Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• krealon

veterán

válasz MaciG #41322 üzenetére

"dinamikus lemezről valahogy le lehet-e szedni úgy adatokat hogy nem az egész lemez tartalmát másolom át egy másikra csak ami kell. Egy másik fórumban ajánlották a HDD Raw Copy tool programot, de az a baj, hogy a dinamikus lemez 1TB-os (adat csak kb 300-400gb van rajta, ebből kb 50gb ami kellene) és megpróbáltam a programmal átmenteni egy 500GB-os usb-s vinyóra ,de 50%-nál megállt hibával. Gondolom azért, mert kellene egy másik egy terrás vinyó ami nincs"

A korabbi javaslatom alapjan neki lehet fogni mentes nelkul is a helyreallitasnak, de ha valami felresikerul, bukod az osszes adatodat (vagy adatmento cegnel kell hagynod nehany szazezer forintot).

Az adatvesztes elkerulese vegett vetettem fel, hogy csinalj mentest egy legalabb akkora HDD-re, mint az eredeti volt.
    Elnezest, hogy ez utobbi feltetelt kihagytam, mert szamomra egyertelmu volt, hogy az eredetinel kisebb meghajtora nem lehetseges "tukormasolatot" kesziteni.

Ha meg nem kuszaltad ossze az adatokat a meghajton, akkor a jelenlegi allapotban valoszinuleg egy adatmento ceg is viszonylag olcso ajalatot ad, mert a HDD fizikai megbontasara nincs szukseg. Itt az illeszkedo topik.

Új hozzászólás Aktív témák