Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz kohai #43592 üzenetére

    Mage-be tök fölösleges lesz Rhonin, szóval az felejtős. Őt lecraftoltam mondván, hogy jó lesz, de még a mostani metában is rohadtul lassú. Prietben nekem Voljin jól teljesített annó a sima és a Dragon verzióban is a kérdés már csak az, hogy megéri -e kis lapkészlet mellett craftolni. Paletress nem rossz lap, viszont túlságosan RNG, inkább win more lap, tehát én nem játszom egyik paklimban sem. Hunterből 1 legendem sincs meg és nincs is rá szükség, mert nem működnek a mostani metában a Hunter paklik.

    Én mostanában Maly Lockkal játszok és eléggé jó a sok paladin ellen, mert 2 heal-bot-ot futtat, valamint sok AOE van benne. Abban 2 Legend van, ami neked valszeg nincs meg, ez a kettő értelem szerűen Malygos, valamint a másik Chillmaw.
    Utóbbi szerintem nagyon alulértékelt, nálam pl. a maly lockban mindig működött. Sok paladin szutykot eltakarítja és ha egy nagyobb minionnal tradel bele valszeg azután meg is öli, mert a +3 DMG is ott van még. Lehet szopatni vele az ellenfelet, mert ma pl. nálam a srác mindent beletradelt, viszont nem robbant utána 3-asat, így a boardom megmaradt. Fel is adta azonnal.

    Ha nem szeretnél dragon priest / maly lockot játszani, akkor viszont ezek a lapok felejtősek.
    Ahogy a többiek is mondják Tirion instant get, nincs olyan paladin pakli ami nem használná. Maximum a face paladin, de az most nem menő, mert a secret konzisztensebb.

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák