- Fujifilm X
- Hangszórók topicja
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
veterán
"dinamikus lemezről valahogy le lehet-e szedni úgy adatokat hogy nem az egész lemez tartalmát másolom át egy másikra csak ami kell. Egy másik fórumban ajánlották a HDD Raw Copy tool programot, de az a baj, hogy a dinamikus lemez 1TB-os (adat csak kb 300-400gb van rajta, ebből kb 50gb ami kellene) és megpróbáltam a programmal átmenteni egy 500GB-os usb-s vinyóra ,de 50%-nál megállt hibával. Gondolom azért, mert kellene egy másik egy terrás vinyó ami nincs"
A korabbi javaslatom alapjan neki lehet fogni mentes nelkul is a helyreallitasnak, de ha valami felresikerul, bukod az osszes adatodat (vagy adatmento cegnel kell hagynod nehany szazezer forintot).
Az adatvesztes elkerulese vegett vetettem fel, hogy csinalj mentest egy legalabb akkora HDD-re, mint az eredeti volt.
Elnezest, hogy ez utobbi feltetelt kihagytam, mert szamomra egyertelmu volt, hogy az eredetinel kisebb meghajtora nem lehetseges "tukormasolatot" kesziteni.Ha meg nem kuszaltad ossze az adatokat a meghajton, akkor a jelenlegi allapotban valoszinuleg egy adatmento ceg is viszonylag olcso ajalatot ad, mert a HDD fizikai megbontasara nincs szukseg. Itt az illeszkedo topik.
Új hozzászólás Aktív témák
- (új, bontatlan) ADATA Ultimate SU650 120GB (Foxpost:+1400Ft)
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Samsung 970 PRO 512GB M.2 PCIe SSD
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest