Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
fatpingvin #83875 üzenetére
A hivatkozott EU-rendelet 3. része egyebek mellett a belégzési veszélyekkel foglalkozik. Talán az a gond, hogy a hobbifelhasználónál az ólomgőz belégzésének elkerülése nem biztosított megfelelően.
Most itt nyilván nem a valóságról beszélek, sok szervizben sem, vagy helyszíni stb. munkáknál sem. De arra rá tudnak menni a munkavédelmi ellenőrök.
Erről jut eszembe, van talán 20 éve is, kiszálltam egy képcsöves TV-hez, pont kifogtam, a gazdája egy valami hihetetlen csőlátású munkavédelmi ellenőrnő volt. Meglátta, amikor az áram alatt lévő TV-be nyúlkáltam, mérések stb.
Azonnal ki akarta húzatni a konnektorból, hogy mit képzelek én, feszültség alatt dolgozni? Azt hittem, nem jól hallok. Vagy ki is húzta, pontosan már nem emlékszem, annyira abszurd jelenet volt. Magánemberként lépett fel velem szemben, de egy ilyennek elmagyarázni, hogy bolond...
Arról nem beszélve, hogy korábban már javítottam azt a készüléket és teljesen önhibámon kívül, később egy másik hiba jött ki rajta. Még ezt is elmagyarázni, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz... Mit lehet tenni, másodszor ingyen megcsináltam, ennyi öröme legyen és többet ne lássam.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- XIM 4 - Rendelés, tapasztalatok (Cronusmax, Venom X stb.), billentyűzet, egér használata konzolon
- Elektromos autók - motorok
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Xbox Series X 1 TB Játékkonzol! Ajándék Joystick + RGB-s Hűtő!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest