Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • v.attis

    őstag

    Sziasztok!
    Nekem van egy kezdetleges, noname házimozim. Előre kérek elnézést a márkák miatt.
    Tehát Sytem Fidelity 405 erősítő és Sal hangfalszett, Canton aktív szubbal.
    Igazából engem kiszolgál, gyerek van a házban, rengeteg mese megy, csak nagyritkán jutok hozzá, hogy egy Metallica koncertet meghallgassak.
    A helyzet az, hogy fateromnak is tetszik, átvenné. Ezért elkezdtem nézegetni a helyettesítőket. Nem tudok és nem is akarok sokat szánni rá. Kinéztem a JBL SCS 178-as komplett szettet és mondjuk egy Denon AVR 1306-os erősítőt. Igen, ez is alsó kategória és a hangfalak kisebbek is. Egy kb 4*4 méteres szobában van most is és a helység nincs erre tervezve, ez egy család egyik hálója.
    Kérdésem: Megéri-e a csere? Előrelépek ezzel?
    Annyit még hozzá tennék, hogy én egy kicsit feltuningoltam a sal hangfalakat, az összes magassugárzót kicseréltem egyformára, ugyanis a 2610-es széria nem egyformával jött ki (a frontokban és a kicsikben különbözőek voltak) és az összes hangváltót is kicseréltem. Ha jól emlékszem pont itt beszéltük meg a cserét és talán H2000-től vannak. Kétségtelen, hogy teljesen másképp szólnak azóta, ezért is mondom, hogy tulajdonképp nekem ez is megfelel, de a kis ördög mégis dolgozik bennem.

Új hozzászólás Aktív témák