Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
csadi0011 #44641 üzenetére
Szóval indexelési hibák. Meg kell nézni, hogy a benne lévő fájlok esetleg megvannak-e máshol is (megfelelő állapotban) a lemezen. Annak függvényében érdemes visszaállítani / törölni.
Én mondjuk eleve menet közben szoktam csatlakoztatni / leválasztani a külső HDD-ket Linux és Windows alatt is egyaránt. Eddig nem is volt miatta problémám, illetve így megspórolom a felesleges felpörgetéseket és leállításokat. Valamint, ha folyamatosan rá van dugva, akkor az egyes gépeknél okozhat bootolási problémákat, amire már többen is panaszkodtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- OLED TV topic
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Sandisk 1TB SD kártya
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest