Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos fejegységek
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz
JohannZimu
üzenetére
Privátjaim nem látszódnak?

Angolul, hogy ne kelljen gúgelezni: "The voice of one crying out in the wilderness"
-
Játékos
addikt
válasz
JohannZimu
üzenetére
Evidens! Nem akarok én senkit lebecsülni, biztosan vannak, akik jól hallanák a különbséget, de szerintem nagyon sok melléfogás születne. Igazán kiváncsi lennék rá minden rosszindulat nélkül!

-
törölt tag
válasz
JohannZimu
üzenetére
Az hogy galaktikus különbségek lehetnek egy normális kábelezés ( nem low end ) és egy 50-100 ezer/ft/m szett között.Szerintem ez sznobizmus,mert amennyivel drágább,annyival nem szól jobban ( sőt szerintem egyáltalán nem hallható ki semmilyen különbség )
(#73804) MasterMark Csak azért említettem ( másodszor ),mert egy boltos ismerősömnek az a napi fénypont ,amikor a nagy audiofilek nyekegnek-nyakognak,hebegnek-habognak,amikor is nagy arccal betérnek vásárolni,ellenben egy villanyvezetéket se tudnak megkülönböztetni egy prémium kábeltől.

-
Tamoo
nagyúr
válasz
JohannZimu
üzenetére
Csak amikor "egyszerűbb" alsó vagy közép alsó kategóriás cuccoknál 10-20ezres diy kábel csere után kicsapongó véleményeket olvasni, hogy kategóriákat ugrott a cucc, azt enyhén szólva is kétkedéssel fogadom.
(#73781) Ursache: Lehet, hogy semekkora?

-
gyurczy
őstag
válasz
JohannZimu
üzenetére
Nyilván nem.

Tökéletesen igazad van, és picit mégsem. Nekem anno Toobee C6-ja is álleesős volt, mikor Gábor elvitte hozzá az XDA-t, meg merem kockáztatni, hogy ott is volt 1 kategória különbség, bár eszközt cseréltünk, nem drótot, de a komplett lánc értéke nem volt annyi, amennyi az említett tápkábel ára.
Mozigép ügyben egyet kell értsek.
-
gyurczy
őstag
válasz
JohannZimu
üzenetére
Én tapasztaltam egy tápkábeltől kategória ugrást itthon. Más kérdés, hogy annak a drótnak az ára is durva.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
JohannZimu
üzenetére
no,de,ha pont bekerül egy jó kábel a megfelelő helyre, simán hozhat akkora difit, mintha drágább aktiv alkotót vettél volna. nekem a husky volt az utolsó ilyenem. van, hogy nem lesz ekkora difi, de ott valszeg egyéb oka van. pl akusztika.
cekk: szivesen,de egyszer volt budán.
-
Sefter
veterán
válasz
JohannZimu
üzenetére
Köszi mindenkinek !

-
Sefter
veterán
válasz
JohannZimu
üzenetére
Látom közben, Ez nem c4..
Telóról vagyok
-
Sefter
veterán
válasz
JohannZimu
üzenetére
fel gumipókozzuk az eclipse-re , megduplázzuk az autó árát

-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu
üzenetére
Elmebeteg - agyabeteg....
És még csúnya is 
-
Toobee
veterán
válasz
JohannZimu
üzenetére
Mi az a 80-as évek? Már akkor is éltek emberek?

-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu
üzenetére

Szuperhősök külön-külön jöhetnek, együtt inkább ne.
-
robim
tag
válasz
JohannZimu
üzenetére

-
robim
tag
válasz
JohannZimu
üzenetére
Nem azért írtam. Hozzáteszem nekem január óta volt fenn a hirdetés, szóval sajna nem mennek ezek a dolgok olyan gyorsan...
de persze drukkolok, hogy neked hamar elkeljen ez is! 
-
bajnokpityu
félisten
válasz
JohannZimu
üzenetére
Pedig, ahol a mi elacjaink szerepeltek, sztem jobbak,mint a focalok.
-
dunkel
őstag
válasz
JohannZimu
üzenetére
Még mindig ittas vagy?

-
Tamoo
nagyúr
válasz
JohannZimu
üzenetére
Jaja, én is egy T12 összehasonlító tesztre leszek kíváncsi. Reméljük lesz ilyen. (Na nem mintha le akarnám cserélni a Dyna-t.)
Warter: Grat hozzá!
-
hétalvó
addikt
válasz
JohannZimu
üzenetére
szerintem subbal jo lenne oda
-
hétalvó
addikt
válasz
JohannZimu
üzenetére
mondjuk vehetne elac 189-et is az mar csak eleg lenne oda
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gyurczy
őstag
válasz
JohannZimu
üzenetére
Még vége sincs a Focal évtizednek, máris itt a Siltech évtized?

-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu
üzenetére
"I saved my favorite for last, the Focal Grande Utopia EM ($180,000). It's huge and imposing, but it can generate a bigger, more realistic sound than any speaker I've heard to date. Great with large-scale orchestral music, it can rock the house without raising a sweat. The individually adjustable driver cabinets allow the installer to focus the sound to the precise listening position of the Grande Utopia EM's proud owner. When I win the lottery, this is the one I'll buy." - no comment

-
bajnokpityu
félisten
válasz
JohannZimu
üzenetére
másik top10 amibe szintén nem értem, a Wilson hogy, hogy nicns benne a maga 200e USD árával, közben egy Kef meg igen.
-
KisTücsök
addikt
válasz
JohannZimu
üzenetére
Szerinte kell ilyen is. Jókat derülök rajta. Tényleg vannak olyan hirdetések, hogy...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
JohannZimu
üzenetére
Biztosan nem üveg, valami plexi-szerű átlátszó valami.
Emlékszem,hogy hideg futkosott XT hátán,mikor meglátta a laptop fenekéből kijövő tablát az üvegasztalon. Hogy "ugye viccelek csak?"
-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu
üzenetére
Szenzációs....(élőben is az volt), csak sajnos túlvezéreltek egy-két mikrofont...

-
Tamoo
nagyúr
válasz
JohannZimu
üzenetére
Az van írva az eredetire is nem?

-
Tamoo
nagyúr
válasz
JohannZimu
üzenetére
-
z123456789
addikt
válasz
JohannZimu
üzenetére
Ja sejtettem hogy ez egy basic felület.
Na ON:
EZ szerintetek passzolna az én AR S30-as hangfalaimhoz? -
ricsik
őstag
válasz
JohannZimu
üzenetére
Az lehet, hogy több, de akkor is két milláról beszélünk...
Liszi: A kép baloldalán mi van? Ott van valahol egy fal nem? Oda nem tudod tenni? Mért baj, ha nem szimmetrikus? Távolság és dB értékekkel jól korrigálható. A semminél sokkal jobb.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
JohannZimu
üzenetére
de tényleg ezt is gondolom.nincs semmi baj a 241el 100ért.de úgyis az dönti el,hogy milyen a frontod. 189mellé hiába raknád a 900at, biztos szar lene az összhang.
-
gyurczy
őstag
válasz
JohannZimu
üzenetére
Ha elég gyors vagy, tudja a 60-at is.

-
TCr
veterán
válasz
JohannZimu
üzenetére

-
gyurczy
őstag
válasz
JohannZimu
üzenetére
Látom ma formában vagy.

-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu
üzenetére
Surprise lesz, ha végre megveszed....

-
bajnokpityu
félisten
válasz
JohannZimu
üzenetére
jó volt.

Ha ez a Triangle Genése Quartet doboz, aminek 2900EUR a listaára,akkor meg pláne jó volt, árához mérten is. Hozzátenném, akik a láncot összerakták, behangolták, tapasztalt emberek. -
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu
üzenetére
Azt sejtettem....

-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu
üzenetére
Pusztán felhívtam a figyelmedet egy apróságra. Megye 2-ben sem mindegy, kit szerződtetsz....és mire használod.
-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu
üzenetére
Nekem csak a mozi felé vannak fenntartásaim....
-
gyurczy
őstag
válasz
JohannZimu
üzenetére
Nem drága az, csak mi keresünk keveset.
-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu
üzenetére
És mennyiért is adja a dínókat ?
-
válasz
JohannZimu
üzenetére
Ettől a gyártótól származott az erősítő az egyik hifishow szobában a Hiltonban. Dynokat hajtott. Kis rendszer volt, de tetszett a hangja. Ez egy új, feltörekvő márka?

-
gyurczy
őstag
válasz
JohannZimu
üzenetére
Kittosz: Hol jártatok, és milyen volt? Én a Thiel-re vagyok nagyon kíváncsi.
xtremetuning: Megjött már?
-
Toobee
veterán
válasz
JohannZimu
üzenetére
És kiderült már, hogy mi hajtotta? Engem az érdekel nagyon, meg a kábelezés.
-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu
üzenetére
Nem vagyok hülye. Csak néha.

-
Toobee
veterán
válasz
JohannZimu
üzenetére
Most cserelhetem le a dobozaimat? 
-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu
üzenetére
Csak nem dínó ?
-
z123456789
addikt
válasz
JohannZimu
üzenetére
Ez egy vagyon, meg a fujitsu is.
Ennyit nem szeretnék (egyelőre) rákölteni.
Szerintem Zyxel lesz.
Köszi! -
z123456789
addikt
válasz
JohannZimu
üzenetére
B*meg!
De rohadt vicces ez a hülye macska! 
Jó hogy meló előtt olvastam el ezt a sok hülyeséget, jól indul a nap.

-
BBéci
legenda
válasz
JohannZimu
üzenetére
Nem és nincs.

-
MasterMark
titán
válasz
JohannZimu
üzenetére
Itt olvastam én is a topikban.

Toobee: És ezeknél a pénzbüntetéseknél is van lehetőség ledolgozni közmunkával amúgy?
-
MasterMark
titán
válasz
JohannZimu
üzenetére
Én úgy tudom, hogy ilyesmi már nincs, és semmikor sem szabad zavarni a többieket.
-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu
üzenetére
Nagy költők vagyunk - ez tény.

-
törölt tag
válasz
JohannZimu
üzenetére
Az igaz, egy RXFX -el bizony király lenne....Denonnal vagy CA-val (amelyikkel jobban szól) egy életre elég lenne bárkinek...nem is kellene jobb..
mp54: lehet nem is baj: eleve ugye BD-játszó és nem soknak használják az analóg kijáratait, ha pedig kell valakinek analóg zenelejátszásra, vehet egy pénztárcájának megfelelőt. -
törölt tag
válasz
JohannZimu
üzenetére
Jónak tünnek, bár 3.0.
-
Toobee
veterán
válasz
JohannZimu
üzenetére
MA hetek
Ne viccelj már, Focal évtized van! -
bajnokpityu
félisten
válasz
JohannZimu
üzenetére
meg még a hangja is jó.
-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu
üzenetére
Mindig kerestem valami jobbat, de ezt ajánlották és sosem volt polcon jobb. Mivel router azonnal kell, ha nincs, ezt hoztam el ezeket. Gondolod, hogy nem vennék jobbat ? Szerintem Te is tudod a válszt.

És a JL "D" osztályos, úgyhogy csak nyugi...
-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu
üzenetére
boxerthuskyt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tamoo
nagyúr
válasz
JohannZimu
üzenetére
Ez csak egy kis cserebere.
adok-veszek.
Különben meg már vártam, hogy ki olvassa rám.
Az a baj még akusztikai panel is kellene. Azt már tavaly óta tervezem.
-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu
üzenetére
Nem. Folyamatos a közlekedés.

-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu
üzenetére
Most hallgattam egy kis bőgőt.....oda is rátesz egy lapáttal. Azt gondolom, ezt már merném sztereóhoz ajánlani jó szívvel bármilyen maximalistának.
-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu
üzenetére
Mit vettél végül ?
-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu
üzenetére
Az az igazság, hogy mindig ilyenkor derül ki, hogy mennyire jó volt a régi is.

Belehallgattam pár kedvencembe és a következő tanulságot tudom levonni :
- zenei koncerteken hozott kb. 40%-ot, DE nem feltétlenül !!! hangnyomásban. Jobb lett a basszus gitár Marcus Miller kezei alatt, sokkal megfogottabb és pontosabb a membrán méretnövekedés ellenére is. Hangnyomás max. 10-15 %-al lett nagyobb, de pont elég is. Groover Washington Jr. még sosem szólt ilyen részletezőn és dögösen, amióta mozizok. Chick Corea, Dave Brubeck zongora játékának is nagyon jót tett.
- filmeken max. 30%, amiből a hangnyomás a felét teszi ki. Szintén jobbak a részletek, gazdagabb a makro-mikro és még nagyobb a jelenlét érzet. Pontosabb és egyben dinamikusabb lövések - ütések.
Robbanáskor több részlet kivehető - még nagyobb a precizitás. Helikopter rotor : egyesével hallod a fordulatokat.Summa-summárum : ezen a szinten nagyon meg kell fizetni ezeket a kis előrelépéseket, viszont ezen a szinten ez a kis előrelépés is igen nagynak számít.

uff én szóltam

Jah és elérkeztem a szoba határaihoz. Bizonyos frekvenciákon már nyögnek az eresztékek, szekrények...
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
JohannZimu
üzenetére
Akkor újat kell venni

Sajnos én sem találtam.
De ha nem akarsz cserélgetni,akkor egyszer érdemes beádozni rá a lét. -
hétalvó
addikt
válasz
JohannZimu
üzenetére
tudtam, hogy a bipol-jaimat fogom legjobban szeretni a rendszerben, sose lesznek eladva

egyebkent mindenkinek javasolom jarassa be a szatellit sugarzoit, normal hasznalat mellett evekig se fognak bejarodni... bekot frontnak es hagy szoljon. vagy sok 5.1 stereo, hangeron.
az sr900-aknak 1het utan miota velem vannak kezd megjonni hangjuk.
-
hétalvó
addikt
válasz
JohannZimu
üzenetére
régen hátul monitoros volt, most már a második szett dipol van fenn és nagyon bejönnek. nem kell annyira fintorogni tőlük

a mostanit már direkt vettem, nem is akartam mást -
Dorian
félisten
válasz
JohannZimu
üzenetére
Fali konzolra lehet a dobozt befordítva is tenni (jobb is úgy) így máris nem gond a hátsó reflex.
A magasság erősen távolság függvénye, a nappalikban szokásos "épphogy van egy kis távolság a kanapé és a fal közt" esetében elég 30-50cm is.
-
junkpod
nagyúr
válasz
JohannZimu
üzenetére
Lehet azok front állványok. Hátsókat falra kell szerelni.
-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu
üzenetére
Örüljünk, hogy center állványt legalább lehet venni...
-
Sefter
veterán
válasz
JohannZimu
üzenetére
Szerintem a gyáriak a front oldali monitorokhoz vannak, a hátsókat meg kb: lesz@rják...

-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu
üzenetére
A házimozi mostohagyerek.....
-
zsozso1
tag
válasz
JohannZimu
üzenetére
Én is eladtam de nem azért mert rossz volt és nem avr-t vettem. De olyan is van aki avr-t vett aztán visszatért. Persze nem vagyunk egyformák, mindenki azt hallgat ami neki tetszik de egy biztos. Aki HANGBAN feljebb akar lépni az avr-eknél az próbálja ki a procikat.
-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu
üzenetére
Még jó, hogy mozizunk.....

Sefter : nekem is rögtön ez jutott az eszembe

-
Ed Parker
nagyúr
válasz
JohannZimu
üzenetére
Valóban nagyon szép kidolgozás, felülről látszik hogy mekkora igazán.
Köszi. -
válasz
JohannZimu
üzenetére
Egyrészt amit írtam az a kérdezőnek is szól, másrészt nem ide tartozó a téma (nem én hoztam fel, csak reagáltam), harmadrészt nagyon sok ismeretlenes az egyenlet, mert nem csak az adott digitalizáló kártyától függ, hanem a számítógép egyéb hardvereitől is. Ez hosszú téma, ha akar a kérdező, keressen privátban, nagyon szívesen megosztom az ez irányú tapasztalataimat, ahogy te cinikusan fogalmaztál, "sikereimet". Mindazonáltal hiába írom le konkrétan az általam MOST használt kártyát és szoftvert, az egyáltalán nem biztos, hogy nála is tökéletes lesz. Lehet ezzel szívni, írtam is, nekem sem volt egyszerű összehoznom, hogy az általam elvárt minőséget kapjam.
-
gyurczy
őstag
válasz
JohannZimu
üzenetére
Alapmű, nem csak karácsonykor, de akkor igazán.
-
t-bali3
senior tag
válasz
JohannZimu
üzenetére
A Main in az szerintem az egyetlen jelút a végerősítőhöz, nem választható. Azt kell összekötni az előerősített jellel. Ha oda a HM megy, akkor a CD előerősitett jele nem jut el a végerősítőhöz.
-
TCr
veterán
válasz
JohannZimu
üzenetére
Teljesen világos, köszi!
-
TCr
veterán
válasz
JohannZimu
üzenetére
De ebben az esetben mi a helyzet a NAD-ra kötött CD lejátszóval?
Csak a Denon előtt fog végfokot játszani a NAD, a CD lejátszó előtt "teljes értékű" integráltnak fog számítani? -
gyurczy
őstag
válasz
JohannZimu
üzenetére
A pálinka nagy mértékben orvosság, kis mértékben nem isszuk. by Tibi atya

-
Toobee
veterán
válasz
JohannZimu
üzenetére
Én most gurítottam le egy kis házit, ez a fránya torokfájás...nem tehetek róla, hogy ez a legjobb gyógyszer rá

-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu
üzenetére
Az állvány már erre lett méretezve ...
Készültem... -
robi-k
őstag
válasz
JohannZimu
üzenetére
De már így is nagyon fincsi a módosított FW. Csak ne lennének annyira drágák az OPPO-k

-
bajnokpityu
félisten
válasz
JohannZimu
üzenetére
tényleg épp hallgatom, és tényleg nem vettem meg. embertelen jó futómű...
-
MasterMark
titán
válasz
JohannZimu
üzenetére
Nem használta.
-
válasz
JohannZimu
üzenetére
"AVR400-nál először AMP gomb egyszer, majd MENÜ gomb. A 250 távirányítóját nem ismerem, lehet azon nem így van"
De így van azon is, természetesen rá kell állni a távon az AMP-re (amplifier), és utána hosszan nyomni a menü gombot. Ahogy írtam az előbb, nem is lehet másképp a menübe lépni, tehát nem a menübe lépés problematikája az én gondom, hanem az, hogy a menü nem jelenik meg a tévémen!
-
Borisz76
nagyúr
válasz
JohannZimu
üzenetére
Köszi.
Akkor ha beajánlok neki 800 eurót akkor lehet 850 környékén meg is tudunk állapodni.
Üsse kavics
írok neki. -
Dorian
félisten
válasz
JohannZimu
üzenetére
Sztereó és mozi arányok "kicsit" mások. "Zenére mozierősítő" témában jóval a hangfal fölé kell lőni.
-
Sefter
veterán
válasz
JohannZimu
üzenetére
jóvanna...most az autós mizérián felhúztam magam és nem gondolkoztam másban..

-
BBéci
legenda
válasz
JohannZimu
üzenetére
A Cognac, a Champagne, az YBA és az Haute Couture is említést érdemelnek.
No meg a franciakulcs!
A franciázást se hagyjuk ki!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sefter
veterán
válasz
JohannZimu
üzenetére
Az is épp olyan műszakilag hulladék mint az összes többi... Franciáktól bort vagy sajtot...
Nem az adatoktól kell hasra esni hanem a minőségtől. Papíron a bögre szett is csilliárd watt és mindent tud...
-
gyurczy
őstag
válasz
JohannZimu
üzenetére
Nekem R5 Alpine Turbo-m volt, az picit más világ. Abszolút szerelhető, problémamentes.

-
Toobee
veterán
válasz
JohannZimu
üzenetére
Szerintem egy picit el is beszelunk egymas mellett. Majd szerdan megvitatjuk!
-
cekkk
veterán
válasz
JohannZimu
üzenetére
Persze, hogy nem, akkor meg már közelítesz a sok millióhoz.
Nem is tudom mennyi volt a 4hd ára egyébként.Gondolom drága dedikált lejátszók azért élnek, mert nem lehet azt a szintet HTPC-vel elérni.
Ki kellene most próbálni az olivval, de ez sem teljesen lenne jó összehasonlítás, mert ugye nem ugyanaz a dac.
Egyébként meg minden annyit ér amennyit fizetnek érte. A hifi szerető emberek eddig nagyon elutasították a számítógépes zene hallgatást(nekik volt nagyobb a hangjuk, mondjuk úgy), de én úgy látom nagyon erősen fejlődik ez a szegmens. Aztán lassan felzárkózik, vagy nem. De nézd meg a MP piacot évek óta ott nem történik semmi, míg a htpc-k folyamatosan fejlődnek olyan szolgáltatásokkal amikről a mp-k csak álmodni mernek. Szerintem lassan a számítógépes zene hallgatás is eljut oda, hogy ne mint egyesek hobbija legyen, hanem tényleges alternatíva. -
cekkk
veterán
válasz
JohannZimu
üzenetére
Nem kell itt vitatkozni beszélgetünk.
Na de egy jó DAc az mindenhez kell nem, gondolom azért van már a 4HD-n is digitális kimenet is? Egyébkén még mindig azt mondom, hogy ha ezt nézzük mennyibe került egy minden igényt kielégítő lejátszó újonnan és mennyi egy ilyen rendszer akkor még mindig olcsóbb, sok oldalúbb.
Egyébként kíváncsi lennék mekkora különbség van a olive és a server között.
És most tényleg ne a használt piaci árakat hasonlítsuk, hogy milyen pár éves dolgokat lehet kapni. -
bajnokpityu
félisten
válasz
JohannZimu
üzenetére
Kittosz:azért nekem is az a véleményem,hogy már az XBMC ingyenes önállóan bootolos verziója is jobb képet, és hangot ad,mint a popcorn hour a210,ami meg kifejezetten jóképű cuccnak számít. Dünénél is jobbnak mondják, mégis jobb a htpc.
Tehát,ha azonos árban gondolkodunk, akkor a kényelem vs képminőség között kell dönteni. És akkor a htpc még csak filmnézésre használtam, miközben igen jó zenei futóművet, mindenféle szervert, akármit lehet belőle csinálni. munkával, némi problémával és még érteni is kell hozzá.
Ha meg jó képet, és problémamentességet egyszerre akarsz,akkor meg ott vannak a PC alapú egyedileg fejlesztett médialejátszók.
spiky03: hol irták,hogy jobb a 7xx focal,mint pl a concept? sztem semmivel se jobb, inkább szebb, és más hibái vannak.
-
Toobee
veterán
válasz
JohannZimu
üzenetére
A win servernek van 180 napig használható változata, amit ha jól hallottam, utána még ennyivel meg lehet hosszabbítani. Meg álszentek se legyünk...
Nem vagyok benne biztos, hogy ennyi pénzből kapni jobb futóművet. Hardverigénye: 2x4 GB RAM, mondjuk egy A8-5600, valami lap 20 körül, egy normálisabb táp 20 körül, egy ház, meg SSD, vagy merevlemez. De használtan is lehet nézelődni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- Update 11.03. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

És még csúnya is

de persze drukkolok, hogy neked hamar elkeljen ez is!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)