Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    üdv, rég jártam erre :)
    szeretném felturbózni a rendszerem egy picit. jelenleg úgy oldom meg a média tartalmak lejátszásást, hogy 3.5-es hdd-t scythe cama connect2-re dugok és azt meg egy első generációs asus o!play-be, ami hdmi-vel be az avr-be és onnan hdmi-vel tévébe vagy projektorba.
    amit tervezek: qnap soho nas szerver, ami bemegy egy cisco e4200 routerbe, onnan meg csatlakozik egy új, közép-felső közép kategóriás média lejátszóba, ami utána avr-be és így tovább.
    ki mit gondol erről? a szervert távolról is el akarom érni, illetve ez futna folyamatosan teljes háttértárként mindenre, videok, képek, adattárolás, megfelelő védelemi beállításokkal.
    melyik jobb? egy ilyen felállás, vagy inkább egy nas szerverrel egybeépített profi média lejátszót kéne keresnem? gondolom az, hogy a video jel és hang gigabit lan-on megy a media lejátszóba nem befolyásolja különösebben a minőséget. vagy igen?
    ugyanakkor kétlem hogy 4 lemezes nas lenne média lejátszóval integrálva, rugalmasabban cserélhető a média lejátszó önmagában, mintha egyben lenne.
    szívesen fogadok minden ötletet, javaslatot, hogy merre érdemes indulni :)

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák