Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
+(#21368) mr_ricsi
A helyzetemmel pontosan tisztában vagyok, nem kiokítást, nem lebaszást kértem, hanem esetleges segítséget, ötletet. Úgy gondolom, hogy egy szakmai fórumra nem azért ír egy ember, hogy lebasszák, hanem hogy segítsenek neki, vagy azt mondják, hogy bocs, de nem tudok segíteni.
Nem hiszem, hogy itt mindenki a farzsebből elő tudna rántani egy 1,5T-s vagy 2T-s vinyót. Ha tudnék, akkor nem írtam volna ide.
A szakmai háttérrel, hozzáértéssel köszönöm szépen, nincs gond. Csak úgy hiszi az ember, hogy mindig van nála okosabb, tapasztaltabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest