- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Molk
tag
Sziasztok!
Már egy hete szívok azzal hogy egy HP 840 G1-en nem tudom a hálózatot/wifit-beállítani. A windows egyszerűen nem jeleníti meg a hálózatok-ikont és a wifi nem működik.Itt van két kép ami mutatja a legfőbb problémámat.
A következő a felállás:
- Friss windows 7 telepítve
- Driverek felrakva (a legfrissebb, gyártó honlapjáról)A gépet amikor telepítettem és beállítottam akkor a hálózattal nem volt semmi baj, minden tökéletesen működött (Wifi ment). Most viszont csak a Lan-ról van net, de a windows azt sem mutatja (alul jobbra lent).
Ezeket próbáltam:
- Ellenőriztem hogy az Intel 7260 rendesen van a gépben.
- Driver az intel oldaláról újra lett telepítve.
- Ki és be lett kapcsolva a wifi a fizikai gombal a gépen.
- Bios beállítások ellenőrizve
- Kb 6 órát töltöttem, hogy az google-s javaslatokat végigpróbáltam (registry ilyen-olyan módosítása stb).
Semmi változást nem értem el. A probléma ugyazúgy jelen van. Wifi kapcsolat és hálózati ikon (alul jobb lent) még mindig nincs.
Találkozott már bárki ilyen hibával?
Van még bármi amit nem próbáltam?Én már ott tartok, hogy újrarakom a windowst ha más ötletetek nincs.
Ennyit még nem szívtam windowsal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Spilled! teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- További aktív témák...
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- 5 db HP EliteBook 840 G2 Notebook, i5-5300U processzorral
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest