- Hobby elektronika
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- Computex 2025: nagyvállalatok felé is nyit az Adata
Új hozzászólás Aktív témák
-
sspam60
újonc
válasz
sspam60 #54810 üzenetére
Sziasztok! Godnoltam megírom a tapasztalatomat. Köszönöm @King Unique-nak a tanácsokat. Általa belinkelt infók mentén megoldottam a problémát.
Vettem azonos méretű merevlemezt. GetDataBack Pro programmal egyszerűen, szinte copy + paste módszerrel át sikerül mentenem az adatokat, első ránézésre veszteség nélkül. Az EaseUS Data Recovery program nem tudott megküzdeni a mentéssel, a 4T-lemezről kb. 300GB adatot mentett le, azt is hibásan. -
sspam60
újonc
válasz
King Unique #54809 üzenetére
Ez történt, amit a linkelt példában írtál. Nem sikerült leválasztani, gép kikapcs, bekapcs.
Köszönöm a diagnózist, megpróbálom helyrerakni a lemez tartalmát a belinkelt infók alapján. -
sspam60
újonc
válasz
King Unique #54804 üzenetére
Megj: abba a dokkolóba tettem amiben formáztam annó a merevlemezt.
-
sspam60
újonc
válasz
King Unique #54804 üzenetére
Megnyitottam. Innen hogyan tovább?
Nem nagyon tudok vele mit csinálni.
[kép] -
sspam60
újonc
Sziasztok!
4TB Toshiba P300 merevlemez külső (1.), Sharkoon Quickport Duo dokkolóba helyezve egyszer csak nem akar működni. A (1.) dokkolóról annyit kell tudni, hogy nem tudta formázni a 4TBs lemezeket, ezért újabb típusú (2.) Sharkoon XT Duo Clone dokkolót kellett vennem erre a célra. A merevlemez a kompatibilis (2.) dokkolóban sem olvasható. Mit lehet tenni ilyenkor? Diagnosztikára, javításra tudtok módszert, programot javasolni? Arra is gondoltam, hogy asztali gépbe rakva lehet könnyebben boldogulnék, de sajnos nincs asztali gépem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WD SN850X 2TB Nvme SSD (garis 2028-ig)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest