Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz CragON #66312 üzenetére
Az Indesit inverteres szárítói ilyenek. Nekünk ez a modell van, ami Magyaroroszágon is kapható, kissé eltérő tipusazonosítóval.
Itt írtam a szűrő tisztításáról még a nyáron, de ha most lőnék egy fotót, az pont ugyanígy nézne ki.
2db kivehető és ez által könnyen tisztítható szűrőbetétről van szó. A radiátor elemhez is könnyű hozzáférni.
Ha szeretnéd, írhatok róla bővebben is. -
törölt tag
válasz CragON #66318 üzenetére
Igen, illetve mindkét szűrője kihajthatós. Ezek így együtt elég hatékonyak.
Én a radiátor elemet is mindig kiporszívózom, noha voltaképp szinte szükségtelen, mivel az egész elem jobb alsó sarkában szokott egy ujbeggyel kicsippenthető pici szöszdarab felgyülemleni. (Ott illeszkedik a légcsatorna az alsó szűrőbetéthez)Ha ez mellett a gép mellett döntesz, akkor biztosan nem lesz gondod a hőcserélőre. Mármint az esemény utáni tisztítást kivéve. Ez mindennel együtt úgy 5 percet vesz igénybe.
Az igazsághoz azonban az is hozzátartozik, hogy közvetlenül a szárítás után, a hőcserélő eleme kissé nedves, így ezzel szoktam várni pár napot.Fleto93
Na ennek utána nézek. Emlékezetem szerint igen, de én is tartályból ürítem, a tisztítási ceremónia alkalmával.
Még ma kiballagok, megnézem, és pontosítok.[ Szerkesztve ]
-
Fifi
őstag
válasz CragON #66312 üzenetére
Nekünk Bosch WTR85V00BY van, igaz ez is csak 7kg-os, de a pihefogó az dupla:
-
törölt tag
válasz CragON #66322 üzenetére
Na jó, akkor nem világos, pontosan mire gondolsz.
Ami képet linkeltél, az a felső szűrő, és a jobb oldali rajzon látszik, hogy kettényitható, így tehát dupla.
Ezen felül van egy alsó szűrő (front filter)is, ami nincs a fenti képen, az is szétnyitható, így az is dupla. (sajna a fénykép erről a linkről is hiányzik)
Ezzel egyszersmint az alkatrészellátást is megválaszoltam. (Ha mondjuk elszakad a szűrő)
Ezeken felül más szűrőbetét nem kell bele.Fleto93
Megnéztem, lehet csatlakoztatni. -
OPiiPO
veterán
válasz CragON #66374 üzenetére
Itt jobban tudnak segíteni: Automata kávéfőző topic.
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
bul07
nagyúr
válasz CragON #66743 üzenetére
Hát ha most nem veszem meg a 40e gépet, akkor a mostani addig marad míg szét nem esik költeni már nem fogok rá
Amúgy van tartalékba egy elől töltős keskeny, csak kókányolt, mert szét lett vágva majd összeragasztva csapágy csere miatt, de valahol szivárog, egy mosás alatt 5-10Centiliter víz folyhat ki
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
sysrq
őstag
válasz CragON #78347 üzenetére
Ha nem kizárólag Samu és kétajtós akkor ebben az árban van nagy Bosch. Ezt láttam élőben és hatalmas, az ajtaja meg nem nyilik túl az oldalánál.
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
BB9000
senior tag
válasz CragON #78457 üzenetére
Katalitikus vagy Pirolitikus ?
Azok a sütők, amik pirolitikus tisztítást is tudnak, azok minden alkatrésze kibírja az 500 C fokot is. Mivel ki kell bírnia a tisztítás idejére.
Szerintem a pirolitikus tisztítás nélkülözhető funkció. Az én sütőm is pirolitikus, de nem használom ezt a funkcióját. Egyszer kipróbáltam, az elég is volt.
Új sütő választásakor annyi támpontot azért adhat, hogy a pirolitikus sütőtől általában többet lehet várni, mint attól, ami nem piró-s, valamint egyéb, nagyon hasznos plusz funkciókat is csak a drágább, piró-s sütőkbe szoktak beletenni.
A "katalitikus tisztítás" röviden annyit tesz, hogy az adott készülék nem képes pirolitikus tisztításra. Legtöbbször azért nem, mert az alkatrészei nem bírják az 500 fokot. -
BBéci
legenda
válasz CragON #78547 üzenetére
A maximális teljesítményt akkor használjuk ki, amikor mind a 4 terület legnagyobb fokozatra van kapcsolva. Nálunk ilyen még sosem fordult elő. Vagy amikor kettő booston és egy maxon megy.
Tehát szerintem semmiféle hâtrányát nem fogod tapasztalni a 6900 wattosnak. Az enyém maximumát a menüjében visszavettem 7400-ról -6000-re, bőven elég.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
tomic
addikt
válasz CragON #79722 üzenetére
Köszi a részletes segítséget.
Jelenleg a mérleg az S8 felé billen a kamera miatt. A gyerkőc rendszeresen szét hagy mindent mindenhol és talán ennek a funkciónak köszönhetően jobban elboldogulna nálunk.
A felmosásban annyira nem hiszek ezeknél. Mi is jobban szeretünk a hagyományos módon felmosni. Bár élőben még nem tapasztaltam,hogy ezeknél hogy is van de nagy csodára nem számítok.
Idő közben a másik topikban kaptam egy ajánlást egy Dream L10s pro készülékre. Amin érdekes a két forgó felmosó kefe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tudományos Pandémia Klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker) Legrand/Google/Shelly/IKEA/Tuya
- 2 kazános Jura Z5 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Új ORAXEAT XL800 Gamer szék
- Xiaomi 4 Lite Electric Scooter (elektromos roller) // Újszerű // Hivatalos garancia 2025.06-ig
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest