Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.nodi.
tag
Üdv! nemrég lettem tulajdonosa egy HP 15-bs026nh -nak. hol tudom azt megnézni illetve beállítani hogy az amd kártyát használja ne pedig az igp-t?
-
-
garcia66
tag
Sziasztok!
A lányomnak egy HP 250 G4-es laptopja van, ami eddig (1,5 éve) tökéletesen működött. Azonban kis problémánk adódott tegnap este. Nem tudom, hogy elnyomott-e valamit rajra, de amikor bekapcsolta, nem kapcsolódott a routerhez, nem látott semmilyen kapcsolódási lehetőséget (pedig van pár a környékben). Ki lehet valamilyen gombbal, kombinációval kapcsolni a wifit?
A választ előre is köszönöm.
Üdv. -
Gus
aktív tag
válasz
Npeter25 #46792 üzenetére
Támogatott processzorok:
Intel Core 2 Duo T9300 (2.5 GHz, 800 MHz FSB, 6 MB L2 cache)
Intel Core 2 Duo T8300 (2.4 GHz, 800 MHz FSB, 3 MB L2 cache)
Intel Core 2 Duo T8100 (2.1 GHz, 800 MHz FSB, 3 MB L2 cache)
Intel Core 2 Duo T7800 (2.6 GHz, 800 MHz FSB, 4 MB L2 cache)
Intel Core 2 Duo T7700 (2.4 GHz, 800 MHz FSB, 4 MB L2 cache)
Intel Core 2 Duo T7500 (2.2 GHz, 800 MHz FSB, 4 MB L2 cache)
Intel Core 2 Duo T7300 (2.0 GHz, 800 MHz FSB, 4 MB L2 cache)
Intel Core 2 Duo T7250 (2.0 GHz, 800 MHz FSB, 2 MB L2 cache) -
Because
őstag
sziasztok!
van lehetőség visszaállítani a gyári HP boot menüt? HP docs+ Freedos választási lehetőséggel?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
SeniorTilla #46791 üzenetére
Nem is a ciklus a lényeg, ez a gép 1,5-2 órákat ment töltő nélkül. Előtte nap is.
Most meg kihuzom és leáll a gép,,áááSzerk. Egésznapos töltőn lét után most meg jó...
ez viccelget velem
115 ciklus van benne, és 1000 ciklust ír / feltehetőleg a nagyobb aksi miatt... / Visszaszívom, akkor még nem msot hisztizek
-
Npeter25
tag
Sziasztok. Valakinek van tapasztalata hp compaq 8510w cpu cserével kapcsolatban? A mostani T7500-öt cserélném T9500-re. Eddig sikertelenül
-
-
-
karasz007
újonc
Üdv nem tudom ,hogy jó helyen járok e !?
Van egy régebbi tipusú laptopom hp pavilion dv6 1200eh hd4500 integrált vgaval win10
Most a problémám hogy eltűntek a kijelző beállításaim ! csak 1024*768 800*600 maradt meg
"vízintesen nyujtott lett a kép" fényerő szabályzás sem működik meg egy csomó beállítási funkcióm eltünt
drivert probáltam leszedni amd s a hp oldaláról de csak win 7 driver van kompatibilitási telepítéssel felnyomtaam de nem lett 100% valami ferlakott valamit nem gondoltam ujratelepítem hát ha az megoldaj a hibát
beálítottam a boot sorrendet mindent megnéztem nagyon kevés beállítást enged !s amikor bebootol
No emulation system type :00
No emulation system type :00
rendszerlemez bent van persze többel is probáltam win 7 8 10 64/32 bites a lemezek asztali gépet már telepítettem ott prímán müködtek utána pedig nyomok valami gombotNon system disk or disk error
Replace and press any key when readyújjab bill lenyomásával tölti be a windost ugye ami vízszintesen nyujtott
ezekben szeretnék segítséget kérni vagy a képernyő vagy a telepítés részében.Mitól lehet mert eddig minden rendben ment talán a win befrisittet valami .?!
elnézést a fogalmazási hibákért még elég kezdő vok! -
freaghill
őstag
Sziasztok!
RAM-ot szeretnék bővíteni egy HP 450 G2-ben, egészen 16GB-ig
Ezt ugye kettő darab 8 gigás modullal tudnám elkövetni.
Milyet szabad/érdemes/lehet venni? -
Graphics
Jómunkásember
Erre hátha tud valaki, valamit.
2570P-t vettem, jó akkuval, még valamikor tavaly., és még az elmúlt napokban is 1-1,5 órákat simán bírt az aksi.
Aztán ma reggelre 601-es hibakóddal helló aksi...Vicces ez a stratégia a gyártók részéről.. Ahogy eléri a 300-as ciklust, vagy épp amennyi benne van, letilt úgymond...
És kereshetek új aksit
-
CortezX
aktív tag
válasz
SeniorTilla #46784 üzenetére
A sokadik telefon után őket ajánlották, de még nem rendeltem meg.
-
-
Ezustroka
tag
válasz
CortezX #46780 üzenetére
Neked és zef-nek is köszi a választ
Annyi lenne még a kérdésem, hogy ha csak ssd-vel veszem, egy otthon neglévő hdd-t bele tudok rakni? (Méretben jó, ez a 2.5-ös hdd) Konkrétan arra gondolok, hogy ahol be kell helyezni, benne van alapból az a tartó, amivel be tudom csavarozni, hogy ne mozduljon el? -
CortezX
aktív tag
válasz
Ezustroka #46774 üzenetére
Szia! Nekem G4-van fél éve, nagyon jó minőségű a kijelző. A Win 10 alapból beállít 150%-os nagyítást (Linux-ban is lehet állítani a DPI-t), így normális méretűek a szövegek. Hogy mennyire kényelmes rajta dolgozni az attól függ milyen munkáról van szó. Webes alkalmazások, office ok, de pl grafikai munkához kell a nagy monitor.
-
Krogoth
senior tag
-
törölt tag
HP Pavilion 15-au100nh Y3V49EA
esetében hogy jutott eszükbe, hogy csak 100 Mbps-os a LAN port rajta ?
Muternek mondjuk 10 Mbps-os Internete van, de az én 240-es UPC-s netemet nem tudná kihajtani, ax WiFi-n mert ott AC-s modult kapott
-
Ezustroka
tag
Sziasztok!
Azokhoz fordulnék, akik rendelkeznek az új probook 430 g5-ös, coffee lake processzorros, full hd-s géppel. Milyen minőségű a gép monitora? Ekkora méreten nem zavaróan kicsik ezen a felbontáson a betűk, ikonok, stb? Én még nem használtam ilyen kis méretű laptopot, a napi munkára nem túl kicsi ez az átmérő? Mert hát a kis súlynak sajnos a kis kijelzőméret az ára, muszáj valahol kompromisszumot kötni. Van még esetleg egyéb tapasztalat, amit érdemes tudni a gépről? -
Peter_
tag
Sziasztok,
HP notebookoknál M.2 SSD vagy RAM beszerelés garivesztéssel jár, ha nincs rajta szervízablak?
Róla lenne szó:
http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_hp-pavilion-15-cb003nh-notebook-2gh69ea-15-6-full-hd-ips-core-i5-8gb-1tb-hdd-gtx-1050-4gb-vga-dos-1236901.html -
smallblue
újonc
Hellobello!
HP tpn c125 notebook 2,5 inches ssd-vel bővíthető?
-
Graphics
Jómunkásember
Üdv,tud valaki olyan laptopszervizt, ahol HP 455 G1-ben tudnának kijelzőt cserélni?
Középen egy bazi nagy pixelhiba halmaz jelent meg. Ez cserés, és a gari sajnos hiába volt 3 év, HP oldalán ellenőrzive már lejárt
-
b.kov
senior tag
válasz
Willanyasz #46767 üzenetére
Esetleg megpróbálnám másik oprendszerrel, pl kezdésnek egy Linux Live USB-ről. Vagy ha az nem, és van rá lehetőséged, akkor újra húzni egy Win10-et, az ügyesen feldriverezi magát általában.
-
b.kov
senior tag
válasz
Willanyasz #46764 üzenetére
Fent van a legfrissebb, elérhető Bluetooth driver?
-
-
Willanyasz
tag
Sziaszok!
Segítséget szeretnék kérni?
Hp probook 450 g1 i7 proci windows 7 32 bit
Bluethoot nem akar működni,nem lát semmit és nem látja semmi.
690019-001a vifi bluethoot egység benne.
Köszönöm előlre is! -
fonseca
tag
válasz
Csabcy #46761 üzenetére
Szia.
Win 10 előtt működött a Radeon kártya?
Egyébként elméletileg az alkalmazástól függően megy egyik vagy a másik. Ha kell a kakaó mondjuk játéknál akkor a nagyobbik (dedikált) kártya megy, böngészésnél vagy szerény erőforrást igénylő alkalmazásnál pedig átvált integráltra. -
dreta
tag
Sziasztok!
Tervezek venni egy HP 15-bs011nh notebookot.
A kérdésem az, hogy egyértelműen 3 év háztól-házig szállítós jótállás van rá bárhol vásárolom? Mert nagyon sok helyen árulják a készüléket, viszont láttam, ahol csak 1 évet, a többségénél pedig 3 é vet írnak. Pl.: Edigital 3 év, hpshop 1 év, auchan semmit nem ír, csak annyit, hogy a forgalmazó CHS Hungary. Ezt viszont nem találtam meg a HP partnerlistáján.
Nem szeretnék abba a hibába esni, hogy itthon regisztrálom a gépet és kiderül, hogy csak 1 év van rá. -
Csabcy
tag
Sziasztok!
Van egy HP 15-AY041NH 1BW05EA notim.
Win 10 alatt úgy látom, hogy az Intel videokártyáját használja, holott van benne egy AMD Radeon R5 M430-as
kártya is. Az eszközkezelőben mindkettő látszik és az Aida-ban is, de az Aida is azt írja, hogy az Intel van használatban. Letöltöttem a AMD/Intel átváltható video-illesztőprogram (Windows 10 v1703) a HP honlapjáról, fel is ment, lehet állítgatni a Radeont, de azt nem találtam, hol lehet, hogy az legyen használatban. Vagy esetleg, ha kell erőforrás akkor automatikusan azt fogja használni?
Valamint elég fakónak tartom az FHD matt megjelenítő színeit, azt esetleg WIN 10 alatt hol lehet beállítani, mert a notin csak a fényerőhöz van gomb, még a kontraszthoz sincs. Vagy ez ilyen fakó, és csak azért tűnik fel mert a mobilok kijelzőjéhez szoktam és az sokkal jobb?
Köszi a segítséget.Üdv:
Cs
-
-
-
Krogoth
senior tag
-
zef
tag
válasz
SeniorTilla #46746 üzenetére
Azt valahonnan ki lehetne deríteni, hogy mennyi lehet árban a difi egy borzadály TN és egy IPS között? Szerintem max 5e HUF lehet, de lehet hogy el vagyok tévedve...
-
törölt tag
Üdv:
Anyumnak rendeltem egy ilyet:
HP Pavilion - 15-au100nh
Ebben van egy 1000 GB-os HDD, viszont az lenne a kérdésem, hogy a 60 GB-os Kingston SSD betehető e a helyére garanciavesztés nélkül? a HDD meg külső keretben lenne. Mert azért egy ilyen gép csak jobb lenne ha nem HDD-ről bootol. Mondjuk a Windows 10 előtelepített lesz, valószínűleg lemezt nem adnak külön hozzá -
Kalandor
HÁZIGAZDA
HP brand gép topik nincs, ezért itt kérdezem, mert a probléma notikkal is ugyanaz.
Van egy HP gépem, Windows 7-et szerettem volna a Microsofttól letölteni, de a gép oldalán levő kulcsra azt mondja, hogy előretelepített gép esetén a gyártóhoz forduljak.
Honnan szedjek legális OS-t így, amin tudom aktiválni a megvásárolt Windowsomat? -
-
zef
tag
válasz
SeniorTilla #46744 üzenetére
Lehet, de szerintem azokat nem a HP ProBook gépekbe szerelik.
Volt ProBook 4340s és ProBook 430 G1 masinám is az 1366x768-as rettenet panelekkel -
-
Ciccuka
veterán
válasz
Krogoth #46742 üzenetére
F.67 Rev.A Bios-t (HP ProBook 455 G1) próbáltad frissíteni?
-
Krogoth
senior tag
Hali.
Adott egy HP probook 455 g1 lapi.
Win 10 ent. x64. Teljesen legális win (Tisztaszoftver).
Gond az, hogy első indításnál az asztalon levő ikonok alatt levő szöveg eltűnik. Ugyan úgy a startmenüben levő szövegek se látszanak. Újraindítás után minden okés.
Próbáltam amd catalyst-el, a hp oldaláról letöltött driverrel, win update álltal leszedett driverrel és driver nélkül is.
Bármit csinálok első indításnál nem jó.Mit merre kellene álligatnom, hogy ne kelljen mindig restartolni?
-
zef
tag
ProBook 430 G5 update:
Szereztem egy 2m-es Delock Type-C DisplayPort kábelt, bedugtam a Type-C portba és tényleg kijön rajta a 4K@60Hz-en.
-
b.kov
senior tag
válasz
SeniorTilla #46737 üzenetére
-
-
-
kosikzoli
újonc
Sziasztok!
HP Envy x360-hoz szeretnék stylus pen-t vásárolni, de nem igazán találok... :/
Magyarországon nem forgalmazzák??
Hol találok a gépemmel kompatibilis tollat??
Köszi a válaszokat! -
Robertó79
tag
Sziasztok adott rgy HP 250 G5 W4M91EA gép nem volt hozzá telepítő lemez így nem tudom miket kell telepíteni a honlapján néztem de ott nagyon sok volt az mind kellene rá?
-
A214
aktív tag
Sziasztok,
1920x1080 ; 1366x768 felbontások között vacillálok.
Böngészés ,irodai alkalmazások, alkalmanként filmnézés , játék nem .
A nagyobb felbontás jobban terheli a hardvereket vagy átlag felhasználó észre sem veszi?
Hp 250 g5 i3 4gb ram alap vga-ra gondoltam.Tegnap Extreme Digitalnál 100k volt HP 250 G5 W4N06EA
nem mertem megvenni pedig jó áron volt.+10k volt drágább egy ugyanilyen típusú full hd 1TB hddvel lehet h,hogy megérte volna felárat,csak nem tudom mennyire befolyásolja a nagyobb felbontás a hardverek teljesítményét és az üzemidőt.
-
-
fonseca
tag
válasz
SeniorTilla #46726 üzenetére
Csak nem nekem.
-
-
fonseca
tag
-
-
fonseca
tag
Sziasztok.
A másfél éve itt vásárolt notimnak úgy néz ki megdöglött a dedikált vga-ja. (7670M) Legalábbis nem tudok rá semmilyen drivert telepíteni,mert azonnal lefagy.
Windows újratelepítés megvolt próbáltam Win 7-tel,és Win 10-el is.
Nem mintha sokat játszanék vele,de azért érdekelne hogy javítható-e a laptop. Esetleg cserélhető-e benne a kártya. Ahogy elnéztem nem valami egyszerű a teljes szétszerelése,pláne gyakorlatlan kéznek. -
törölt tag
Sziasztok! Van egy Hp Mini 5101em. Olyan eladót viszonteladót árust tulajdonost kufárt stb keresek akinke elfekvőben van,lehet alkatrésze hozzá. A 220 bemenetem lazult,törött, hibás és egyszerűen nem veszi fel. Mielőtt megadta magát, sokáig sokat kellett játszani a pozícionálással, hogy működés,bekapcsolás közben nem reseteljen. Néztem a kábelt( kibontottam,újra csináltam, de nem azzal van a baj ez 100! Ezen felül több más kisebb de a működését nem befolyásoló alkatrész is jól jönne így akár működésképtelen(kibelezett 5101 Minik is érdekelnének. 3 napja gyíilkolom a netet de nem jutottam előbbre. Ötlet,tipp,Nfó?
-
Poiro7
senior tag
Sziasztok! Egy olyan problémával küzdök, hogy cseréltem egy Compaq610 processzorát, celeron 550-ről T5870-re.
És az 1Gb-os ramot is kibővítettem 3Gb-ra. A próbléma a következő, csak factory default (bios) hajlandó elindulni minden egyes bekapcsolásnál.
Ramokat kipróbáltam minden variációba, elemet cseréltem az alaplapon, a legújabb biost raktam fel de eredménytelenül. A régi illetve egy T1500 tökéletesen működik, de ez nem a windows betöltésekor vilog a képernyő, majd szétesik a kép, illetve a win10 logója pixelekre esik szét, vagy épp egy szürke háttérren fekete kockák jelennek meg.
Ötletek -
törölt tag
Üdv. Egy 8440p mennyire számít elavultnak a mai világban? i5 van benne, meg 2x4gb memó + ssd
-
b.kov
senior tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdést szeretnék feltenni: van egy IGPU-s HP ProBook 450 G2-m, amit egy külső 1080p-s monitorral használok HDMI-n keresztül (csukott laptoppal). Terveim szerint lenne még egy 1080p-s monitor, amit a laptopon lévő VGA bemenettel kötnék össze.A kérdésem annyi lenne, hogy menni fog-e gond nélkül a 2 külső monitor, tehát támogatja-e a gép alapjáraton ezt? Köszönöm szépen.
-
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőmnek vettem egy Hp Envy x360 15-öt, a nyári kiadást. Gyönyörű a gép, tök jó, de egy dolog idegesít: állandóan megy a ventilátor benne, túl hangos. Biosban a fan always on-t disable-re raktam, de semmi nem változott. Modernebb fajta uefi kezelőfelületet nem találok benne csak a régi bios felületet. viszont uefiből bootol a gép, legacy offon van, szóval nem teljesen értem. Van egy notebook fan controller nevű program, az én asus ux410esemet úgy lehalkította, hogy valami csoda, de a hp ventijét egyáltalán nem tudja szabályozni, bármit csinálok vele se fel,se le nem állítja. Nem értem ezt, van valami ötlet? Hogy a rákba halkítsam le? 33 fokos a proci, mégis pörög a venti, bőven elég lenne,ha pl 60 fok körül kapcsolna csak be. I5-7200U van benne amúgy, szerintem 60 fokig alig melegedne fel néha használat közben is. Csak integrált vga van a gépben amúgy, tehát dedikált vga-nak sem kell hűtés. Fel van rakva a HP cool sense,de kb semmit nem csinál az se, kikapcsolva és bekapcsolva is ugyan olyan hangos a gép. Légyszi,ha tudtok segítsetek, mert amúgy baromi jó lenne a gép! Köszi! -
-
leesinop
csendes tag
Sziasztok! Uj laptopot szeretnek vasarolni ezt neztem ki: [link]
Foleg android es javaEE fejleszteshez lenne hasznalva. Valoszinuleg boven eleg ra. De arra lennek kivancsi mennyire idotallo es megbizhato ez a szeria? Esetleg hasonlo arkategoriban mit ajanlanatok US billentyu kiosztassal.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN #46712 üzenetére
Oké, megvan a megoldás.
Tehát, ha az egyik lemez (samsung) MBR particiós táblát használ, a másik pedig (kingston) GPT-t, akkor a fentiekkel találkozhatunk (sőt, az egyiket a GPT miatt term. UEFI-vel, a másikat win7 miatt Legacy módban telepítettem). Esetemben, azon lemez (samsung) melyet olyannyira féltek, hogy még a gépből is ki volt szerelve telepítéskor, a kingston meghajtóra telepített easeUS progival beszerelés után meglestem a partícióját (bármelyik rendszerről meg lehet nézni).
Ekkor szembesültem azzal, hogy a kingston meghajtót is újra kell telepítsem GPT-ről MBR-re (win10).
Így a fenti bios-beállításokkal már tökéletesen működik, beállítom a boot-sorrendet és azzal indul a renszer mit beállítok. Ha másik ritkábban használt lemezt akarnám indítani, akkor F9 a bootmenü. -
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN #46707 üzenetére
Itt javítanom kell magam, rossz a leírásom a hibaképről.
Tulajdonképpen az alap probléma az az, hogy nem a samsungról indul a rajta lévő rendszer, hanem a kingstonról.
Ezt csak a képen is láthatóan úgy tudnám elérni ha az uefi-t tiltom és legacy-ben állitom be a boot-sorrendet viszont le se szarja és továbbra is a kingstonról bootol
kiemelt rész helyett: ekkor nem hajlandó a kingston-ról boot-olni még akkor sem, ha direktben boot menüben indítanám el.Amit szeretnék: alapesetben a samsungról induljon a win7 és ha a kingston-t win10-zel indítanám, akkor boot menüben ráváltok.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
PitLee #46710 üzenetére
Nem tudom, már teljes káoszban vagyok
A kingston -ra win10 UEFI-vel, de az UEFI boot order-nél nem mutatja. Ha letiltom az UEFI boot order-t akkor ez nem indul el, csakis a win7 a samsung meghajtóról.
Ha a legacy boot ordert tiltom le, akkor meg a kingston meghajtó nem indul, csak a samsung, de menűben itt mindkettőt muatja.Amit te mondasz arra: ha két külön SSD drive van a gépben és van egy boot sorrendem, ami van ez tény, akkor az első, felismert meghajtóról fog boot-olni. Nem kérdezi meg a második boot-olási sorrendben megadott és felismert meghajtót, hogy rajta van-e rendszer.
Vagy én valamit nagyon benézek?
-
PitLee
őstag
válasz
gordonfreemN #46709 üzenetére
Ez nem az amire te gondolsz szerintem, itt nem kell semmilyen Funkció gombot nyomogatni vagy Delt indulásnál.
Bekapcsolod a gépet, megcsinálja az ellenőrzéseket majd, megáll a rendszerválasztásnál, nyilakkal kiválasztod melyik op. rendszert indítanád, majd enter és azzal az op rendszerrel indul ennyi.
így néz ki
- videó -
gordonfreemN
addikt
válasz
PitLee #46708 üzenetére
Szia. Köszi hogy irtál.
Igen abban az esetben ha egy meghajtón lenne a két rendszer.
De itt két külön meghajtó van és a boot sorrend lesz a mérvadó.
Amit a legacy módban még enged is csak tojik rá, hiaba teszem előre a samsungot (ezen win7 de nem tudom hogyan lett telepitve de nem tudom törölni mert fontos infók programok vannak rajta viszont a beállitások a bios-ban igy voltak mint a képeken)
Uefi-ben meg nincs kingston pedig rufus-szal GPT UEFI módban csináltam win10-ből telepitö pendrive-ot és UEFI telepitést inditottam -
PitLee
őstag
válasz
gordonfreemN #46707 üzenetére
Azt hiszem úgy hívták régen ,
rendszerválasztó menü
boot-olás után itt megállt a gép és választhattál melyik op rendszert indítod el, ha nem nyomtál semmit akkor 30mp után az első helyen lévőt elindította.
kép
(már ha erről van szó egyáltalán)
-
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN #46706 üzenetére
Tulajdonképpen az alap probléma az az, hogy nem a samsungról indul a rajta lévő rendszer, hanem a kingstonról.
Ezt csak a képen is láthatóan úgy tudnám elérni ha az uefi-t tiltom és legacy-ben állitom be a boot-sorrendet viszont le se szarja és továbbra is a kingstonról bootol -
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN #46700 üzenetére
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Lallerboy85 #46703 üzenetére
-
-
Sanya46
csendes tag
Helyesbítek! A gép most bekapcsol,de nem csinál semmit és nem jőn be a kép se.
-
Sanya46
csendes tag
Adott egy HPdv6700 gép. Bekapcsolás után folyamatosan úja indítja magát, 2másodpecenként, de nem jon be semmi.Kép sincsen.F10 gombbal elindul, de kép akko sincs, nem jőn be semmi, de legalább nem indul folyamatosan úja.Olyan mintha megadta volna magát a alaplaplap, vagy a poci./tudok helyesen íni, de két betüm ma eggeltől nem műkdik./A bios sem jőn be.Valami javaslat ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad V15 Ryzen 5 5500U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- Dell XPS 13 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / 13,3" FHD / HUN bill. / 12 hó garancia
- HP EliteBook 850 G8 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 15 3501 /11.gen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD FHD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest