Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Smktrooper

  senior tag

  Huh van még remény....Soha ne add fel.

  Történt ugyanis, hogy másfél éve a jó öreg 250-s winjom elszáltt a "gcbe".BIOS SEM LÁTTA....A magyar nyelv csodás kifejezései közepette tudomásul vettem, hogy ez bizony 10 év foto sorozatának a vége, és szidtam a digitális "előnyöket", a család meg értetlenül nézett rám, de azért jót mosolygtak karácsonykor és elő vették a 25 éves fotókat.

  Na erre én a minap elővettem a merevlemezt (18hónap után) időközben szereztem egy kattogós modellt, amin minden megegyezik, még a gyártás hete is. (Óriási lucky). Majd beraktam a gépbe(hátha elindul), de jól nem indult el. NA ekkor jött a csere darab a képbe átszereltem a nyákot, visszarak elindit semmi...A magyar nyelv ékessége kezdett megint előtörni belőlem...Ekkor fogtam és vissza szereltem az eredeti állapotba mindent, majd egy utolsó próba gyanánt elindítottam megint az eredeti alkatrészekkel, és láss csodát megy. Mintha misem történt volna....

  Ha valaki ezt az anomáliát szakmailag megmagyarázná azt megköszönném, több mint 10 év ilyen jellegű szerelgetések közepette ilyennel még nem találkoztam. Biztos van valami logikus magyarázat.
  :U :B :U

  Lehet, hogy egy MBR Vírus volt? ????????????

  [ Szerkesztve ]

  Reboot

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés