Hirdetés
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Egér probléma
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Analóg fényképezés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Szeretnék egy kis segítséget kérni WD80EFAX winyóval kapcsolatban ami egy Synology NAS-ba van benne. A helyzet az hogy nagy ritkán elég fura zúgó vagy nem is tudom milyen hangot ad ki a winyó. Általában 2-3 naponta hallom csak, és mondjuk úgy 15-20 percig tart, és ezalatt számtalanszor csinálja de van hogy 2-3 másodpercig, de van hogy egy pillanatra.
Most épp megint csinálta ezért levideóztam. Sajnos a Youtube rontott a hangminőségen, ezért jól fel kellene a hangszórót hangosítani.
Itt lenne a videó, hátha valaki találkozott már ilyennel.
https://youtu.be/K1Ay8iqAQV4
A 6.-8. másodpercig tart először, utána pedig a 10. másodpercnél egy pillanatra lehet megint hallani.Ja és még annyi hogy pár hetes a winyó, és újonnan vettem. Nem tudom semmihez kötni hogy mért csinálja, mert egyszer csak elkezdi. Nem vagyok belépve a NAS-ra, nem indítok el egy programot rajta, meg semmit nem csinálok.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Adobe Premiere topik
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- BMW topik
- További aktív témák...
- Samsung 860 Evo 1TB SSD-k állapottól függően 18-23k között
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest