Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AMDFan

addikt

válasz ctrlaltdel13 #152891 üzenetére

"Mért van az hogy engem nem bosszant :F .
    Vagyis mások egóját mért bosszantja :F"

Ennek valószínűleg az a magyarázata, hogy mások egóját bosszantja és támadásnak éli meg ha valaki nem ért vele egyet. Pláne ha X szakértőnek érzi magát egy adott témában, és jön Y aki jobban képben van és kijavítja X-et. Én például az ilyet kifejezetten üdvözlöm, én szeretek olyanokkal beszélgetni és eszmét cserélni akik nálam tájékozottabbak bizonyos témában. A tájékozottságott és hozzáértést azonban véletlenül sem szabad összekeverni azzal, hogy kinek milyen a beszélőkéje, mennyi pénze van, hány éve hallgat milliós rendszereket stb stb... Az alatt a 10 év alatt mióta "hifis" emberekkel hozott össze a sors, akár a fórum, akár adás/vétel által, megtanultam, hogy az ilyen emberek véleményét nagyon óvatosan kell kezelni. És ez teljesen független attól, hogy egyébként tök korrekt és normális emberek.

(#152901) VoidXs: no egyszer már elmegyek a sugárba, megnézem magamnak :) Barátnőm imád mozizni, de én a CC-be nem szeretek járni. Hátha a sugár meggyőz, hogy van értelme ma is moziba járni :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák