Hirdetés
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
655321
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja a WD30EFRX vinyómról akartam kitömöríteni Total Commanderrel, de mintha lefagyott volna, nem csinálta végig, aztán a TC-t sem tudtam bezárni, sőt, a Win sem akart leállni, így kénytelen voltam resetelni. Utána néztem, hogy felugrott 0-ról a Raw Read Error Rate értéke. Megigazítottam a kábeleket, biztos, ami biztos, és 1-2 napig nem is volt baj, de most szép lassan megint emelkedik ahogy a torrent kliens olvas róla. Átdugtam másik tápcsatira meg másik SATA kábelt használok, de így is növekszik. A Samsung vinyóval nincs ilyen baj (ott a 98%-os kondíció pár hibás szektor miatt van...már nagyon régi...) A tápom egyébként egy Seasonic SSP-350ST.
Szerintetek mennyire kell aggódjak a WD-ért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Asustor NAS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest