- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lacess
tag
válasz
Lacess #44896 üzenetére
Nos, feltettem egy Windows 8 Pro-t és sem online, sem a kiolvasott termékkulccsal nem hajlandó aktiválódni. A hibakód ebben az esetben : 0x8007007b, a Microsoft oldala ezt írja erről:
•Ez a hibaüzenet akkor jelenhet meg, ha a Windows Enterprise kiadásához tartozó termékkulcsot adott meg a Windows 10 Home vagy Windows 10 Pro kiadások aktiválásához. Adja meg az eszközön található Windows-kiadásnak megfelelő termékkulcsot.
•A hibaüzenet akkor is megjelenhet, ha a munkahelyi számítógépét próbálja aktiválni, de az nincs csatlakoztatva a munkahelyi hálózathoz. Ha a hibaüzenet a munkahelyi hálózathoz való csatlakozás után is megjelenik, lehetséges, hogy módosítania kell a hálózati beállításokat. További információért forduljon a szervezet támogatási személyzetéhez.•Ha a szervezetnél nincs támogatási személyzet, előfordulhat, hogy újra meg kell adnia a termékkulcsot
Sajnos elfogytak az ötleteim (vagyis a "Virágboltból lesz Windowsom" még megvan...), minden megoldási javaslatot szívesen fogadok! Az előzmények az elmúlt két napon az általam írt hsz.-ekben olvashatók!
Mindenkinek köszönöm előre is!!
-
-
válasz
Lacess #44892 üzenetére
Rendben, akkor ez azt jelenti, hogy a gép BIOS-ába van beleintegrálva a termékkulcs. Akkor viszont nem értem, miért kér a telepítő kulcsot. Érdemes lenne a BIOS-ba belenézni, van-e bármilyen utalás arra, hogy a géphez tartozik-e OS. Az is simán lehet, hogy alaplapcserén esett át a gép, és egy OS nélküli lap került a gépbe.
-
Lacess
tag
válasz
AxBattler #44880 üzenetére
Igen, ezt megtaláltam már. Eddigi ötletem hogy felmegy egy 8.1 majd ezzel a lehetőséggel frissítem 10-re. Ez után pedig -mivel MS-ék már ismerik a gépet- mehet a tiszta Win10.
SeniorTilla: 8-at vagy 10-et? Illetve honnan tudnék olyat szerezni?
Casoli: Igen, kért. A "nincs termékkulcsom" lehetőséggel mentem tovább gondolván hogy a gép frissítve lett 8-ról és így nem kell termékkulcs.
Azóta a termékkulcsot Aida-val sikerült kiolvasnom, viszont hiába szeretném vele aktiválni a 10-est, nem lehet. 0x803f7001 a hiba.
Köszönet mindenkinek!
-
vadger
tag
válasz
SeniorTilla #44881 üzenetére
@SeniorTilla @Sefter Köszi!
-
madmike
őstag
válasz
Sefter #44886 üzenetére
igen, de nem az aljáról lehet leszedni a müanyagot, hanem az alján lővő csavarok kicsavarása után kikell pattintani a billenytyűzetet és a bill alatti burkolat kipattintásával férsz hozzá a gép belsejéhez. De ha azt mondod ,hogy egy ramcsere nem jár garivesztéssel akkor ez se fog,mert ugyanennyire kéne a ram cseréhez is megbontani.
-
madmike
őstag
sziasztok!
Anyumnak van egy HP 255 G3-ma. Jó ideje alig fogja a wifi hálózatokat, szinte csak a router közvetlen közelében működik.
szétszedtem, abban a reményben, hogy lecsúszott az antenna kábel a wifi modulról, de nem. Wifi modult is kicsréltem, az se segített. Majd ezek után kiderült, hogy van még rá gari. Egy ilyen szétszerelés érvényteleníti a garanciát vagy vigyem nyugodtan szervízbe? -
-
-
Lacess
tag
Sziasztok!
Egy elég nagy problémával szembesültem, jól jönne egy kis segítség!
Lecseréltem a jó öreg 2560p-t egy 820 G2-re. A gépet használtan vettem, alján Windows 8 Pro matrica, rajta aktívált Windows 10 Pro, kiürítve annyira hogy kipróbálható legyen a gép. Ezzel eddig semmi gond nem is lenne...
A rajta lévő rendszert nem is nagyon nézegettem, azt gondoltam hogy a gyári Win 8 lett frissítve 10-re. Ezáltal pedig "MS-ék" már ismerik a masinát.
Hazaérve legyalultam az egészet majd jött a friss Win10. Itt jött a meglepi, az általam telepített Win10 Pro nem aktiválódik.Nos, erre a problémára kellene nekem megoldás! Hogy tudnám aktiválni a Win10-et?
Ami eszembe jutott hogy nem a gyári Win 8 lett frissítve 10-re hanem virágboltos 10 volt. (kicsit értelmetlen lenne, másrészt nem olyan helyről van ahol ilyen utat járnának, harmadrészt ez mostanra igazából lényegtelen is)
Az ingyenes frissítési időszak már lejárt szóval az nem járható hogy telepítek 8-at majd frissítem.
Úgy tudom downgrade-elni is lehetett ezeket a gépeket Win 7-re, nos az sem lenne rossz, sőt, ennek viszont nem tudom mi a menete. Gondolom termékkulcs mindenképp kell(-ene) hozzá...Szóval a lényeg: szeretném használni a géphez járó eredeti Windowst, viszont a 8-at semmiképp.
Előre is köszönök minden segítséget!!
-
vadger
tag
válasz
Sefter #44877 üzenetére
Irodai, semmi extra, semmi fotó vagy videó szerkesztés. SecureCRT
, Outlook, Visio (na pl itt gondolkodom el a nagyobb kijelzőn...), bár munkán kívül is nagyjából csak ezt használnám, filmnézés, stb, semmi hardcore használat.
Azt tudom, hogy szeretem a kis gépeket, egy Thinkpad X201 van itthon, bár már szinte alig használom, illetve ott a 1280x800 sem volt a legjobb. De már évek óta munkára 14est használok...
-
vadger
tag
Sziasztok!
Céges gépet kellene választanom e közül a kettő közül. HP 840 G3 vs. HP 820 G3
Konfig mindkettőben ugyanaz, 8giga ram, 256 gb ssd, i5, FULL HD. Azt emelem ki, ami különbözik.Egyértelműen a méret különbözik.
Viszont ami megfontolandó, hogy a 840 csillogásmentes, de SVA (tehát nem IPS, ugye?), a 820 viszont érintőkijelző (nem ez a lényeg) és UWVA.
Tudom, a méretet nekem kell tudnom eldönteni. Munkahelyen monitor lenne rákötve, évente kb 4-5 alkalommal utaznék vele, de alapvetően munkahelyi/otthoni használat. Azt nem tudom, hogy mennyire hátráltatna egy 12-es kijelző (plusz 23as monitor), amikor már évek óta 14-est használok (plusz ugyanaz a monitor).
Megér-e annyit a szép kijelző, hogy cserébe kisebb?
Köszi a tanácsot! -
adika4444
addikt
válasz
SeniorTilla #44863 üzenetére
Itthon ez nem 3 év kötelezően?
(#44873) K1nG HuNp:
Matematikailag valóban, de garanciánál pl jelenthet eltérést a garanciális feltételekben... -
Üdv!
Egy barátom gépét kellene telepítenem (W10x64) + driver-eznem:
HP Pavilion g6-1107shKérdésem az lenne, hogy ehhez a modellhez is használható a Softpaq Manager (minél kevesebbet szeretnék szívni)?
Ha igen, akkor melyik verziót, és honnan tudnám letölteni?
Csak mert a linken nem szerepel a segédprogramok között...Köszi!
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
SeniorTilla #44872 üzenetére
1+2 az 3
-
-
bajuszatti
tag
Nekem 2 év garancia van a Pavilion 15-ös laptopomra (1+1 év).
-
válasz
SeniorTilla #44863 üzenetére
Jó az kettőnek is. Ha beírom az SN-t és a típust, akkor 1+1 év jótállást hoz. Mindössze az induló dátum nem jó, de azt majd módosíttatom, aztán rákérdezek, hogy lehet, hogy bizonyos boltok 3 év garanciával adják el.
-
takilevi
csendes tag
sziasztok!
van egy olyan problémám hogy egy FREEDOS partíció valahogy lecsípődött a háttértáramból, és ezt nem tudom formázni, valahogy meg lehet azt oldani hogy ezt le tudjam formázni NTFS-re?
üdv
taki -
-
Dell XPS
veterán
válasz
Vjankovics82 #44861 üzenetére
USB 3.0 Gigabit Ethernet hálózati adapter.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Vjankovics82 #44858 üzenetére
Nem. Lan: 10/100
-
Vjankovics82
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne 1 hete vettem egy hp 15-ös laptopot a Telekomtól [link]
30 megás netről átváltottam 1000 megára sok próbálkozás utána se tudja a fogadni csak 100 mega körüli netet!Mi lehet a baj? Ez a gép nem tudja az 1000 megát fogadni?
-
Azt tudja valaki, hogy min múlik egy 250 G4 gépnél, hogy kettő vagy három év garancia van rá? Esetleg a processzor generációján? Gondolok arra, hogy régiek kettő, újak három év garanciával futnak.
-
alfiboy
aktív tag
Sziasztok,
Adott egy HP Mini 110 3100 (Intel Atom, 1GB DDR3l), gyárilag Win7 Starter döcög rajt.
Gond az, hogy angol nyelvű és édesanyám így nem tudja használni.
Kiolvastam a termékkulcsot, de magyar nyelvű telepítőkészletett nem tudok vele aktiválni. Sőt MS szerint csak a BIOS és recovery együtesével működik.
Tennék rá Win7 Pro-t (ezzel is legalább jogtiszta és magyar lenne), ezzel is eldöcög legalább úgy mint a Starterrel? -
Azért az Envy sem olcsó, ugyanebben az ársávban van
Pont itt jön ki a felhasználás módja, illetve amire tervezték. Egy üzleti gép direkt nem multimédiás. Arra ott a multimédiás gép, aki meg üzleti felhasználásra szánja, ne hallgasson rajta zenét, dolgozzon
Gondolom ez lehetett dióhéjban a PR-osok terve.
-
hito
nagyúr
válasz
SeniorTilla #44849 üzenetére
Még annyi, hogy itt a gari hogy működik? Külföldi a gép, asszem szlovak, de szamlam sajnos nincs. HP oldala szerint még vastagon garis.
-
hito
nagyúr
válasz
SeniorTilla #44849 üzenetére
Ez a vicc, hogy ha olcsó gépet veszel, jobb hangzást kapsz. 400-500eFt-ért meg olyat, hogy inkább ne lenne benne semmi. Rohej. A Lenovo Thinkpad Helix 2-m Pro Keyboard dokkolojaban elég tisztességes hangsugarzo van. Az eddigi legbrutalabb hangzást tablet fronton a Dell Latitude 11 5175-m esetben tapasztaltam. Olyat szolt, hogy nem hittem el. De mas sem
Az a gaz, hogy ehhez a szintű hardverhez ragaszkodnék, igy az a Yoga nem alternativa sajnos bármilyen jol is szóljon. Azért is választottam ezt a HP-t, mert minden extra benne van ami nekem kell + elég eros es a B&O- bol kiindulva gondoltam hangzás téren is hellyel-kozzel helyt all. Hat nagyon nagyot tévedtem ebben.
-
Lenovo Yoga 3 10" Tablet - ez baromi jól szól, ha a hangzás számít, vegyél egy ilyet. Vagy hallgass meg egyet, le fogsz döbbenni.
HP-ból az üzleti gépek sosem szóltak jól, most sem, legyen akármi ráírva. A konzumer modellekben van jó hang, pro, elite szériákban nincs. Bár a Probookoknak fejlődött a hangja, a hangerőben elég nagyot. Olyan hangosat tudnak szólni, amit még az Envy 17-es sem tud. Hangminőségben viszont az Envy sokkal jobb.
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Vettem egy HP Elite X2 1012 G1 tablet-notebook féleséget. A problémám az, hogy cseppet átverve érzem magam. Ez lenne a tökéletes gép, minden stimmel, csak éppen amit a legjobban kihangsúlyoznak a gépen, az a legretekebb.
Igen, a Bang&Olufsen hangszórónak csúfolt cicergő, nevetséges rettenetről van szó. Nem hogy a névre nem méltó, amit odaírtak, de még a külön márkanév marketing nélkül lévő hangszórók is köröket vernek rá kategórián belül, de még alatta is.
Két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
- esetleg van-e valami megoldás rá, hogy életre keljenek, jött-e rá javítás, frissítés, bármi
- hogy van képük pont azt a részét hangsúlyozni és ilyen névvel illetni, ami az egyetlen gyenge pontja a gépnek (?). Pont azt!Maga a gép elképesztő, az eddigi legjobb a sok tablet közül amit próbáltam, de ezzel - számomra - agyonvágták.
-
darvak
senior tag
válasz
SeniorTilla #44843 üzenetére
Köszönöm a választ
-
-
Ronam
addikt
Windows-t hogy tudok telepíteni USB-ről HP Omenen? Van egy W10-em USB-n, de nem tudok róla bootolni, mert valami "authenticate" error-t dob. Azt is jó lenne amúgy tudni, hogy a recovery-t hogy lehet elérni? Neten az F11-et olvastam, de semmit nem csinál, csak ugyanúgy bebootol a W10. Valamit ötlet esetleg?
-
darvak
senior tag
Hello,
Szeretném megkérdezni, hogy Usa-ból magánszemélytől vásárolt elitebook 840 garanciáját kell honosítani? Vagy világgari érvényes?
-
Thusor
őstag
válasz
SeniorTilla #44839 üzenetére
Köszönöm a válaszodat. Akkor megpróbálok szerezni bontott panelt. Érdemes lehet azért szalagkábelt és vezérlőpanelt is kicserélni, ha úgy sikerül bontóban találnom jó áron? Vagy elég csak az LCD?
-
-
-
csabors
tag
Üdv az Uraknak/Hölgyeknek!
Nemrégiben vásároltam egy 8570w típusú laptopot. De valahogy nem találom a processzorba (3820qm) integrált intel vga-t, hogy bármi formában is jelen lenne. A HP oldalán nincs is driver hozzá.
Akkor most, hogyan is van ez? Van vagy nincs. Nem kellen látnom pl. az eszközkezelőben.
Üdv:
-
Thusor
őstag
Van egy HP 2540p notebookom. Nem régiben észrevettem, hogy a monitoron 1-2 vízszintes fehéres-szürkés csík jelent meg. Ezek a csíkok 1-1 pixel vastagok. Már biosban és bootoláskor is megjelennek. Ha a monitor hátulját kicsit megfeszítem akkor időre eltűnnek majd újra előjönnek. Ez lehet szalagkábel, vagy inkább monitor hiba? Külső monitoron ezek a csíkok nem látszanak.
-
woolwich
tag
Sziasztok!
Kinéztem a 430 G4-et és ahogy a legtöbben, én is bővíteném SSD-vel és RAMmal is.
Jelenleg melyik SSD-t, illetve RAM-ot ajánlott venni ehhez a géphez? Visszaolvasva láttam, hogy az Adataval voltak gondok.
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy meg tudom e oldani a beszerelésüket, ha soha nem cseréltem még alkatrészt notebookban, vagy inkább kérjem, hogy tegyék bele?Köszönöm!
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
Thcksl #44830 üzenetére
WIN10 - UEFI - új laptop szentháromságban szokott olyan előfordulni, hogy a tapipad egyáltalán nem vagy érdekesen működik. (Mivel az ilyen piti szívatásokat olvasva csak köpök egyet és újabb hónapokra elhalasztom a Win10 kipróbálását, így őszintén szólva, nem olvastam utána, hogy végül mi is okozza a problémát.)
Én a helyedben megpróbálnék valami régebbi drivert rátolni, hátha segít. -
Ronam
addikt
Sziasztok!
Nemrég hozta meg a futár a HP Omen 15-ös laposomat. A HP Support Assistant feldobott egy rakás frissítést, érdemes ezt használni, vagy a Windows update elvégzi a dolgát?
-
Thcksl
csendes tag
-
Kukcaman
senior tag
Ami érdekes még ennél a probooknál, hogy Driverek nélkül gyorsabb, kicsit ellentmondásos
Win7-nél még az élményidexet sem tudta lefuttatni, mert a 3D teljesítményt nem tudta letesztelni. -
Kukcaman
senior tag
válasz
Butcher82 #44783 üzenetére
Van egy kis probléma, amire nem találok megoldást. Megjött a probook, Windows 7-en szépen muzsikált, gyors volt, de mikor felraktam a Windows 10-t (nem ráfrissítés, újra telepítés), akkor csak nyökörög
.
Win 8.1-s drivereket raktam fel, saját support oldaláról. Na meg a mint a Chrome-nál mint a Firefox-nál a youtube nem megy, igazából nem mostanában találkoztam ilyen jellegű problémával, mivel a chrome-nak a beépülő modulja simán támogatta a videokat.
Megoldást tudnál? -
-
Üdv! Olyan kérdés merült fel, hogy 8460P + HS2340 megy e Win10 X64-el. Valakinek van infója?
-
Thcksl
csendes tag
Sziasztok,
Van egy Compaq Presaro CQ61-es laptopom. Ezen Win 8.1 futott, de nemrég feltettem rá a win10et.
A probléma az, hogy míg a korábbi win esetében a tapipad normálisan működött, addíg 10 alatt bizonyos funkciók nem akarnak működni. Pl a kétkezes görgetés, de még az egy ujjas görgetés sem. hiába állítom be a Syaptics driver beállításaiban mindezeket (pipák bennt) semmi reakció a tapipadtól. Próbáltam driver frissíteni, de elvileg most a legfrissebb van telepítve ( v.19.0.12.98 és v.6.5ös firmware) még sem működik. nem találtam ezzel kapcsolatosan egy olyan oldalt sem ahol tudtak volna segíteni, gondoltam esetleg itt kapok egy tippet, amit érdemes lenn megpróbálni. Köszönöm előre is a segítséget! -
Vidual001
tag
Tiszteletem a Hölgyeknek - Uraknak!
A mai napon vettem egy HP Pavilion G7 - 2290sb modellt.
Eredetileg Windows 8.1 volt rajta, de azt speciel rühellem, szóval 64 bites Windows 7 került rá.Azonban nem találok hozzá szoftvereket. Csak és kizárólag Win 8 - 8.1-hez találtam szoftvereket. A HP honlapján szintúgy nincs Win7-es támogatás.
Valaki esetleg tudna nekem segíteni?
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Van otthon egy HP ProBook 6465b LY430EA típusú laptopom, a hűtő ventillátor egy ideje iszonyat hangosan süvít (új korában sem volt valami halk), és gondolkodtam, hogy ki lehetne-e cserélni egy nagyobb teljesítményűre és/vagy halkabbra.
Már többször kifújtam, kipucoltam, ugyanaz.
Van valami ötletetek, egyáltalán kivitelezhető a dolog?
Google ezt dobja ki cserealkatrészként:
-
válasz
Willanyasz #44812 üzenetére
Szenyóóórtilla jól mondja, nekem van olyan akkum amiben az egyik cella gyengébb. Oda kell figyelni rá, mert lelövi magát. Az a cella teherre képes belépni abba a tartományba ahol lekapcsolja a teljes akkut, de csak terhelésre mutatja meg magát, kilóg a cellafeszültség a sorból. Több tizeddel a többi alatt van full load alatt.
-
válasz
Willanyasz #44812 üzenetére
Ez tipikus akkumulátor hiba szerintem. Akkucsere. Valamelyik cellád halott.
-
Willanyasz
tag
válasz
SeniorTilla #44811 üzenetére
Akkor most hogy a t.kömbe lehet kalibráli ezt a szart vagy vane értelme egyáltalán?
tipus:E9Y44EA Probook 450 g1
Megterhelem a gépet teljesen feltöltötten és 3 perc után hibernál.csak töltőn indul újra.
Van a gépen Hp support assistant de aszerint jó az aksi.Egyik pillanatról a másikra kezdte ezt a hülyeséget.
A töltés nagyon gyorsan végbemegy a hibernálás után.Az üzenet megírása alatt nulláról 90%-ra töltött.
Szerintetek? Windows hiba ?Mert most raktam újra-kapott egy vírust az új rendszed de azt sikerült kiírtani.
De ezeket produkálja.Ötlet? -
válasz
Casoli #44810 üzenetére
Én nem tudom miért vitatkozol, én tényeket mondok, te meg fikciót: hogy a túróba menne mélymerülésbe egy akku abban az eszközben, ami még bőven előtte kikapcsol??? A laptopot ellátó akkumulátor energiaszintje még bőven a teljesen lemerült állapot felett van akkor is, ha a gép lekapcsolt. Ez azt jelenti, hogy a telep már nem képes elég energiával ellátni a gépet. Nem azt, amikor a ceruzaakkud vagy a kocsid akksija teljesen lemerül. A kettő ég és föld. Gondolom ezt eddig nem tudtad, hát most itt a remek alkalom, hogy jó pap legyél és tanulj
-
válasz
SeniorTilla #44808 üzenetére
Szerintem Te nyugodtan merítsd csutkára, aztán majd ha mélymerülésbe kerül, és onnan már nem lesz kihozható, az legyen a saját dolgod, és menjen a saját károdra, ne máséra. Részemről marad a saját módszerem, ami eddig minden esetben segített.
-
válasz
SeniorTilla #44808 üzenetére
A kettő között van az igazság. 25xxp sorozatban tudom hol kapcsol ki az akku ismerem a cellákat, nem hagyom neki, hogy maga tegye, mert ki van centizve. Inkább 1 tized volttal felette magam kapcsolom le vagy kezdem tölteni mint, hogy ő maga tegye. Sőt hagyom kihűlni az amúgy meleg akkut, ritka ha töltőt kap, előtte kiléptetem a rendszert. Persze ez az egész ennél a szériánál megy, tudom az akkuk fesz határait.
Azért, mert hiába nyerek 5 percet azzal, hogy ő kapcsol le, de teljes élettartamra nézve tovább megy el.
Én amúgy altatom más híján, majd felkel és után már nem csinál semmit egyszerűen elszáll ha nem kap töltőt. -
válasz
Casoli #44807 üzenetére
Pedig ez így rossz módszer, mert pont azt a kapacitást hagyja az akksiban, ami még 5% alatt benne van. A kalibrálás lényege, hogy megtanulja az elektronika a cellafeszültségeket teljesen feltöltött és teljesen lemerült állapotban is.
A te módszered rossz, ezt ne kövesse senki.
Be kell lépni Biosba ls otthagyni a képet kikapcsolásig, vagy a gyáru akkumulátorkalibráló programmal megcsinálni.
-
válasz
SeniorTilla #44806 üzenetére
Energiabeállításokban nincsen túl sok opció, szerintem magadtól is megtalálnád, hogy van egy olyan opció, hogy mennyi tétlenség után kapcsoljon ki a gép. Soha ne kapcsoljon ki. Ez lesz a megfelelő beállítás. Aztán ha az aksi töltöttsége a kritikus szintre csökken, akkor a windows is ki fog kapcsolni. Persze, most majd lehet írni, hogy így ennek semmi értelme, pedig az összes gyengélkedő aksit ezzel a módszerrel helyre lehetett hozni. Ugyanis az eltolódás nem az alsó 5% alatt van, ahol már leáll a windows automatikusan. Hol írtam, hogy nem sikerült a kalibrálás?
-
válasz
Casoli #44805 üzenetére
Akkor ezt fejtsd ki bővebben, te írtad. Mire gondoltál?
Energiabeállításokban beállítod, hogy akksiról üzemelve ne kapcsoljon ki a gép. Elindítasz egy mkv-t végtelenítve, és megvárod amíg lekapcsol a gép magától.
Ettől függetlenül az igazi kalibráláshoz teljesen le kell meríteni az akkumulátort. Ha nem így tettél, nem csoda, hogy nem sikerült
-
válasz
SeniorTilla #44804 üzenetére
Senki nem állított olyat, hogy windows alatt csutkára meríthető. Aksi kalibráláshoz nem is szükséges csutkára meríteni.
-
-
válasz
SeniorTilla #44802 üzenetére
Én a saját módszeremmel, nem egy 30-40% aksi elhasználódottságot hoztam helyre 5-15%-ra. A csutkára lemerítés nem annyira szokott jót tenni az aksival.
Ezeknél a gépeknél szokott lenni, hogy 5%-os töltöttségen, még működik 20 percig a videólejátszás a % csökkenése nélkül. Ilyenkor jön helyre az aksi és a szintmérő.
-
-
twine
veterán
válasz
SeniorTilla #44799 üzenetére
+(#44800) Casoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest