Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
Hali!
Hát nekem eddig volt néha baja a Vinyóimnak. (2 Samsung, egy 80-as meg egy 120-as).
Terhelés közben volt olyan hogy 43 fok meg ilyenek. Aztán meguntam. Vettem hozzájuk távtartót hogy be lehessen szerelni 5.25-ös helyre. Beraktam őket egymás alá, a kis müanyag takarólapokat kiszedtem előlük. Szóval ha ránézek a házra elől látszik a két vinyó. A legalsó 5.25-ös hely alatt van a háznak egy kis pereme. Na addig toltam be a két vinyőt hogy eléjük lehessen tenni egy 8 cm-es ventit. Amit levettem kb 800RPM-re. A két vinyó pont olyan magas együtt mint a 8 centis venti. Mint ha így találták volna ki.
Nos most a max hőfok szobahőmérséklet felett van 3 fokkal. És persze full néma. (800RPM). 27 celsius. És mind a kettő meg van hűtve!! Sőt külön tetszik hogy akármikor megfoghatom, sikogathatom őket minden erőlködés nélkül. Meg full jól is néz ki.A világító venti miatt. Ja és kb 3000-be volt az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest