- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turmoil
senior tag
Pont ugyanannyival kevesebb helyet foglal az asztalon (vagy mellette
)
Mivel ez volt az egyik cél, tudtam mire számíthatok.Sok dolog már nem kerülhet bele, de mi lenne az? Eredetileg BD olvasón gondolkoztam, de azzal ráérek, az viszont a mostani helyére kerülhetne, nem foglalna extra helyet. Rakhatok bele egy hangkártyát az alaplai helyett, az egy slot, van rá hely. Ha nagyon akarnék, akkor vehetnék bele egy tunert is, de egyelőre nem akarok. PPU lenne még, de arra végképp nincs szükségem. És most tényleg erősen el kell gondolkoznom, hogy mi van még, amit érdemes lehet egy gépbe beszerelni bővítésnek, és használnám is valamire.
Szóval minden szükséges belefért, kicsi, majdnem elég csendes (de ez még javítható és nem kell extra hely hozzá) és jól néz ki. Én elégedett vagyok vele
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Subaru topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest