Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Home/Nest
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Házimozi belépő szinten
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
válasz
magyar1997
üzenetére
Látszólag nekem sem jön rewards, hiába kattintok a reklámokra ahogy eddig is (bár elvileg nem kell, elég ha csak felugrik). Ráadásul most kb. kötelező Uphold-ot beállitani, mert különben elvesznek a rewardok (Gemini már jó ideje nem érhető el EU-ban).
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
Sokkal gyorsabb Brave szerintem mint Firefox, úgy 1-200 lap van nyitva. Sokkal ritkábban kell újraindítani cache miatt mint Chrome-ot (desktop, régi gép, Win 10).
Mobilon most csak lustaságból van Chrome (Android), mert előző teló nagyon a halálán van, ott nem volt gondom vele. -
Nimrod
addikt
Elérhető már a Gemini is mint wallet és nem von le külön díjat linkelésért. Csak desktopon elérhető még, mobilon nem.
-
Nimrod
addikt
válasz
voronyezs
üzenetére
Teljes gyalu (nem csak uninstall, lehet maradtak fájlok ami bekavar), tiszta, legfrissebb telepítőfájl letölt és telepít, ez lenne a tippem. Uninstall után, de még telepítés előtt egy gép újraindítás is lehetne még.
Csak nem tudom verified-e már a wallet-ed, mert így elveszhetnek a gyűjtött BAT-jaid.
-
Nimrod
addikt
Én továbbra is óvatos vagyok hogy elsődleges böngészőmmé tegyem, napokban például mobilon azt mutatta nincs semmi BAT-om, utána valamivel később magától helyreállt. Illetve volt már 1-2 crash is és totál elfelejtette a megnyitott tabokat.
-
Nimrod
addikt
Már épp készültem nyafogni, hogy mobilon desktoppal ellentétben eddig semmi Rewardot nem látok, erre ma felugrott, hogy Claim mobilon is. Pár reklámot néztem, keveset használom, így kaptam mobilon 0.250 BAT - 0.14 USD
De akkor most Uphold account verification le fog húzni rólam desktopon is meg mobilon is 15 BAT-ot (majd ha elérek annyit)
-
Nimrod
addikt
Nálam 0.060 BAT 0.03 USD összesen 4 darab hírdetés után.
Az Auto-Contribute nálam is off
Ha jól látom ez a Pi meghívásos alapú. Hasonlót futtatok Phoneum-ra, ami legitnek tűnik, viszont épp most húztam le a francba Multi-Mine appot Store-on ami egy baromira nagy scam.
Szerk. közben megnéztem a review-kat Store-on, hát nem túl rózsás... -
Nimrod
addikt
Ez a Pi ez mi is?
LTC, BCH és GRC volt eddig, ezek mellett kezdtem most el a BAT-t. Azért a ló túlsó felére sem akarok már átesni a nagy bányászgatással
Egyébként úgy látom ma is ment fel egy picit a Reward, de Reward alatt továbbra is 0-át mutat. Viszont az a gyanúm, hogy ott azért is 0, mert még kicsi is az összeg, meg írja is hogy a wallett not verified, amit csak 15 BAT-tól lehet.
-
-
Nimrod
addikt
Én is a BAT miatt döntöttem úgy, hogy adok neki egy esélyt, bár eléggé szkeptikus vagyok. Célzott reklámok megjelenítése, miközben nagyon biztonságos böngészőnek hirdeti magát... meglátjuk.
Bár Chrome-al is alapvetően meg vagyok elégedve.Keresőnek én maradok Guglinál, bár egyre jobban utálom, mert egy ideje egyre kevésbé ad ki normális találatokat. Rengetegszer csak jól megszövegezett oldalakat dob, amiket kb. semmi érdemi infó nincs. De hát pénz beszél Google-nál mint tudjuk.
DuckDuckGo-t még nagyon régen próbálgattam, de az meg alig talál meg valamit, most kivárok a visszajelzésekre Brave esetében, nem kérek még egy Lycos-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nyaralás topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Thermalright Assassin X 120 V2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerk. közben megnéztem a review-kat Store-on, hát nem túl rózsás...