Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Acer notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruti
Közösségépítő
válasz
liksoft #15905 üzenetére
köszi a gyors választ
A drive detect-ek le voltak eddig is véve, csak a controller találta meg a drive-oket, és itt fagy le (az adott porton nem lép át, amikor a vinyó rajta van)
USB rackem nincs kéznél, de azóta a Hiren's-CD-vel megnéztem minden HDD és MBR Tools-t!
sajnos minden MRB-es progi azt írja, h nincs boot record
a HDD utilok meg nem találnak meghajtótKözben egy fontos adalék eszembe jutott:
másik rendszeren Part. Magic-eztem az utolsó sikeres boot előtt, bent volt ez a vinyó is, és a PM indítása valami hibát jelzett, aminek javítására ráokéztam. Csak disk "n" -el azonosít ez az előzetes vizsgáló Norton modul (se méret, se név) ezért lehet hogy véletlen ehhez a diszkhez nyúlt, és elmozgatott valamit?Ezek tükrében esetleg újabb javaslat, ötlet, kapcsolat a MBR visszaállítására?
Előre is köszi
ruti
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest