Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
nagyúr
válasz AMDFan #152902 üzenetére
Ezzel én is így vagyok. Szerintem a vita egy kifejezetten konstruktív dolog, amennyiben mindkét fél úgy áll hozzá, hogy "nincs igazad, mert itt van négy érv és hat tény". Az soha nem célravezető, hogy "mit mered kérdőre vonni az igazamat?", de sajnos a legtöbb ember ilyen. A baráti körömmel is gyakran van, hogy akár 2-3 órán át győzködjük egymást egy teljesen általános témában, míg valaki rájön, hogy tévedett, és ezt nem úgy éli meg, hogy le lett hordva, hanem hogy egy értékes, szemléletmódot formáló beszélgetésben vett részt. Ahhoz rengeteg idő kell, hogy valakit meggyőzz, mert az ember a végsőkig ragaszkodik az igazához, de ezt lehet jól és lehet rosszul is csinálni.
(#152903) alphamooncam: Van közel flat mozi is (pl. IMAX), csak ott az akusztikával van nagy baj.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
alphamooncam
őstag
válasz AMDFan #152902 üzenetére
A esetek 90%-ba Sugárba megyek, ha mozit akarok nézni, de ez nem változtat azon a véleményemen, hogy az otthoni jobb.
Minden valószínűség szerint én vok egy külön állatfaj, mert nekem a sztenderd xcurva nagyon nem jön be. Kifejezetten ellenszenves, hogy lecsapják a tetejét frekimenetnek, de ez már az én bajom.
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest