Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Ma reggel néztem a lemezek töredezettségi állapotát és az egyik lemez (az I, ami egy 1TB-os USB-s külső winyó) vagy 78%-on volt. Gondoltam azért nem csinálja meg magától a Windows a töredezettség mentesítését, mert alig van rajta szabad hely. Most felszabadítottam rajta valamennyit, így már 1TB-ból 45GB szabad hely van rajta és le is futtattam az "Optimize"-al a töredezettség mentesítést, de az eredménye nem lett sokkal jobb:
Szóval még mindig 65%-os a töredezettsége. Ez mitől lehet? Még több szabd hely kellene neki (én nem hiszem)? Míg a többi, szintén 1TB-os külső winyó láthatóan "rendben van" és azokon sincs sokkal több szabad hely.THX!
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Linux haladóknak
- ZIDOO médialejátszók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Opera böngésző
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest