Hirdetés
- Autóhifi
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
liksoft
üzenetére
Persze mentem bele a részletekbe, mert ahogyan Te sem, úgy én sem szeretek tanácsot adni az információk pontos ismerete nélkül, mert nagyjából ahányféle eset annyiféle megoldás: nincsen mindenre általánosan ráhúzható séma. Aki pedig a tanácsot kapja az azt hiszi, hogy azzal átlátja a folyamatot, holott bármikor beüthet egy apróságnak látszó dolog, ami miatt az egész menetrend alapjaiban változik meg és más módon lehet csak eredményt elérni, minden egyéb változattal pedig csak kárt okozni. Ezt viszont az illető már nem biztos, hogy a kellő tudás hiányában le tudja követni, így nagyobb bajt csinál a nem működő megoldás erőltetésével. Ráadásul utána az egész úgy jön vissza, hogy tőlem (vagy attól, akitől éppen kapta) kapott rossz tanácsot. Szóval ugye itt nem működik az, hogy ha kalapácsod van, akkor mindent szögnek nézhetsz, inkább "fordított orosz rulett lvl1000" típusú a játék, amiben nagyon észnél kell lenni ahhoz, hogy megugorjuk a szintet. Egyébként a múltkori be(te)ázott WD-hez tegnap megjött a donor az USA-ból: éppen most fejeztem be a mentését, minden lejött róla. A változatosság okáért most egy megégett Canon 70D-nek állok neki (nem vicc: az alja teljesen leolvadt, mert rajta felejtették a tűzhelyen - de innen szép menteni). 
Új hozzászólás Aktív témák
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- SAMSUNG PM9E1 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Seagate 2TB HDD 100/100% 116 napot ment
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze mentem bele a részletekbe, mert ahogyan Te sem, úgy én sem szeretek tanácsot adni az információk pontos ismerete nélkül, mert nagyjából ahányféle eset annyiféle megoldás: nincsen mindenre általánosan ráhúzható séma. Aki pedig a tanácsot kapja az azt hiszi, hogy azzal átlátja a folyamatot, holott bármikor beüthet egy apróságnak látszó dolog, ami miatt az egész menetrend alapjaiban változik meg és más módon lehet csak eredményt elérni, minden egyéb változattal pedig csak kárt okozni. Ezt viszont az illető már nem biztos, hogy a kellő tudás hiányában le tudja követni, így nagyobb bajt csinál a nem működő megoldás erőltetésével. Ráadásul utána az egész úgy jön vissza, hogy tőlem (vagy attól, akitől éppen kapta) kapott rossz tanácsot. Szóval ugye itt nem működik az, hogy ha kalapácsod van, akkor mindent szögnek nézhetsz, inkább "fordított orosz rulett lvl1000" típusú a játék, amiben nagyon észnél kell lenni ahhoz, hogy megugorjuk a szintet. Egyébként a múltkori be(te)ázott WD-hez tegnap megjött a donor az USA-ból: éppen most fejeztem be a mentését, minden lejött róla. A változatosság okáért most egy megégett Canon 70D-nek állok neki (nem vicc: az alja teljesen leolvadt, mert rajta felejtették a tűzhelyen - de innen szép menteni).