Új hozzászólás Aktív témák
-
Richie86
senior tag
Nem lenne ez egy rossz telefon, de az android 12-vel meg a gyenge, mono hangszóróval szvsz tökönrúgták saját magukat, a kamera is lehetne jobb. Ha ezeket nem veszem figyelembe klassz vétel.
-
Tiédetis
senior tag
válasz Mateus0407 #43 üzenetére
Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
hardver1985
tag
Alul megszólaló mono hangszóró.Eddig elég is volt olvasni.Kár érte.
Megbízhatóságom: 287 pozitív...
-
Graphics
Jómunkásember
Ez egy nagyon egyszerű szövegértési feladat
Amiből sajnos nem derül ki, hogy melyik az.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
this is life
Ármester
A redmi note 12 turbo aka poco f5 lassan talán ide ér az európai piacra, saccra 200 ezer környékén, de inkább felette.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Solten
őstag
Tavalyi modell, atnevezve.. Bravo ismet Xiaomi...
Saor Alba
-
Mateus0407
friss újonc
Cikk szerint Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 2-vel már elérhető valamelyik telefon europába, melyik ez a telefon? én egyiket se találom.
-
Ipse89
tag
idétlen kinézetű a hátsó kamera sziget
Lenovo E430C; Xiaomi 13 ; Bianchi campione del mondo 1974
-
PirosHello
senior tag
Hajlított kijelző, előlapot rondító kapszula, 4500mAh-s akksi, közel 778G-s teljesítmény, OIS hiánya ami nem tetszik. Talán pozitívum, hogy az ára nem szállt el annyira, mint egyéb márkáké itthon.
Köszönöm a tesztet, jó lett."Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
Ricardo
titán
Az A54 és a 13 lite közül jelenleg aa 54-et venném.
A hosszabb, megbízhatóbb (intő jel hogy a13 lite még 12-es droiddal jött )támogatás az nekem elég fontos.
A másik a MIUI. Régebben szerettem. Szerintem azonban mostanság rossz irányba halad. Minden frissítéssel egyre "nehezebb", és a reklámok is egyre agresszívabban vannak jelen a menüben, és a gyári alkelmazásokban.
Ezek miatt döntöttem úgy, hogy családilag leszállunk a "MIUI" vonatról.
A Poco F1, és a Mi9 lite távozott, és csak egy Xiaomi maradt, egy note 9 pro, ami viszont kapott egy pixel experience romot. -
-
this is life
Ármester
válasz pusszycat #33 üzenetére
Ez a telefon az önimádóknak, nagy arcúaknak készült amiatt lett dupla kamera . Vsz meg fér a piacon.
Engem a hátlapi kamera elrendezés jobban zavar (mert meg szexuálja a szimmetriát) .
A 12x, RN12pro kamera elrendezése ami közel áll a szívemhez.Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
veterán
A hajlítás, mint a tesztben is írva vagyon, fénytörést csinál, zavar(hat)ja a használatot. OnePlus 7 Pro-m van, emiatt vegyesek az érzéseim a hajlítással kapcsolatban, mert amúgy tetszik is: jól néz ki, illetve a gesztusvezérlésnek is jót tesz, szerintem.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Én meg arra vártam, h rejtsék már el a szelfi kamerát, és mit látok, beleraktak kettőt.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
-
addikt
Hát ez a Snapdragon 7 Gen 1 kicsit csalódás, a jó öreg 870 odavissza pofán verdesi sajnos.
Minimum, de inkább jobbat vártam mint az.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
veterán
A Samu A54 pontosan ugyanennyibe kerül,
Telekomnál, Yettelnél listaáron, vagy feltöltős csomagban 170-180.000 Ft. Igaz, nincs a csomagban töltőfej.
Árukeresőn még nagy boltokban is mégolcsóbb.
Nincs kitartva az ára.Nem rossz ez a Xiaomi. Ha bekerül a szolgáltatókhoz, olcsóbb is lesz.
Leginkább azt kell eldönteni, hogy ebben az árban a gyors(abb) töltés a fontos, vagy a hosszabb támogatás. Kinek-mi. -
ddaydome
senior tag
Szerintem a Samsung a54-nél jobb ajànlat lehet, mert a Samsung sokàig kitartja az àràt. Hozzàteszem, hogy a szoftveres támogatàs ott jobb, de a oneUi kezd Mammuttà vàlni. Durván erőforràsigényes....
A sajàtommal, most sokàig tervezem most."Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
szemy94
senior tag
Tényleg ennyire utálja mindenki a hajlított kijelzőt? S9 még mindig megvan másodtelefonnak, és élmény kézbe venni, én imádom a hajlított kijelzőt, persze védeni nehéz, de én imádom használni.
A notchot meg a kameralyukat még mindig utálom, de már elfogadóbb vagyok (nem nagyon van más) szóval tetszik a telefon, csak valahogy el kellene távolodnom a One Ui-tól is, meg az üzemidő is lehetne combosabb. (gsmarena S10 Lite 110h, Xiaomi 13 Lite 93h)Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
falabu88
aktív tag
Nem tudom miért erőltetik minden telefonnál ezt a lekerekített kijelzőt.. A mostani 12X-em a 3. ilyen telóm, de már rohadtul unom cserélgetni havonta a hydrogél fóliákat, amik amúgy nem védenek semmit ha esetleg leejtem, de legalább a forgács ellen véd (marós vagyok).. Pont emiatt (is) fontolgatom, hogy iphone-ra váltok.
-
CapriBoy
tag
válasz KicsiAnthony #20 üzenetére
Ebben abszolút igazad van... No de semmi nem lesz olcsóbb mostanság...
-
CapriBoy
tag
válasz KicsiAnthony #18 üzenetére
A samsung modellei nekem ebben a kategóriában az etalonok.
-
CapriBoy
tag
válasz KicsiAnthony #16 üzenetére
Vannak példák, ahol nem fáj a szemnek a design, mégis használható készülék.
-
CapriBoy
tag
válasz KicsiAnthony #14 üzenetére
Szubjektív, nekem kincsit randa lett.
-
KicsiAnthony
csendes tag
Ránézésre nem rossz kis telefon, az árával nem vagyok kibékülve... a teszt ellenben remek lett, gratula!
-
CapriBoy
tag
Köszi a tesztet, részletes lett.
-
klaya86
senior tag
Hajlított kijelző, feleslegesen nagy előlapi kamera kivágás, ufs 2.2, no sztereo hangszóró. Nem voltak rosszak az eddigi lite verziók,de ez valahogy eléggé mellé ment a szememben. A proci+töltési sebesség, fő kamera oké talán, minden másban gyenge eresztés. Bár lassan ez a 150-200 ezres kategória már csak erre lesz képes, ahogy látom. Elég szomorú tendencia.
-
kbyte1024
veterán
Szimpi meg jo is de ezadroid 12....szanalmas,hogy egy verzió már el is megy a frisssitesre.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
alex89
senior tag
Én roppant kíváncsi lennék egy hazai 12 lite tesztre is, az valahogy szimpatikusabb számomra és a külföldi tesztek szerint remek kamera-kijelző párossal rendelkezik ami nem mellesleg nem hajlított.
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
törölt tag
Semmi pozitívumot nem tudok mondani róla!
Érdektelen, jellegtelen, hiányosságokkal teli, drága, csúnya, felesleges! -
Graphics
Jómunkásember
Ár-értékben nem rossz, a lekerekített kijelzőért kár, mert amúgy már kosárba is tettem volna. Helyette végül egy X5 Pro 5G lesz valószínűleg, vagy később az F5/F5 Pro.
@mégegyvki: De hiányoztál már... Mikor fejezed be végre a tevékenységed?
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
A jövő most van
-
batai15
félisten
Szegény irdatlan csúnya és szokásososan mostoha gyermek lesz majd a márkán belül.
-
this is life
Ármester
válasz enginev3.0 #1 üzenetére
Voltak hírek korábban arról, hogy a 7gen1 alig erősebb mint az elődje 778/80g .
A 7gen2 ami ütős ajánlat, egyedüli kérdés a rá épülő eszközök árazása lesz.A teszt tárgya nem rossz telefon, csak olyan funkciók maradtak ki belőle, amik a fs osztályt veszélyeztetnék a xiaominál, de átlag felhasználásra bőven kielégítő ajánlat.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
janeszgol
félisten
Vannak hianyossagok (ois, A13), de aki ezt veszi, az nem csinal rossz vasart.
-
Én ettől a procitól többet vártam, azt hittem 870 szintjét eléri, vagy átlépi
Ennél így még a GT neo 2-m is jobb vétel a mai napig
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
Új hozzászólás Aktív témák
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iOS alkalmazások
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...