Új hozzászólás Aktív témák
-
Clickbait
aktív tag
válasz
Ghost84 #39050 üzenetére
Sziasztok!
Van egy viszonylag már régi (tudom, cserélve lesz) Samsung Spinpoint 501LJ SATA2 16MB 500 gigás HHDm.
A probléma az vele, hogy alapjáraton fura hangot ad ki, kicsit zörög kicsit hangos, ezért is lesz cserélve.
Viszont a gondom az, hogy ha mozhatom az egeremet, az amúgy is hallható fura zúgásnál vagy ilyen csiszoló nem is tudom de nagyon magas hangnál kicsit hangosabban zúg valami.
Az a valami szerintem a HDDm.. ez lehetséges egyébként?Utánaolvastam, a legtöbbeknek egy integrált hangkari probléma (AC 97), viszont teljesen eltávolitottam a hansgzórókat, a hang egyértelműen a gépből jön.
A probléma csak teljes bebootolás után jelentkezik.
Szóval lehetséges, hogy a HDD igy reagál az egérmozgásokra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vallás
- LEGO klub
- Kompakt vízhűtés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD BLACK SN850X NVMe 2TB - Új
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest