- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- A Razer új irányba nyitott a mechanikus billentyűzetek piacán
- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz
Because #44560 üzenetére
Mondja ezt egy újonc
Én régen csak annyit variáltam amit a boltban beszerezhető ventikkel, meg neonokkal lehetett. Meg egy codegen háznak kivágtam az oldalát plexisre még 2002-ben meg az elejére egy 8-as ventinyílást, Csillag alakú plexi ráccsal (saját gyártmány).
Szerintem a gányolós topikba kel keresned az egyedi házakat, ott nem csak a kinek van több pénze érvényesül meg a csavarhúzó használatában kimerül a PC építési tudás.
Csak ma már olyan fasza házakat kapni mint az láthatod a legutóbbi képeken is, hogy nem igazán kel már (meg kedve ideje legyen) a tulajnak barkácsolni rajta. Sokszor az befektetett idő meg anyag úgy is ott van egy drága ház áránál ami esetleg egyből megfelelő (választék meg van bőven)
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest