Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
M5Norbi
őstag
Üdv mindenkinek!
Kis segítséget kérnék.
Adott egy két parcióra osztott 1tb-os Seagate HDD.
Itteni ajánlásra vettem pár éve (ST1000DM003)Ezidáig Windows 8.1 volt rajta.A napokban telepítettem újra immár Windows 10-es oprendszerrel.
A két partíciót megtartottam és a tároló részén meghagytam az adatokat.
A rendszerpartícióra üresen ment a telepítés pendriveról.Ez nem ment egyszerűen mert feljött a "A Windows nem telepíthető erre a lemezre.
A kijelölt lemez MBR partíciós táblát tartalmaz."Ezt sikerült átlépnem és végül feltelepült. Viszont azóta olykor belassul,fagyogat az egér is alig mozdul.
Nem használhatatlan de nyilván ez nem jó így.Lehetséges hogy emiatt?
Ha az általatok ajánlott valamely programmal átkonvertálom utólag az MBR-t GPT-re az segíthet?
Előre is köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest