Hirdetés
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Riasztó topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hello28 #41540 üzenetére
Pff.. Az szép..
Hát akkor viszont necces a dolog, olyan értelemben, hogy itt tuti, hogy megoszlanak a vélemények.
Nekem ugye alsó kategóriás Denon-om van, szal nagyon nem is akarok beleszólni.. Hallottam már hasonló alsó kategóriás Onkyo-t, annak valahogy nem tetszett a hangja, asszemtán JBL-eket hajtott épp MM-ban, de nem vagyok benne biztos, hogy JBL volt.. Zenében szinte tuti100, hogy szebb a Denon, ebben szerintem itt (szinte) mindenki egyet ért.
Haver nemrég gondolkodott rajta, hogy Onyko-t vesz, asszem 608-at nézegetett, de úgy döntött, hogy valszeg inkább mégis Denon-t vesz, bár inkább zenét hallgat, és néha filmezik.
Én ha egyszer váltok nagyobbra, tuti Denon lesz, szerintem, bár az még soká van.
Filózok azon is, hogy ugyanígy alsó kategóriában lépek egy szintet, tehát, hogy legyen TRUE-HD, dehát annak meg nem sok értelme lenne..
Aktív témák
- Óra topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Riasztó topik
- Automata kávégépek
- Jövedelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest