- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xenom0rph
őstag
Az a gyanúm, hogy rossz a 430 g4-emben a wifi adapter. Állandóan eldobálja a wifit, vagy csatlakozik de "nincs internet kapcsolat" kiírással úgy marad az egész. Van erre valami program, hogy megnézzem tényleg rossz-e? Nem szívesen vinném be szervízbe mivel mindennapi munkaeszközöm.
-
FerNandor
őstag
Megoldódott
biosban be volt kapcsolva a folyamatos ventilátor működés.
-
FerNandor
őstag
válasz
SeniorTilla #46352 üzenetére
Köszi. Akkor szerinted mitől lehet? Mit érdemes megnézni?
-
-
-
FerNandor
őstag
válasz
SeniorTilla #46349 üzenetére
Köszi. ctrl+alt+del-lel?
Ott néztem, ha jól remlik 2-4% körül volt a processzor. -
-
FerNandor
őstag
Üdv.
Adott egy Hp 250 G6 i3-6006u-val és 256GB SSD-vel. Alap használat mellett, pl csak 2db word dokumentum megnyitva, is megy a ventilátor elég jól, nem hangos, de jól hallható. Ilyenkor nem kéne halkabban/kisebb fokozaton esetleg teljesen kikapcsolt állapotban lennie? Véleményem szerint nem melegszik ilyenkor úgy, hogy ez a fokozat indokolt legyen... SSD-a gép lévén jól esne, ha halkabb lenne. Mi a vélemény erről? Lehet esetleg állítani, ellenőrizni valahol? -
-
-
-
Pros
tag
válasz
KISDUCK #46343 üzenetére
Valami olyasmi van, hogy a bios sem látja és most sikerült belépni a diagnosztikai valamijébe ahol szintén nem látja, illetve az odd helyén sem. Win10 telepítő látja, de a méreteit nem, innentöl ha bejön a windows az alap illesztőprogrsm látja de méretét nem ezért nem lehet inicializálni. Ha pedig feéltelepülnek a hp driverek el is tünik az eszközkezelőből. Két lehetőségem van vagy valahogy elérem, hogy a bios lássa vagy valami drivert szerzek, hogy a win 10 normálisan felismerje és kezelje.
-
-
Pros
tag
Van esetleg itt olyan HP 250 G4 tulaj aki a beépített M2 SSD mellé az ODD helyére tudott tenni HDD-t. Nekem a Beletett 1 TB-s WD Blue HDD-t nem látja a win 10 de a linux alatt látszik formázható particionálható másolni lehet rá viszont win 10 alatt valami driveres gond van amit nem tudok hogy mi.. HELP ME!
-
ky0
csendes tag
Sziasztok!
Lenne nekem egy HP OMEN 15 ce010nh típusszámú notim. Ez ugye gyári win 10-el érkezett viszont amilyen szerkesztő programmal dolgozok (Allplan 2014) az csak win7 és 8-ra lett optimalizálva. Így fatális problémák jelentkeznek minden egyes használat során. Mivel már jó pár notit újraraktam ezért gondoltam ezzle sem lesz probléma, de lett nem is kicsi. Kezdtem a szokásos procedúrával, kiírtam rufussal egy pendrivera. Utána beléptem a biosba, usb boot: on, legacy: on , secure boot: off. Minden egyes próbálkozásom (win8/win8) egészen az első windows logó felbukkanásáig tartott. A telepítő programig egyszer sem jutottam el. Olyan már volt szintén laptopnál, hogy nem engedte egyik HDD-re sem felrakni de azt is könnyen lehetett orvosolni. Most viszont még odáig sem jutok el. Rengeteg mindent kipróbáltam. Valahol olvastam, hogy a win 7 nem telepíthető usb 3.0-án keresztül. Akkor azt egy kolléga lépéseit követve bele "injektáltam" de úgy sem. Viszont a win 8 meg telepíthető minden usb proton keresztül de ott is ugyan az. Valaki azt írja, hogy Kaby-Lake már nem támogat mást csak win 10-et. Valaki szerint ez megkerülhető. Volt már itt valakinek hasonló gondja és tudta esetleg orvosolni. Válaszokat előre is köszönöm.
üdv. Gergő
-
rsf
senior tag
Ezt találtam: [link]
A művelet kész és nyoma sincs. Még jó hogy volt itthon egy teló szétszedő műanyag készletem.
Mondjuk nem jött szét olyan könnyen mint a videóban.
A zsanérok között is szét kellett pattintanom.
Üdv. -
-
r6man123
senior tag
válasz
SeniorTilla #46333 üzenetére
Igaz
15-öset nézegetek mm-ben akciós itt
-
Sziasztok
HP 250 G1-es 601 hibakóddal indul
Primary battery-re panaszkodik, ez lenne a BIOS elem?
Sima CR2032-es , vagy valami speckó?
-
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Az HP Envy x360 "tablet" módja mennyire használható, mennyire kényelmes? Megéri a felárát? -
Van egy Pavilion g6-2018sh gépem és gondolkodok a teljes hűtőrendszer cseréjén, láttam egy ilyet, jól tippelem, hogy ez annyira szabvány cucc, hogy amire rá van írva, hogy g6 az biztos jó lesz a masinámba?
-
Ez inkább arra példa, hogy a mai fogyasztói társadalomban az embereknek mindent el lehet adni. És arra, hogy a laikusok nem nézik csak azt, hogy milyen proci és mekkora ram van a gépben. Gondolom te is csak ezt nézted, és nem tájékozódtál előtte az SSD bővítési lehetőségekről. És nem tudtad, hogy ez alapmodell.
Ettől függetlenül az a gép nem 0 minőségű, hanem úgy van kialakítva, hogy nincs benne msata foglalat, ezért nem lehet ssd-t és hdd-t is bele tenni egyszerre..
Egy alap toyota corollában sem lesznek olyan megoldások és extrák, mint egy lexusban
, de ettől még a corolla nem sz*r és nem 0 minőségű.
-
szeki201118
újonc
Tisztelet Minden szakértőnek!
Van egy HP probook 4310s notebook gépem ami bekapcsolásnál 601-es hibakóddal elem hibát ír.
Az elemet kicseréltem és még mindíg ezt írja bekapcsolásnál. Megpróbáltam usb-n keresztül bootolni win7et, de mikor beállítottam a bootolási sorrendet és elkezdett volna bármit is kiírja hogy hiányzó bootmgr...
hogy tegyek rá rendszert?hogyan bootoltassam be a pendirevot?
mindenkinek előre is köszönöm a segítséget! -
Pros
tag
válasz
SeniorTilla #46327 üzenetére
1éve 190et fizettek ezért 2 év teljeskörü baleseti biztosítással. én meg 70ért vettem 2hete alig használtan. Ez arra példa, hogy uj 150-200ftos gép szinte 0 minőségü. De elég jó ajánlat volt nekem.
-
-
-
dajkapeter
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom egyedi probléma-e, de a 430-as G4-es probook-om ISST-je állandóan hibát ír ki. Tud valaki erre valami megoldást? Már a hp oldaláról is újra telepítettem. Hang van, de hibát ír ki...
Valamint, valaki van a fórumon aki magyar klaviatúrát árul 430-as G4-eshez? Ráírnék privátban.
-
rsf
senior tag
válasz
SeniorTilla #46321 üzenetére
A pontos típus: HP Pavilion 15-AU114NH 1DM10EA.
De közben megtaláltam, hogy 6GB és 12GB-os verzióban is árulták.
A kérdés akkor az, hogy melyik a jobb választás, 8GB ram dual channelben vagy 12GB single-ben?
Asztali AMD-nél szintetikus teszteknél jelentősen gyorsabb a dual channel, de gyakorlatban nem nagyon lehetett érezni. Gondolom itt is hasonló lenne a helyzet.
Üdv. -
-
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
8470p-n a Photoshop 3D funkciója nem megy, mert nem aktív az OpenGL, viszont a driverben sehol nem találom, hogy hol lehetne bekapcsolni.
Mi a megoldás?
Előre is köszi.
-
rsf
senior tag
Sziasztok,
Ismerős vett egy Hp notit amiben 4GB ddr4 ram van ezt szeretné bővíteni i5 7200-as a proci.
Az Aida szerint 1db 4GB-os modul van benne(sk-hynix)
A kérdésem az, hogy egy másik 4GB-os modult rakjunk bele, vagy inkább egy 8GB-osat?
8GB elég lenne ,de most olcsón tudnék 8GB-os modult szerezni és a 12 több lenne mint a 8.
Buknánk a dual channel-t vagy annak úgy sincs itt értelme?
Valamint mennyire macerás a ram upgrade, mert a laptopnak egyben van az egész alja..
Előre is köszi a segítséget.
Üdv. -
-
-
Szlovi
senior tag
Helló mindenkinek!
Egy kis segítség kellene.
A HP ProBook 450 G4-nek beépített vagy kivehető/cserélhető akkumulátora van?Köszönöm a válaszokat!
-
znani
újonc
Kedves Mindenki!
Ez a szerkezet mennyire ajánlott/ellenjavallt?
HP 15 -bs014nh 2GH38EAhttps://www.usanotebook.hu/laptop/hp-15-bs014nh-2gh38ea/P52556
Köszönet!
-
hundai
aktív tag
-
hundai
aktív tag
Sziasztok! HP TPN-C126hoz hol találok drivereket? Kerestem a neten de nem találtam semmit...
-
Pros
tag
válasz
SeniorTilla #46307 üzenetére
Rendben köszönöm az infót, akkor 4 gb azonos samsung ramot meg valami gyors 1tbs hddt szerzek bele!
-
-
Pros
tag
válasz
Rekureku #46304 üzenetére
Sziasztok érdeklődnék, hogy hp 250 g4 ben a radeon r5 330m vga, illetve az i5 6200u cpu cserélhető-e később vagy forrasztva van, illetve hogy az m2 ssd mellett van e még hely egy 2.5es hddnek vagy csak a dvd meghajtó helyén van mód bőviteni.köszönöm előre is a felvilágosítást.
-
Rekureku
tag
Sziasztok!
Adott Hp Probook 430 G4 notebook. Probléma az lenne hogy a dedikált hang némítás gombra látszólag reagál a windows 10 (tálcán a hangszóró ikon áthúzva, rákattintva minden hangszín minimumom). Ennek ellenére szól az összes hang (pl youtube, bügyörög a levelezés stb.). Mi lehet a megoldás? (dedikált wifi gomb rendesem működik).
Köszi!
Réka -
Dhampir
félisten
válasz
Recon666 #46302 üzenetére
Energiagazzdálkodást kilőttük eszközkezelőben meg a vezérlőpultban is.
Lehet, hogy ez a baj, mit értesz "kilőttük" alatt?
Az Eszközkezelőben a Hálózati kártyák, Tulajdonságok, Energiagazdálkodásnál ki lett véve a "A gép kikapcsolhatja ezt az eszközt, hogy energiát takarítson meg"?
-
Recon666
Közösségépítő
Sziasztok!
Adott egy Hp 6460B tpíusú noti Broadcom wifivel WQindows 10-el. A probléma az hogy amint lekerül hálózati töltőről nincs wifi, töltőről működik. Energiagazzdálkodást kilőttük eszközkezelőben meg a vezérlőpultban is. Mit lehet még csinálni?
-
válasz
SeniorTilla #46298 üzenetére
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Dell Vostro 5590
- ASUS ROG Zephyrus M16 RTX 3070
- Új Lenovo Thinkpad T16 G2 (Gen2) AMD Ryzen 7 PRO 7840U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest