- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
apaszka #50663 üzenetére
A g3-ban lehet hogy csalódni fogsz. Sajnos a minőség rovására megy a spórólás, másik topikban olvastam hogy valaki g3-t vett erősebb harverrel és hát sajnos el is halálozott neki. Nekem a g5 elődje van az inspiron 7577 amit a g5 5587 követett. Ezek tartalmaznak fém borítást is és nagyon masszív hatásúak jó hűtéssel. A g5 5590 elvileg már teljesen műanyag, de biztos nem vagyok benne, de utóbbi is jobb választás lett volna.
-
válasz
SeniorTilla #50660 üzenetére
Van egy dell gépem 3 év garanciával és beépített akkumulátorral. A jótállási jegyen a következő szerepel: "A vásárláskor a notebook részét képező akkumulátorra a jótállás időtarama a Korm. r. szerint a kötelező egy év függetlenül a notebookra vállalt garancia időtől."
-
válasz
SeniorTilla #50532 üzenetére
A wot igénytelen játék, elfut gyengébb masinákon is. Az mx130 full hd-ban minimumon 60 fps-sel szerintem kihajthatja, de azért nem javasolnám ennek ellenére sem azt választani. Minimum 1050ti-t vagy rx560-t ajánlanék hozzá Zalaymnak.
-
válasz
SzaboZE #50448 üzenetére
Ilyen opciót nem találtam. Volt boot sorrend, meg ventilátor ki/be kapcs és virtualizáció ki/be kapcs. Volt még olyan hogy bootoljon-e usb-ről, azt mondjuk nem próbáltam meg hogy kikapcsolom, de arra már csak következő hétvégén lesz időm. A biosban még sata beállítás sincs.
-
Beírom ide is, hátha valakinek van tapasztalata ezzel a problémával:
# Adott egy HP CQ57-301EH és SSD-ről semmiképp sem hajlandó bootolni a win, próbáltam w10/w8.1 verziókkal is. HDD-ről bootol szépen mindent, de SSD-ről nem és a csavar az egészben az hogy a linux mint bootolt ssd-ről, de annak a bootloadere se tudta indítani a wint. Még a macrium reflecttel is próbáltam gyógyítani az mbr-t, de sehogy nem bootol az ssd-ről. Valakinek van ötlete hogy mi a nyavajája?
BIOS-ba nincs semmi opció sata kontroller állításra csak bootsorrendre meg egyebekre, de az se segített a winen. Ghostoltam telepített hdd-t is az ssd-re, de az se működött.#Kicsit gondolkodtam, hogy miért bootolt linuxxal és windowssal miért nem, lehet hogy az előbbi tartalmaz olyan drivert ami az utóbbiból hiányzik? (Próbáltam most w7-t is a w10 és w8.1 után, de ez se indult)
Még jővő héten megpróbálkozok egyedi win7 telepítővel amibe integrálom az amd drivereket hátha beválik. A bios a gépen az utolsó bios van fent és az ssd-n is a legfrissebb firmware van. Valakinek van ötlete?
-
-
-
Van egy Pavilion g6-2018sh gépem és gondolkodok a teljes hűtőrendszer cseréjén, láttam egy ilyet, jól tippelem, hogy ez annyira szabvány cucc, hogy amire rá van írva, hogy g6 az biztos jó lesz a masinámba?
-
Van a családba egy Pressario CQ57-es gép. A kijelzője egyszer be volt törve (kézi erővel) és ki lett cserélve, de igen gyenge a wi-fi jel vele. Elképzelhető, hogy sérült a wifi antenna vagy valami, ha igen akkor van rá mód, hogy itthon javítsam átnézzem? (A gép elvileg garanciás még, de nem vagyok benne biztos.)
-
-
Pavilion G6 2018sh gépem van. RAM-ot szeretnék bővíteni és az ODD helyére SSD-t szerelni. Kerestem videókat a beépítésről, de G6-ról nem találtam. Az egyik videón a ramokat szögben kifordították és úgy cserélték, ez minden gépnél így van vagy csak egyedi eset és ne is erőltessem a forgatás megpróbálását. A RAM amit néztem passzív hűtős és ez párban be kell, hogy férjen a gépbe?
SSD-ről az érdekelne, hogy beépítésnél a meghajtó alatti panelt el kell távolítanom? Ahogy néztem a középső "L" alakú panel eltávolításával nem férek hozzá. A HDD kerethez van külső tároló az ODD-nek azon keresztül lehet rendszert telepíteni?
A gépről vásárlás után pár nappal kiírtam az 5 lemezes helyreállító készletet, ha az SSD-t beépítem, akkor azokról a lemezekről fel tudom telepíteni rá a rendszert? -
Értem, köszönöm a válaszokat.
-
Van egy HP Pavilion G6 laposom és azt szeretném kérdezni, hogy ha az ODD-t kicserélem SSD-re az okoz-e garancia vesztést?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Remek áron Hp Probook 440 G10 /I5-1335U/32 GB RAM/512+256 GB SSD RTX 2050/FHD/IPS
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- LENOVO YOGA 7I 2in1 ! OLED ! / INTEL Ultra 5 125H / 3 év garancia + ajándék ceruza
- Bomba ár! Lenovio ThinkPad E16 - i7-1355U I 16GB I 512SSD I Nvidia I 16" IPS I Cam I W11 I NBD Gari
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest