Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiti
újonc
válasz
Hieronymus #2753 üzenetére
Valóban így van. A két említett app eléggé periferikus. Ami érdekes lehet bennük az az, hogy egy új Hisense tévé vásárlásakor ragyogóan ki lehet próbálni az általuk eredetileg Androidra és Ios-ra optimalizált tartalmakat VIDAA-val, mivel (különösen a Me-Go-Go rengeteg ingyenes filmet elérhetővé tesz). A Digital Concert Hall szintén biztosít ilyeneket 4K tartalommal, ha keveset is. Ezek nem a YouTube-ra felpakolt ilyen-olyan műsorok, hanem különös műszaki gonddal alkotott alkalmazások. Tavaly, amikor én vettem a TV-t akkor a Hisense minden egyes eladott készülékén 1-2-3 hónapra ajándékba adta a Me-Go-Go-t. Most nem tudom él-e még ez az ajánlat. Mi a 65A7500F-hez két hónapot kaptunk. (Én egyébként orosz szakon végeztem az egyetemen, nem gond az orosz nyelv). Igen érdekes a világ dolgairól más nézőpontból is értesülni, mint a magyar állami és kereskedelmi csatornák no meg a nagy nyugati adók (BBC/CNN/Fox/DW stb.) Tényleg érdekes látni azt, hogyan tálalja az USA elnökválasztást mondjuk a Moldáv Tévé vagy milyen dokumentumfilmet készít(ett) Budapestről az Azerbajdzsáni Televízió... Persze ezek most már nem ingyenesek, a MeGoGo 4.99EUR/hónap. A Digital Concert Hall borsosabb 14.99EUR havonta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest