- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Van nekünk itthon egy Philips FC8761 típusú porzsák nélküli porszívónk. Ebből valamilyen úton módon eltűnt a szivacs szűrő része, ami a porgyűjtő dob után, de a motor előtt van a szövetszűrővel együtt. Ezt honnan tudnék a legolcsóbban beszerezni? Nézem a porszívókkal foglalkozó oldalakon, hogy 5-6-7-8erez forintért adják, de ez kész rablás, nevetségesen magas. Max 1000Ft-ot adnék érte.
Tudtok valami online oldalt, lehet Ebay is vagy kínai webshop!?
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Van nekem itthon egy Philips FC8761 porszívóm. Ebből valami oknál fogva eltűnt a motorvédő szivacs. Ezt honnan lehet beszerezni vagy venni bele, mert a neten??? Csak a mellette lévő hullámos szűrővel lehet csak megvenni 5000Ft körüli áron!
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Holnaptól lesz akcióban a LIDL-ben magasnyomású mosó (Parkside). Ezt megéri megvenni 50eFt.-ért, jó minőséget képvisel vagy inkább mást keressünk? Volt egy Kärcher-ünk régről, de randomzárlatos az elektronikája, aztán most váltani akarunk.
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan gépet mondani, mutatni, ami egyszerre levegő tisztító és páátlanító egyben, de ha kell nem egyszerre!? Tehát nekem kellene egy páramentesítő gép meg egy levegőszűrő, de nem akarnék két külön eszközt venni ezekre a dolgokra, viszont azt látom, hogy azok a gépek amik páramentesítők, azok CSAK azt tudják, olyan nincs, hogy csak a port szűri meg, nekem meg jó lenne, ha tudná szűrni a levegőt párátlanítás mentesen is.Előre is köszönöm!
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Feltennék egy kérdést, hátha valaki már találkozott a jelenséggel vagy hasonlóval.Van otthon egy Zanussi mosogatógépünk. Jó sokáig működött, cc. 12 év, majd egyszer csak .30-as hibakóddal folyamatos szivattyúzás mellett elromlott. Csak az áramtalanítás segített, különben permanensen szivattyúzott. Szerelőt megjárta, egy hét után otthon. Ment vagy 2 hetet, aztán megint .30 hibakód, de nem szivattyúzott, hanem egyszerűen leállt. Kihúz, újraindít, leresetel, MEGY! Hupíí. Eltelt 2-3 nap, majd .10 hibakód (ez asszem vízbeeresztő). Megint reset, majd megy. Lemosogattunk vele vagy 4 alkalmat, majd megint .30 hibakód, de itt már nem is javult meg. Visszavittük szerelőhöz, 2 hétig ült rajta, majd visszakaptuk, jó. Megint ment pár napot, megint random mosogatás közben .30 hibakóddal leállt. Újraindításokkal random vagy végigment vagy leállt, néha .10 hibakód is bejött. Vissza szerelőhöz. Megint szerelt rajta valamit, visszajött, jó. Most 2 hét után .30 hibakód, folyamatos szivattyúzás és megint csak az áramtalanítás segít. Most mondtam apámnak, hogy el ne merje vinni még egyszer a szerelőhöz, ráadásul ugyan oda.
Lehetséges, hogy mivel mind a két kódot bedobálta, ráadásul random vagy végigment vagy nem a folyamat, így a cucc kontakthibás lehet? Ezután nem gondolnám, hogy egy alkatrész vagy részegység romlott volna el, inkább valami hibás jelet kap vagy nem kap jelet, amit kéne. Szerintetek?
-
wolfman
veterán
válasz donmackó #85529 üzenetére
Helyzet hogy random jó vagy nem. Mondtam faternak, hogy kapjuk szét, rontani nem ronthatunk a helyzeten, aztán kipucoljuk. Én sztem meg valami elektronika zárlat. Ma bedugtam a konnektorba ~5 nap után (ki volt húzva, mert folyamatosan ment a szivattyú, hiába volt kikapcsolva), és most jónak tűnik. Mondtam muternak, hogy próbálja ki. Sztem ez valami meleg víz okozta párásodás és zárlat.
-
wolfman
veterán
Nos, korábban írtam, hogy a mosogatógépünk vízbeeresztéskor és leeresztéskor is hibával leáll. Örömmel jelentem, hogy faterral szétszedtük és kitakarítottuk alul a kis tartályát, ami tele volt gucival. Szinte fekete volt, most szép tiszta, gép mosogat.
Viszont lenne egy kérdésem akik vágják a dolgot.
Ez a kapcsoló itt mit állít? A gép maualjában se találtam rá semmit. Itt engedi be a gép a vizet a gépbe, másik oldalán, kívül is van egy kisebb tartály. 1 - 2 állása van.„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest