Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KISDUCK

    addikt

    válasz DaveNo1 #76124 üzenetére

    Tempostormon néztem, hogy T1 a tempo rogue, de az most valahogy nem hiányzik. Lapokból csak a Corridor Creeper hiányzik hozzá, de az most nem érdekel. Quest rogue régen tetszett most azt próbálgatom standarden. Az új lényeges lapok megvannak hozzá (azok a 3manás legendaryk meg ami még kell bele). Most standerden quest, wildon a mill rogue tetszik. Igaz, hogy még a ranked legalján vagyok a védett zónában, de eddig korrektül működik (mondjuk az adta meg a kezdő lökést, hogy láttam egy videóban toast quest roguezott).
    őszintén szólva csak információt szeretnék most gyűjteni, hogy mennyire használják és hogy milyen kiépítésben, mert a móka miatt mindenképpen questezni szeretnék.

    Amúgy ezekkel az új lapokkal szerintem van olyan használható, mint nerf előtt. Ezek a secretek, 2 minion húzó minion, golden copyzó minion és ha valami megdöglik 1/1 copyt adó legendek meg a macska ami, ha arcba megy copyt ad, hát igen tetszik. Meglehet hogy csak R15-ig jutok, de nem érdekel az egyedüli célom a szórakozás. :)

Új hozzászólás Aktív témák