Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Saltwater #41833 üzenetére
Körülbelül úgy fogalmaztál, mintha én adatmentésre tettem volna valamilyen kártékony javaslatot.
Csakhogy, amiről én beszéltem, a merevlemez felülírása nem adatmentés.
Ráadásul valójában semmire nem tettem javaslatot, csak leírtam az én eseteim (erre való a fórum), valamint volt egy olyan szólásom, hogy azt a merevlemezt, a függő szektorral már felül kellett volna írni.
Márpedig ez így van, hogy azt a merevlemezt már felül kellett volna írni. Mivel senki nem hülye, törlés előtt persze lementi az adatait. Mi ezzel a probléma?
Függő szektorok eldöntésének ez a módja, hogy írástesztet kell rajta végezni. Nem pedig várni, hogy valami csoda történik, vagy tovább szaporodik. Ezáltal ellenőrizzük a HDD általános állapotát, kiderülhetnek dolgok, vészjelek is.
Úgyhogy nevetséges az egész, nem kellene ennyire hülyének nézni a fórumozókat. Aki nem ért hozzá, nyilván nem fog ilyesmivel foglalkozni. Mások pedig tudják, mit csinálnak.
Azt hiszem, be kellene vezetni egy újfajta fogalmat, a szakmai trollkodás fogalmát, itt a mai történet kapcsán.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Opel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Gaming notebook topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung M5 Smart - 27" VA - Beépített WiFi & Bluetooth - Apple Airplay - HDR10 - sRGB 99%
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest