Hirdetés
- Fali konzol lapos tévékhez
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
zsiz
őstag
Ha visszakeresel: [link] én ilyet vettem, eddig elégedetten használjuk. Ilyen Beko meg egyéb török noname akármiket én biztos nem vennék, mert ha elromlik, nem fogsz kapni hozzá alkatrészt. És ugye ami el tud romlani, az el is fog romlani. Volt egy Orion kombi tűzhelyünk. Elromlott a sütő funkcióválasztó kapcsolója. Alkatrészt sehol nem kaptunk. De még a megadott szerviz sem. Meg még 1 vagy 2 másik sem. Törökországból rendeltek elvileg, de sosem érkezett meg. Hónapokig sütő nélkül voltunk, aztán meguntuk és beraktunk egy régi hagyományos alul-felül gázosat ideiglenesen. Majd mikor összejött rá a keret, lecseréltük egy Gorenjére azt is.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv.
-Az AEG-t én is tudom ajánlani.
-Én ilyet [link] vettem kb fél éve és nagyon meg vagyok vele elégedve,csendes,energia és víz takarékos,inverter motoros,1400-s cenri stb stb és igen van olyan jó mint egy Miele..-Ennek a változatnak van keskeny kivitele is [link]
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik