- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Ti4x
aktív tag
válasz
Old FatBoy #22470 üzenetére
Ok. Inkább úgy veszek dolgokat, mint faterom pl, hogy vesz márkásabbat, drágábban, de az megy is 10-20-30 évig, nem hal be másfél év után. 35ért vett Pioneer DVD lejátszót, nem a fospisztoly 8 ezer forintosat. 150ért 100Hzes Sony LCD TVt, stb. Így gondolkodom én is. Inkább megvettem a Dell 22es TFTm 70ért annak idején, minthogy vegyek egy LGt mondjuk 50ért. Például TFTben is ég és föld volt a különbség, amikor megláttam párat egymás mellett...
Viszont kizárt, hogy 150nél többet költsek hangrendszerre... Most veszek gépet 150ért, ami már félre is van téve, ezen kívül 50em van most kb. Kéne cintányért is vennem, amik szintén borzalmasan drágák, 150 lesz a Yamaha középkategóriás dob használtan, mert a dobot is cserélni szeretném és 50et tudok havonta félretenni. A szintén 150ezres LCD Tről már nem is beszélek... Kb ez erre az évre a tervem. Szüleimmel élek, kb semmit sem kell hazaadnom, dolgozok, nőm nincs, havi 50et ha félreteszek, akkor ezeket meg is valósítom ebben az évben. 150nél nem akarok többet költeni erre semmiképp.
Egyébként már érzem, hogy miről beszéltek. Azért írom, hogy érzem, mert érteni csak akkor fogom, ha benne leszek. A kollektív tudatalattiból az ember a másik tapasztalatainak mintáit átveheti érzelem formájában, megélheti egy pillanatra, ahogy hallgatja őket beszélni. Értem már a "HiFi őrületet" és szép világ. Belépek.
Aktív témák
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest