Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noh, bajban vagyok.
Röviden: tegnap este sorozat néztem a letöltőgépről. Egyszer csak megállt a film. Akárhogy indítottam nem indult újra. De átlépve a rizsát; eljutottam oda hogy kiderült -> "összekuszálódtak" a fájlok a hdd-n. A fáljok kis része rendben van..ránézésre. Nagy része hibás. De egy része úgy hibás, hogy más van benne. Pl. megnyitom a house s4s6-ot, és 320*200-as starwars ep1 előzetes megy benne. Vagy ugyanúgy s4s1, de zene szól belőle, úgy a szám közepétől. Partíció összeomlás szagű a dolog.Ez egy külső wd book usb-n át, 500gb, egybe particionálva ntfs-nek. Átment rajta a chkdsk, rakás hibát beleírt eseménynaplóba, remélhetőleg javította is őket. Második futtatásra már nem írt eseménynaplóba semmit...ez akár jó is lehet.
És akkor a kérdés: ki mit gondol mi szerint lehetett ez. Még annyi infómorzsám van hogy aznap utána mikor húgom hazajött nem tudta billről bekapcsolni a másik gépet. Ez pedig akkor van, ha áramtalanítva lett a gép. Ekkor csak a bekapcs gombra reagál, utána megy csak billről. Áramkimaradás pedig nem volt, legalábbis amit én észrevettem belőle. Erősítő bekapcsolva maradt, gépem + monitor ment, letöltőgép ment, router is ment tovább. Épp csak a külső hdd tápja kapta volna el a kimaradást/impulzust/túlfeszt?
Vagy lehet a kettőnek nincs is köze egymáshoz, és akkor nem tudom mi lehet.Kivédeni persze ha áramellátással volt gond kis ideig, akkor egy komolyabb szünetmentes jöhet szóba, vagy naplózó fájlrendszer win alá....ami nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motoros topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen TV-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- WD 480GB Greene SN350 (WDS480G2G0C) M.2 2280 NVMe PCI-E3.0 x4 SSD
- SAMSUNG EVO 860 500GB
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest