Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na ezt szeretném windows alatt 4K-ra formázni valahogyan:
Nem a cluster size-al van a baj az 4K alapból windows alatt hanem a logikaival.
Linux alatt tudom de 2tb-os hddnél is fél nap volt (valami idióta 4219 vagy mi volt pár sas vincsimen alapból és win nem látta), 6tb-nál szerintem több nap lenne szóval valami fast format kellene lehetőleg windows alá vagy valami tool. -
válasz
MasterDeeJay #54848 üzenetére
Találtam valami keretet és gumival rögzítem. Meg rakok rá bordát. Oldalról nincs luk csavarnak csak alul.
Elcseszedt egy szabvány, pont egy mm miatt nincs a lukakon alul a keret de így is szorosan tartja.
Most olvasom rajta hogy nem 512-re kellene formáznom (azaz powershell szerint az valamiért) de nem tudom hogyan alakítom át 4kra. -
válasz
Doky586 #54847 üzenetére
Próbáltam de ha nincs hol hűlnie akkor 55 fokig felmegy. (műanyag 5,25-3,5" adapterben gumibakon, de úgy is hallani, igaz nem annyira vészesen, vagy rakjak rá bordát is?)
Ha nem rögzítem le akkor bootoláskor elmászik ahogy felpörög, seekkor meg elrezeg. Ez nem egy sima vincsi sajnos, ha menet közbe lekapcsolom és még nem pörgött le akkor húzza el a kezemet olyan forgási erő van benne. Nehezebb is jóval mint egy sima sata, hdsentinel szerint 5 lemezes 10 fejes dög.
Most egy csavarral van a házhoz rögzítve, az elég ahogy hogy 50 fok alatt maradjon terhelve is. -
válasz
MasterDeeJay #54846 üzenetére
Helyezd a lemezt szivacs ágyra vagy gumi felfüggesztésre...
-
Hali!
Van egy 6Tb-os HGST hus726060al5210 SAS vincsim aminél szeretném hogy kicsivel halkabb legyen. Nem az aktív működés közbeni zajról van szó mert amúgy a seeket hallani hanem az idle 5 másodpercenkénti Preventive Wear Leveling működéséről.
A vezérlőm nem tud energiatakarékos módot automatán kezelni (Dell H310 P19-es 9211-8i fw-el IT módban) de tudomásom szerint tud parancsokat adni neki. Windows 11 energiagazdálkodásnál hdd lekapcsolás nincs rá hatással.
Azt szeretném hogy parkoljon a fej vagy akár álljon is le az egész ahelyett hogy 5 másodpercenként röfög egyet.
Vincsire értelem szerűen nincs garancia, selejtből van de szeretném hasznosítani mert ahogy teszteltem meglepően gyors annak ellenére hogy már 6 éves. Az nem érdekel ha előbb megdöglik a parkolások miatt, csak olyan adat van rajta ami máshol is megvan két példányban (egy nas-ban és egy külső mentésként is)Tehát valami olyasmi megoldás érdekelne hogy kikényszeríteni a parkolást vagy lekapcsolást (talán valami ATA parancsal automatizálva). Köszi!
-
liksoft
nagyúr
válasz
BorsóKorsodi #54844 üzenetére
Az adatmentésbe is beírtad. Nem kapsz hamarabb választ, még ha több helyen is felteszed a kérdésed!
Ott válaszoltam, illetve kérdeztem!
-
BorsóKorsodi
tag
Sziasztok
Van egy meghibásodott merevlemezem.
Főleg családi fotók, 600 gb. Már ahogy nézegettem a képeket csomó sérült hiányos.
Mit csináljak ctrl+c - ctrl+v vagy érdemes valami programmal menteni a menthetőt ? -
V60
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e de azért felteszem a kérdést.
adott egy m2 ssd amin eddig vígan ment a Win11. Egy órája egyszer csak kék halál és azóta nem látja a bios sem. Nem is régi samsung 970 256gb.
Egyik pillanatról a másikra meg tud halni?Ötleteket előre is köszönöm.
Üdv Zola -
athomi
veterán
válasz
King Unique #54840 üzenetére
Köszönöm, működik!
-
athomi
veterán
válasz
King Unique #54838 üzenetére
Nem tudok meghajtóbetűjelet adni neki.
[kép] -
King Unique
titán
válasz
athomi #54837 üzenetére
Értelemszerűen a lemezkezelőt kellene megnyitni és szükség esetén meghajtóbetűjelet adni a HDD-n lévő partíciónak.
-
athomi
veterán
Sziasztok!
Újrahúztam a Win-t az SSD-men. Mellette van egy HDD, tele adatokkal. Az újrahúzás óta nem tudom használni, nem jelenik meg a mappája a fájlkezelőben, az eszközkezelő azonban látja.
[kép]Tudok valamit tenni, hogy használni tudjam?
-
törölt tag
sziasztok. segítséget kérnék:
új laposban a rendszer ssd-n, másodlagosként 1 toshiba 500-as hdd adattárolásra...
a hdd tesztelő program smart info - start/stop count - raw value értéke 1780
a hdd-t használtan vettem és sajnos azt tapasztalom, hogy írreálisan növekszik ez az érték. pl. napi 50-100 (még az alvás ébredés sem magyarázza)nem tudom mi okozza, de a laposban pl. az energiagazdálkodásnál csak energiahatékony séma van csak, amiben nem módosítható a hdd leállítása opció, mert nincs ilyen.
tényleg segítség kéne, az az opció nem játszik, hogy cseréljem ki a hdd-t...
tényleg hozzáértő segítségét kérném....
-
féldekás
aktív tag
Sziasztok!
Eladtam egy
WD10EFRX(WD RED 1TB) HDD-t.
Előtte ránéztem HDSentinellel, de csak nagyjából. A kondíció és teljesítmény 100% volt. Egyedül felpörgési hibát írt, megjegyzésben sata kábel hiba feltehetően.
De ez lehet amiatt is volt, hogy másodlagos merevlemez volt az asztali gépemben, és nem futott folyamatosan.
Arra emlékszem, hogy kb. 5000 indítás volt benne és 8 éves. Üzemóra nem olyan vészes benne.
Ugye ez pont a hosszútávú 0/24 működésre van tervezve, nem ennek megfelelően volt használva, azt elismerem. Anno félrevezettek a boltban, 8-10 éve még nem én raktam össze magamnak a gépemet.
Torrentezve azért volt róla.
Az vevő azt jelezte, hogy CRC hibás(írás/olvasás hiba) tapasztalható, szaki is megnézte. Ő maga is próbálta formázni MacOS-en, de hibára futott.
Ezek alapján kuka a lemez nagy valószínűséggel?
Előre is köszönöm a segítséget! -
sspam60
újonc
válasz
sspam60 #54810 üzenetére
Sziasztok! Godnoltam megírom a tapasztalatomat. Köszönöm @King Unique-nak a tanácsokat. Általa belinkelt infók mentén megoldottam a problémát.
Vettem azonos méretű merevlemezt. GetDataBack Pro programmal egyszerűen, szinte copy + paste módszerrel át sikerül mentenem az adatokat, első ránézésre veszteség nélkül. Az EaseUS Data Recovery program nem tudott megküzdeni a mentéssel, a 4T-lemezről kb. 300GB adatot mentett le, azt is hibásan. -
zsoltcube
újonc
válasz
King Unique #54828 üzenetére
Igen én is erre gyanakodtam, de közben rájöttem, hogy a gépemben lévő Seagate merevlemez is SMR technológiát használ elvileg (ST2000DM006-2DM164) A Seagate oldalán a barracuda vinyók 1TB fölött mind SMR-esek, de ezzel még soha nem volt semmi gond, bár igaz 3,5-ös. Plusz ha nézek teszteket ahol az SMR vagy CMR technológiát hasonlítják össze, akkor írásnál az SMR pl 120mb/s, míg a CMR 150mb/s mondjuk, így nekem ez kb a tizede, mint kellene.
-
King Unique
titán
-
zsoltcube
újonc
Sziasztok!
Adott egy WDC WD10SDSW-11AGTS0 merevlemezem, ez gyárilag egy WD Elements Portable 1TB USB3.0.
Az olvasási/írási sebességével akadtak gondjaim, mely már akár hónapokra nyúlik vissza... Olvasni még csak-csak szokott 40mb/s körül, de írni rá a 10-15mb/s megfogja legtöbbször. Érdekessége, hogy ritkán hozza akár a 100mb/s sebességet is. Természetesen 3.0 USB-re van dugva. Mi lehet vele a gond?Köszi!
-
üszök
őstag
Sziasztok,
Nem tudom jó helyen járok e de kérdeznék. Van egy 2,5" külső vinyóm ami mostanában nem sokat volt használva, viszont sok év gyűjtő munkája van rajta. Vettem egy új notit be dugtam és működött abban első nap még másoltam le róla dolgokat, de másnap már sem a régi sem az új géppel nem megy. Bedugom csippan a gép, felpörög a vinyó de a rendszer nem látja. HD sentinel látja, teljesítmény 100 %, 50% a kondíció. Lemezkezelőben is látszik nem lefoglat nak írja. Én azt gondolom,hogy üresnek látja. Recuva sajnos nem látja azt próbáltam. Ha megformázom NTFS re vagy ex Fat ra akkor lehet látná a Recuva és vissza tudnék szerezni valamennyi adatot. Nem jól gondolom?Esetleg egyéb ötletek?
köszi.
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Gépemet ismerősömnek üzemelném be, egy most rendelt zsír új HDD-vel gondjaim akadtak, mert sem a BIOS sem a Lemezkezelős semmi nem látja.
Merevlemez pontosan az alábbi: WD Purple 14 TB (WD140PURZ)
Tudnátok segíteni?A lap egy Asus PRIME Z370-P II lap, I5-8500, 16GB ram,Samsung 850 EVo 500GB SSD..., Win10 Pro-t használok. Gépben van 1db 1TB-os WD Red HDD, mely tökéletesen üzemel, viszont a most bekötött WD Purple 14TB-os sajnos nem. Inicializálni és formázni szerettem volna, és NTFS-re formázni, de sajnos se kép se hang.
Amivel próbálkoztam (gépbe 1TB-os HDD helyére betettem)
- Ugyanazzal a kábellel sem látja, amivel a WD RED 1TB tökéletesen megy
- Próbálkoztam kábelcserrével , szintúgy nem látja. Másik tápcsatira is rádugtam.
- Win10-ben sem Lemezkezelőben , sem Biosben nem látja a HDD-t a rendszer
- Diskpart / list disk-re sem mutat semmit
- MiniTool Partition Wizard esetében sem látok semmit semEz egy 0km-es most rendelt HDD. Küldjem vissza?
Tegnap jött meg a HDD, annyira extra durván (bubus csomagban) nem volt becsolgolva a HDD, de külsérelmi nyomok nincsenek rajta.
Régi kábelre/új kábelre/másik tárcsaptlakozóra dugom az 1TB-os HDD-t akkor nincs semmi gond, minden frankó. -
Flintastic
újonc
válasz
King Unique #54823 üzenetére
Lemaradt, hogy természetesen hálózatról adtam neki áramot. Jól körüljártam a témát, mielőtt adaptert választottam.
-
King Unique
titán
válasz
Flintastic #54822 üzenetére
Pont nemrég volt arról szó egy másik topikban, hogy 3,5"-os HDD-hez eleve olyan SATA-USB adapter kellene, amihez mellékelnek 12 V-os külső tápegységet. Ha esetedben is USB only tápellátású adapterről van szó, akkor nem meglepő, ha azzal nem működik a 3,5"-os HDD.
-
Flintastic
újonc
Sziasztok!
Üzleteltem egy HDD-t egy taggal. USB-SATA adapterrel szerettem volna használni, de a videóban hallható hangokat hallatta. A gép semmit nem reagált a csatlakoztatást követően. Szerintetek?
https://youtu.be/mAKWN1QNqFY
Üdv
-
Woodcutt3R
tag
Sziasztok!
Van egy toshiba hdwd130 (Toshiba P300) 3 terrás hdd-m. Olyan probléma lépett fel a semmiből, hogy intézőn keresztül bizonyos könyvtárak megnyitását nem engedi, „nem érhető el, nem létező eszközt adtak meg.
Az eszközkezelő szerint megfelelően működik. Az eseménynapló az alábbit írja:
Chkdsk was executed in scan mode on a volume snapshot. Checking file system on D:
Az árnyékmásolat-szolgáltatónál hiba történt. További információk a rendszer és az alkalmazások eseménynaplóiban találhatók. A snapshot error occured while scanning this drive. You can try again, but if this problem persists, run an offline scan and fix.”
Kötet árnyékmásolata - szolgáltatáshiba: Váratlan hiba. Hibakód: DeviceIoControl(\\?\Volume{9b6162ad-083b-499f-a4d2-cddb8f7dcf83} - 0000000000000268,0x0053c06c,000001EA94E07600,0,000001EA94E065D0,4096,[0]). hr = 0x800701b1, Nem létező eszközt adtak meg.
Köszönöm előre is! -
Olaszif
csendes tag
válasz
King Unique #54818 üzenetére
Köszönöm szépen a linkeket. Az MHDD Windows vagy Linux?
-
King Unique
titán
válasz
Olaszif #54814 üzenetére
• Hát ebből pont az látszik, hogy a külső ház vélhetően nem kezeli rendesen a 2 TB feletti HDD-ket, illetve jelen esetben a 4 TB-os HDD-t, akkor nem szokott stimmelni a lemez tárolókapacitása. Ahol a külső házak pontos típusai nem derültek ki, de ha régebbi modellek és csak USB 2.0-sak, azoknál reális lehet ez.
• Lehetőség szerint SATA-n csatlakoztatva is ki kellene próbálni a HDD-t
• Ez a "belepiszkáltam a fej, cilinder, sector adatokba" nem világos, hogy pontosan hogyan értendő és milyen programmal, meg hogy mégis mi értelme volt. Ha nem stimmel a tárolókapacitás, utólag elállítódik, stb., akkor a MaxLBA módosítása lehet indokolt, lásd más ugyancsak USB-s példáját: [link], [link].
• Ha korábban RAID-be fűzve üzemelt a HDD, amiatt is lehet gond a tárolókapacitással, mint az előzőleg linkelt példa is mutatja, ahol a HDD gyártójának szoftverével végzett törlés után visszaállt az eredeti tárolókapacitás.
-
Olaszif
csendes tag
Hátha ez többet mond. Laptophoz van csatlakoztatva nem tudom PC-be tenni. -
Olaszif
csendes tag
válasz
King Unique #54813 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors válaszodat.
Igen, USB- csatlakoztatom. Több külső házban is volt, olyanban is ami 6TB-ig kezel. A LLF programot eresztettem rá. Ez a kép nem reális, mert belepiszkáltam a fej, cilinder, sector adatokba. Nem mentettem, mindjárt teszek fel egy reálisat. -
King Unique
titán
válasz
Olaszif #54812 üzenetére
1. Pontosan mit jelent az, hogy "csak a fele látható", a Windows lemezkezelőjében megjelenik a HDD a reális tárolókapacitásával, mutatsz a lemezkezelőről screenshotot?
2. GPT séma szerint lett inicializálva a 4 TB-os HDD?
3. Ha USB-n van csatlakoztatva, akkor az USB-s adapter / dokkoló / külső ház biztosan kezel 4 TB-os HDD-t, SATA-n csatlakoztatva is ki lett próbálva a HDD?
4. Nem volt a HDD korábban RAID tömbben használva és azért nem stimmel a tárolókapacitása (példa)?"Már próbáltam elég sok mindent.
Lowlevel format" -
Olaszif
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Seagate Ironwolf 4Tb - ból csak a fele látható.
A Sentinel ennyit lát:Lemez Tulajdonságok 3519069872
Lemez sorszám,2
Interfész,SAT Standard USB/ATA
Gyártó információ,"VID: 13FD, PID: 1840"
Lemez vezérlő,"Intel(R) USB 3.0 eXtensible Host Controller - 1.0 (Microsoft) (USB 3.0) [VEN: 8086, DEV: 9D2F] Verzió: 10.0.19041.2193, 10-13-2022"
Lemez modellszám,ST4000VN008-2DR166
Lemez revízió,SC60
Lemez sorozatszám,ZDH3EYQV
Teljes méret,1718288 MB
Energiatakarékossági üzemmód,Aktív
Logikai meghajtó(k)
Logikai meghajtó,I: [Med1]
Logikai meghajtó,J: [Med2]
ATA Információk
Cilinderek,7752021
Fejek,16
Szektorok,63
ATA Revízió,ACS-3 Revision 5
Transzport verzió,SATA Rev 3.1
LBA szektorok,976754646
Szektoronkénti bájtok,4096 [Advanced Format]
Puffer mérete,8192 KB
Multi-szektorok,16
Hibajavító bájtok,0
Formázatlan kapacitás,3815448 MB
Maximális PIO átviteli mód,4
Maximális többszavas DMA mód,2
Leggyorsabb lehetséges átviteli sebesség,S-ATA 3.Gen átviteli sebesség (6 Gps)
Jelenlegi átviteli sebesség,S-ATA I átviteli sebesség (1.5 Gps)
Minimális többszavas DMA átviteli idő,120 ns
Ajánlott többszavas DMA átviteli idő,120 ns
Minimális PIO átviteli idő IORDY nélkül,120 ns
Minimális PIO átviteli idő IORDY-vel,120 ns
ATA kontroll bájt,Érvényes
ATA ellenőrző összeg,Érvényes.Már próbáltam elég sok mindent.
Lowlevel format, Diskpart, csomó particionáló programot.
Arra gondoltam, hogy valahogy ha megtudnám szerezni a gyári állapot paramétereit visszaállítom a fej, cilinder, sektor beállításokat. Találtam egy nagyon szuper programot, amit ajánlok mindenkinek akit érdekelnek a hdd-k rejtett paraméterei. [link] legelején mindent mentettem ami még elérhető volt.
Köszönöm szépen, előre is ha tudtok segíteni, addig is mindenkinek szép napot kívánok. -
pvt.peter
őstag
válasz
King Unique #54802 üzenetére
Hát ez érdekes, estére megszűnt a hiba.
Leszedtem ezt a WD Dashboardot és lefuttattam egy "S.M.A.R.T. Diagnostic Extended Test" -et.
HDS pedig 100% -os kondíciót és teljesítményt mutat, SMART értékek is megjavultak, eltűnt a Seek Error Rate -t jelző hiba.
-
sspam60
újonc
válasz
King Unique #54809 üzenetére
Ez történt, amit a linkelt példában írtál. Nem sikerült leválasztani, gép kikapcs, bekapcs.
Köszönöm a diagnózist, megpróbálom helyrerakni a lemez tartalmát a belinkelt infók alapján. -
King Unique
titán
válasz
sspam60 #54807 üzenetére
Tehát ez a "dokkolóban sem olvasható" valójában azt akarja jelenti, hogy nyilván kezeli és olvassa a dokkoló a HDD-t, csak az NTFS kötetből RAW lett. Ami lehetett akár a szoftveres leválasztás hiánya amiatt is, ha az nem volt használva (példa).
Ha fontos adatok vannak az NTFS / RAW partíción, akkor az adatmentés értelemszerűen az adatmentés topik témája, ott már többször ki lett tárgyalva ez (példa), + egy másikban saját felelősségre a "javítás" (példa).
Ha nincsenek fontos adatok az NTFS / RAW partíción, akkor mehet a lemezkezelőben a kötet törlése majd formázása NTFS-re / formázása NTFS-re, vagy másik opcióként parancssorban törölni majd újrainicializálni + újraparticionálni + újraformázni NTFS-re.
-
sspam60
újonc
válasz
King Unique #54804 üzenetére
Megj: abba a dokkolóba tettem amiben formáztam annó a merevlemezt.
-
sspam60
újonc
válasz
King Unique #54804 üzenetére
Megnyitottam. Innen hogyan tovább?
Nem nagyon tudok vele mit csinálni.
[kép] -
Askformore
senior tag
válasz
King Unique #54805 üzenetére
Áh, király vagy, meg is van, nagyon köszi!!!
-
King Unique
titán
válasz
Askformore #54803 üzenetére
Windowsokban a virtuális lemez eleve csak egy
.vhd
vagy.vhdx
kiterjesztésű merevlemezfájl az adott meghajtón. Ahol lemezterület felszabadításához értelemszerűen ezt a fájlt kellene a virtuális kötet törlése + leválasztása után fájlszinten is törölni az adott meghajtóról (D) és ennyi, nyilván nem kell és nem lehet normál módon egy hagyományos (nem virtuális) kötetet ilyennel kiterjeszteni. -
King Unique
titán
válasz
sspam60 #54801 üzenetére
Mármint olyan van, hogy nem kezeli a 2 TB-nál nagyobb tárolókapacitású merevlemezeket a dokkoló, azért nem tudja inicializálni és particionálni. Amit egyébként normál esetben fel szokott tüntetni a gyártó, mármint ha limitálva van a HDD-k tárolókapacitásának kezelése (példa).
"A merevlemez a kompatibilis (2.) dokkolóban sem olvasható. Mit lehet tenni ilyenkor?"
Hát mondjuk Windows esetén értelemszerűen megnyitni az eszközkezelőt és főleg a lemezkezelőt, nem szimplán csak a fájlkezelőben kell megnézni, ahol amúgy is csak a meghajtóbetűjellel rendelkező kötetek jelennek meg.
Ha eltérő logikai-fizikai szektorméretet (pl. 4Kn vs. 512e) használ USB-n az 1-es és 2-es dokkoló valamint a PC SATA-n, akkor viszont nem meglepő, ha az eltérő szektorméretet használó eszköznél nem lehet ugyanúgy hozzáférni a 4 TB-os HDD tartalmához és pl. GPT-védőpartíció + nem lefoglalt terület lesz a lemezkezelőben (példa).
Ez esetben értelemszerűen abba a dokkolóba kellene visszahelyezni a 4 TB-os HDD-t, ahol eredetileg inicializálva + particionálva + formázva lett. Ha erre nincsen lehetőség, vagy már nem cél a rajta lévő adatok lementése, vagy eleve nincs is rajta semmilyen fontos adat, akkor adott lehetőség pl. parancssorban törölni és utána újrainicializálni + újraparticionálni + újraformázni, stb. -
King Unique
titán
válasz
pvt.peter #54800 üzenetére
• WD Data Lifeguard Diagnostic for Windows vagy Western Digital Dashboard
• How to Do Western Digital Hard Drive Test? Here Are the Tools
• HDS - Nem tökéletes a merevlemezem, mit lehet tenni?Adott a lehetőség tesztelni a HDD állapotát, az a biztos.
Viszont ha ennyire kattog és nem az elégtelen tápellátás miatt, akkor esélyes, hogy tönkrement a HDD.
Utóbbi esetben, ha van rajta fontos adat, akkor azt mielőbb le kellene menteni. Ha még garanciális (5 évig az), akkor pedig adja magát a garanciális csere lehetősége. -
sspam60
újonc
Sziasztok!
4TB Toshiba P300 merevlemez külső (1.), Sharkoon Quickport Duo dokkolóba helyezve egyszer csak nem akar működni. A (1.) dokkolóról annyit kell tudni, hogy nem tudta formázni a 4TBs lemezeket, ezért újabb típusú (2.) Sharkoon XT Duo Clone dokkolót kellett vennem erre a célra. A merevlemez a kompatibilis (2.) dokkolóban sem olvasható. Mit lehet tenni ilyenkor? Diagnosztikára, javításra tudtok módszert, programot javasolni? Arra is gondoltam, hogy asztali gépbe rakva lehet könnyebben boldogulnék, de sajnos nincs asztali gépem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mazda topik
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- WD SN850X 2TB Nvme SSD (garis 2028-ig)
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest