Új hozzászólás Aktív témák
-
hundai
aktív tag
-
-
Májsztró
addikt
válasz
szotadi
üzenetére
BIOS update megvolt. Fel is tolta a legújabbat, majd factory reset és beállítások. Azért mondom, hogy mindent végigpróbáltam ami eszembe jutott. Angol gép volt, új alaplappal. Gyanítom valamit elfelejtettek felforrasztani. Visszavittem már, minden zokszó nélkül visszakaptam a pénzem és azt ígérték, hogy holnap szólnak, megnézik mi baja volt a gépnek. De szerintük a random világító kislámpán kívül, minden driveres hiba csak.
-
Májsztró
addikt
válasz
szotadi
üzenetére
Win 7, 64bit volt fent. Minden gyári szoftvert telepítettem a HP honlapról. BIOS-ban az USB engedélyezve van. Eszközkezelőben nem mutat hibát. Egy szem 2.0-s csatlakozó van, annak semmi baja. Viszont a két db 3.0-s nem kommunikál. Amit beledugok, az áramot kap (egér alja világít), de ennyi semmi jele, hogy dolgozni szeretne. Van egy Hp-s USB 3.0 Host program, nem tudom mit lehetne benne kalibrálni, mert nem indult el. Azt a hibát dobta, hogy a port nem elérhető. Szóval innentől elég fura ... Bár más furcsaságok is akadnak. Ilyen, hogy bármivel monitorozom a CPU hőmérsékletét, terhelés alatt 99 fok, se le, se fel. Idle 45-60, éppen ahogy jónak érzi. Illetve a kamera melletti kis lámpa, becsukott állapotában random világít. És még egy olyan gondom is van, hogy a beállítások ellenére, ha lecsukom a kijelzőt, nem teszi magát alvó állapotba, de még a monitort sem kapcsolja le. Tehát becsukva a gép, és látom, hogy dolgozik a kijelző.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T15 G1 i7-10610U 32GB RAM 512GB SSD
- Üzletből, garanciával Asusu Rog Strix G16 i9-13980HX 20 szál/16GBRAM/1TB SSD/RTX4070GPU/FULLHD+165Hz
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad E15 Intel Core i7-1255U/16RAM/512SSD/GeforceMx550/ FULLHD IPS
- Lenovo ThinkPad X13s 13.3" 16GB 4266MHz / Snapdragon 8CX Gen3 / 100% akkumulátor
- Microsoft Surface pro 7+
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hagy ne írjak kisregényt erről. Komoly percek vesznek el kalibrálás nélkül miközben ő jónak látja.

Pyttawrx