- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sefter
veterán
-
Sefter
veterán
válasz SeniorTilla #55296 üzenetére
Melyik a masszívabb? (hurcolná a gyerek egyetemre..)
Psn ID: sefter_hun
-
Sefter
veterán
Sziasztok!
Noti vásárlás előtt állok.
Minőségben melyik a jobb?
Probook 440 vagy Pavilion Aero
Köszi előre is...szerk: Igaz, hogy az üzleti kategóriás gépeknél nem kell papír (számla/garlap) a garanciáztatáshoz? (Elitebook)
[ Szerkesztve ]
-
Sefter
veterán
válasz SeniorTilla #46485 üzenetére
Ugyan annyiba kerül, akkor nem a jobb felszereltségűt ajánlod
-
Sefter
veterán
-
Sefter
veterán
válasz SeniorTilla #46393 üzenetére
Ne már... amire neki kell (internet/word/excell), simán jó az még..én biztos vagyok benne, hogy szoftveres a gond
[ Szerkesztve ]
-
Sefter
veterán
válasz ékszíj #46389 üzenetére
A képek alapján nem a gép a szűk keresztmetszet.
Amit tennék:
Új hdd (vagy ssd), mert a 80% -os állapot csak romlani fog (ha van rajta fontos adat nem éri meg kockáztatni, hogy elveszik). Újra telepíteném a win7-et, de teljesen felesleges az ultimate verzió. Ez így egyben (csere+telepítés) kijött volna egy rendes helyen (kis túlzással) a 15-ből amire lehúzott az a barom...[ Szerkesztve ]
-
Sefter
veterán
-
Sefter
veterán
-
Sefter
veterán
Hp 840 g1 -en nem tudom telepíteni az ujjnyomat olvasót.. eszközkezelőben ismeretlen eszköz, leszedtem a win10 drivert hozzá, de a telepítés végén is ismeretlen marad.
Próbáltam softpaq és HP assisstanton keresztül is, eredménytelenül. Tudtok rá megoldást esetleg?Psn ID: sefter_hun
-
Sefter
veterán
válasz AcélAgyar #45363 üzenetére
Azért mondtam, hogy elírás, mert csak csókosoknak van...időnként kikerül a publikusba is "véletlenül", de sosincs raktáron csak teljes áron...
Több termékkel jártam már így, egyszer bepipultam úgy rendeltem meg egy ipadet, hogy mindent dokumentáltam.
Mikor törölték a rendelésem elküldtem nekik a képeket meg a visszaigazolást és, hogy a fogyasztóvédők mit szólnak majd ehhez. Pár nap múlva kiküldték a csókos áronPsn ID: sefter_hun
-
Sefter
veterán
válasz SeniorTilla #45286 üzenetére
Sőt, azon a vonalon nagyon beteg árak vannak mostanában (új autó)...
-
Sefter
veterán
válasz ZavaBalazs #45172 üzenetére
Hp fórumon a cpucool nevű progit ajánlják...nekem nincs ilyen probléma, nincs saját tapasztalatom
-
Sefter
veterán
válasz ZavaBalazs #45169 üzenetére
Puszild homlokon a rendszergazdát, hogy így kaptad meg...
Kicsit utánna olvastam, elég sokan szívnak ezzel win7 alatt (maxon pörgeti a ventit), nem nagyon láttam rá megoldást (max külső progi)[ Szerkesztve ]
-
Sefter
veterán
Üdv Urak!
Hp elitebook 840 g1-em van, N-es wifi kártya van benne. Létezik ehhez AC-s kártya? Milyen foglalatost keressek?
-
Sefter
veterán
válasz SeniorTilla #44613 üzenetére
Köszi
Probook 430 és Elitebook 840 körül nézelődök. Megbízható gépek ezek?
Lenne most egy hasonló Lenovo, de félek a márkától...[ Szerkesztve ]
-
Sefter
veterán
Sziasztok!
Hp-nál működik a gari akkor is, ha nincsenek papírjai, de gyáriszám alapján van még rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt HP laptop eladó
- Alkalmi vétel:Lenovo IdeaPad3-QuadCore Ryzen3-15.6"FHD-8GB DDR4-128G SSD-Magyar-3 órás-Mesés ár-gari
- lenovo T430 eredeti akkumulátor
- LENOVO IDEAPAD 720 15 - i5-8250U, 15.6FULL HD, 1000 GB HDD +256 GB SSD, 8GB RAM, Radeon RX 550M 4GB
- ASUS Zenbook S13 UM5302TA OLED - Ryzen 7 6800U, 13.3, 1000 GB, 16GB, Radeon Graphics, Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest