Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
csab001 #2793 üzenetére
Sokkal jobban jársz ha nem ez alapján választasz tv-t.
A tv fő és egyetlen lényeges feladata a jó kép megjelenítése, a többi csak extra. De egyik márkától sem kell csodát várni ezen a téren. Még kb. a legolcsóbb kínai box is jobb lejátszó mint a tv-be épített saját lejátszója. -
csab001
tag
válasz
airmax_2.0 #2787 üzenetére
Az a baj, hogy nem találok olyan helyet, ahol van kiállított belőle...
Meg igazából a hálózati 4k lejátszás érdekelne, az meg macerás egy boltban.
Nem tudom mi tévő legyek, lehet megrendelem, aztán lesz valami... -
kiske13
tag
Ez a média lejátszás, elég egyéni megítélés kérdése.
A haver is azt mondta, hogy a Tenet film neki tökéletesen megy a 7100 hisensen.
Átvittem, hozzá a média playerem és megmondtam, mire figyeljen.
Ég és föld a különbség.
A hisense olyan érzést ad mintha sántítanának szaladás közben, a kommandósok!
Ö csak annyit mondott:
-Tényleg. Észre sem vettem! -
fauv
őstag
válasz
Hieronymus #2779 üzenetére
Köszi
-
szkutyi
addikt
válasz
airmax_2.0 #2787 üzenetére
Nekem is ez van 65u8qf.egyebkent eszméletlen.:Dgondold el egy zidoo Z9x el olyan mintha egy takaró foliatol szabaditsnad meg a tvt :D
-
airmax_2.0
tag
válasz
csab001 #2780 üzenetére
Én USB-ről most éppen 720p felbontású filmet nézek (65u8qf) ... Teljesen rendben van a kép... 4k videót a youtube-ról (vezetékes net) ..
Azt gondolom, hogy nekem ez a szint elég... minden kép részlet tűéles a feketék nagyszerűek, a fényerősség durva...
Szerintem, vigyél pendrive-on valami videót (akár csak full HD minőséget) és nézd meg egy áruházban ahol megengedik...
Nem vagyunk egyformák, de nekem nem kell több... Láttam már oled-et amire azt mondtam, hogy no igen... De nekem a 65 coll számított, és ugyebár ebben a méretben durva az árkülönbség... -
szkutyi
addikt
válasz
Ferenczi Áko #2784 üzenetére
Akkor jo!nekem a mozgás nem volt szép!darabos, szaggatott volt.nyilvsn nem annyira mint amikor nincs elég savszell...
-
HF77
őstag
xbox one konzol mint medialejászó amúgy ok lehet? vagy inkább másban gondolkodjon az ember?
köszi -
szkutyi
addikt
válasz
Hieronymus #2778 üzenetére
Gigabites lánnyal is akad.ez nem a hálózat hibája.nekem 500as lan hálózat van zidoo hibátlanul olvassa akár a 100Mbs bitrataju filmet.is!
A tv- csak szaggatva olvassa! Egyértelmű hogy a tvnel nem okés a.halozatrol való lejátszás...sőt..havernak ugyan ez a tv.ugyN ez a jelenség...ő Másról direkt kábellel is!.
Az usb 2.0 pedig szűk keresztmetszet a 4k hdrhez! -
szkutyi
addikt
válasz
Ferenczi Áko #2774 üzenetére
Saját lejátszó nagyon fapad...közelébe sincs egy média lejátszó hoz képest..nem beszélve az usb2.0ról.
Hálózatról meg max fullhd ami aegy akadás nélkül, valamiért a tvnek nem megy a hálózati lejátszás nagy minőségben. -
csab001
tag
válasz
Hieronymus #2778 üzenetére
Szuper, pont erre voltam kíváncsi!
Köszönöm szépen!
Gondoltam rá, hogy viszek teszt videókat kipróbálni, már csak meg kell találnom a helyet, ahol van ilyen kiállítva. -
-
válasz
csab001 #2776 üzenetére
Gigabites hálózaton nem akadozik a lejátszás.
Nekem szinte csak DVB jelforrásból vannak felvételeim. Ezek nyilvánvalóan 100%-ban kompatibilisek a tévével.
Van néhány családi videó divx fájl, ezek is lejátszhatóak. A telefon felvételei sem jelentenek problémát.
NAS-ról hibátlan a lejátszás. Számítógépről átküldve akkor jó, ha a gépen érhető el a felvétel.
A NAS beiktatásával a többszörös WIFI terhelés már okozhat gondot. Ez nyilván felhasználói hiba, nem kell egy felesleges eszközt a berakni a kapcsolatba.Aminek szűk az USB2 port adatátviteli képessége, az nagyon jó minőség vagy elrontották tömörítést.
Érdemes lenne letölteni a PH tesztvideóit és kipróbálni melyekkel nem boldogul a tévé. Engem nem érdekel ennyire. A Prime Video megy és a német közszolgálati tévé néhány csatornája, amikben nem szakítják meg a tartalmat a reklámok kedvéért.
-
fauv
őstag
Üdv !
Urak, a q8-as Tv -ben van kép felskálázó, vagy bármilyen képjavító technológia?
Köszi előre is
-
Szaki44
friss újonc
Sziasztok!
Pár hónappal ezelőtt vásároltam egy Hisense 50A7500F típusú TV készüléket. A problémám az lenne, hogy bármilyen típusú külső adathordozóról akadozik a lejátszás. Találkozott már valaki ezzel a hibával?
-
csab001
tag
Sziasztok,
Egyre inkább szemezek a 65U8Qf-el,moat jó áron van...
A tulajoktól kérdezném, hogy valóban problémás a hálózati lejátszás vele? PC-n tárolt, főleg 4K anyagokat kapna vezetékes kapcsolaton, de olvastam pár helyen, hogy nem túl jól kezeli ezt.
Fontos része a filmnézési szokásaimnak a Netflix meg a Prime mellett és ha nem alkalmas rá, lehet tovább gondolom ezt a vásárlást...
Köszi előre is! -
persil
nagyúr
válasz
szkutyi #2682 üzenetére
A ps4 pro nem tud 120 hz-et soha, sehol, semmiben, igy dughatod barmilyen tv-re, akkor is 60hz-et fogsz kapni.
Az u8qf pedig 120hz-es panellel van szerelve.
Nincs olyan, hogy "mashol is tudja e", vagy 120-as a panel, vagy nem, mas opcio nincs.Szrk.: Most tovabb olvastam a beszelgetest, igy mar ertem mire gondoltal. Igen, ugy jogos a felvetes. De azt hozza kell tenni, hogy a hdmi 2.1 "csak" 4k ES 120hz egyideju megjelenitesehez kell, szoval ha olyan a forrasod(mondjuk az uj konzolok, vagy pc), akkor lesz 120hz is, csak nem 4k-ban. Szoval ja, tehettek volna ra 2.1-et, de igy sem vilagvege a helyzet. Plane, hogy egy mareknyi jatekot leszamitva semmi nem megy 4k+120hz-en.
-
Zoli1222
őstag
Sziasztok!
A 65u8gq 4k-ban is tudja a 120Hz-et?
Nagyon húz a szívem egy lg 65oledc1 felé, de ez csak kevesebb 220k-val! -
Recon666
Közösségépítő
válasz
kiske13 #2762 üzenetére
Minden tv kompromiszumos, mindnek van buktatója, kérdés ki mi felett hajlamos szemet hunyni, vagy mi ami szamara kevésbé fontos.
LG nel pl ott javareszt ips panel van szoval gyengebb lesz a fekete szin, ami inkabb szürke szoval a képminőséged gyengébb lesz.
Ott az oled, ott meg a beégés veszélye, de ragyogó képminőség mindent ver, de arany áron.Szóval kompromiszum mindenhol lesz, hol árban, hol technológiában, hol sebességben alá TCL C715.
-
-
brcz
tag
Sziasztok!
Korábban jeleztem, hogy tvt szeretnék vásárolni és mik az elvárásaim stb stb.
Úgy volt, hogy az 55" nem fog beférni, de megoldottam.
Így a kérdésem a következő:Sony Bravia KD-49XH9505B vagy inkább Hisense 55U8QF.
PS5, netflix és tv nézésére szeretném használni...
Köszi előre is.
-
rainman72
nagyúr
[65U8QF] 270e
-
-
Tibiti
újonc
válasz
Hieronymus #2753 üzenetére
Valóban így van. A két említett app eléggé periferikus. Ami érdekes lehet bennük az az, hogy egy új Hisense tévé vásárlásakor ragyogóan ki lehet próbálni az általuk eredetileg Androidra és Ios-ra optimalizált tartalmakat VIDAA-val, mivel (különösen a Me-Go-Go rengeteg ingyenes filmet elérhetővé tesz). A Digital Concert Hall szintén biztosít ilyeneket 4K tartalommal, ha keveset is. Ezek nem a YouTube-ra felpakolt ilyen-olyan műsorok, hanem különös műszaki gonddal alkotott alkalmazások. Tavaly, amikor én vettem a TV-t akkor a Hisense minden egyes eladott készülékén 1-2-3 hónapra ajándékba adta a Me-Go-Go-t. Most nem tudom él-e még ez az ajánlat. Mi a 65A7500F-hez két hónapot kaptunk. (Én egyébként orosz szakon végeztem az egyetemen, nem gond az orosz nyelv). Igen érdekes a világ dolgairól más nézőpontból is értesülni, mint a magyar állami és kereskedelmi csatornák no meg a nagy nyugati adók (BBC/CNN/Fox/DW stb.) Tényleg érdekes látni azt, hogyan tálalja az USA elnökválasztást mondjuk a Moldáv Tévé vagy milyen dokumentumfilmet készít(ett) Budapestről az Azerbajdzsáni Televízió... Persze ezek most már nem ingyenesek, a MeGoGo 4.99EUR/hónap. A Digital Concert Hall borsosabb 14.99EUR havonta.
-
" Nézem a Me-Go-Go alkalmazást (ex-szovjet zóna országainak orosz nyelvű csatornái és töménytelen mennyiségű orosz meg régi szovjet film..."
Ez sok embernek kiesik az érdeklődési köréből. A szovjet filmművészet meg amúgy is." A Berlini Filharmónikusok Digital Concert Hall nevű appja (4K) szaggatás nélkül, tükéletesen megy."
Ez igaz, Meg az is, hogy az izgalmasabb tartalomért elég sok pénzt kérnek. Sajnos. -
Tibiti
újonc
válasz
Begbiebike #2742 üzenetére
Nekünk 65A7500F van. A saját menüjéből sem gond a tükrözés (mi Chromecast-tal használjuk jelenleg). Rádobtunk még egy Denon DHT-S316-os soundbart (ARC-vel). Külső médiaeszközt egyébként nem használunk, Telekom Set-top-box, saját appok és tükrözés. Tökéletesen működik. A Bluetooth-ja is kiváló (Sennheiser CX True Wireless fülhallgatóval). A helyedben rohannék megvenni... Alapszinten a VIDAA jó, (Google Asistant alapfunkciók és Alexa is működik). Nézem a Me-Go-Go alkalmazást (ex-szovjet zóna országainak orosz nyelvű csatornái és töménytelen mennyiségű orosz meg régi szovjet film... A Berlini Filharmónikusok Digital Concert Hall nevű appja (4K) szaggatás nélkül, tükéletesen megy. A Soundbar 'Music' beállításával gyönyörű a hang....
-
Bear16
csendes tag
válasz
Begbiebike #2742 üzenetére
Netflix, youtube megy saját appon (Dolby Visionnel), átküldéshez venni kell egy TV boxot, nekem a Mecool KM2 nagyon bejött, itt a lista a továbbiakról:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Late 2016 2TB - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest