- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smktrooper
senior tag
Huh van még remény....Soha ne add fel.
Történt ugyanis, hogy másfél éve a jó öreg 250-s winjom elszáltt a "gcbe".BIOS SEM LÁTTA....A magyar nyelv csodás kifejezései közepette tudomásul vettem, hogy ez bizony 10 év foto sorozatának a vége, és szidtam a digitális "előnyöket", a család meg értetlenül nézett rám, de azért jót mosolygtak karácsonykor és elő vették a 25 éves fotókat.
Na erre én a minap elővettem a merevlemezt (18hónap után) időközben szereztem egy kattogós modellt, amin minden megegyezik, még a gyártás hete is. (Óriási lucky). Majd beraktam a gépbe(hátha elindul), de jól nem indult el. NA ekkor jött a csere darab a képbe átszereltem a nyákot, visszarak elindit semmi...A magyar nyelv ékessége kezdett megint előtörni belőlem...Ekkor fogtam és vissza szereltem az eredeti állapotba mindent, majd egy utolsó próba gyanánt elindítottam megint az eredeti alkatrészekkel, és láss csodát megy. Mintha misem történt volna....
Ha valaki ezt az anomáliát szakmailag megmagyarázná azt megköszönném, több mint 10 év ilyen jellegű szerelgetések közepette ilyennel még nem találkoztam. Biztos van valami logikus magyarázat.
Lehet, hogy egy MBR Vírus volt? ????????????
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest