Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #75912448

    törölt tag

    válasz Ed Parker #111735 üzenetére

    Te a furcsa szót használod, én tegnap formabontóként jellemeztem. Ugyanarról beszélünk, mégis nagyon mást jelent mindkettőnk számára.

    .... lehet hogy a mester ezt így akarta

    Hang esetében 2:49 percen át nem lehet valamit elrontani, többször szándékosan elnyomni párbeszédeket, főleg olyan jelenetek mentén, ahol nem párbeszéddel, hanem egyéb érzékszervekre hatva akar mesélni. Az LFE a brutál dinamika mellett végig elképesztően kiegyensúlyozott, nem 1-1 jelenetben tér el a megszokottaktól. Az én ízlésemhez közelebb áll - nem is titok, non plus ultraként tekintek rá mai napig -, a LOTR filmek sokkalta finomabban operáló mélye, de az Interstellar nem túlvezéreltség ( amit boncolhatnánk végletekig mennyire nem jó kifejezés szvsz) miatt olyan amilyen, szándékosan brutális. Másképp etalon, még ha csak LFE sávról beszélünk.

    De ismersz annyira, nem meggyőzni akarlak, a tradicionális formáljuk a topicot saját ízlésre dolog is távol áll tőlem. ;] Lehet elég lett volna finoman megjegyeznem, hogy a zavaróan túlvezérelt összetétel csacsiságnak hangzik, zavarja a szemem azzal szemben, ahogy ez a sáv objektíve is szól. Ha leírva látnám, hogy szvsz nem jön be a földművelő hang, talán meg sem szólalok. Ahogy lehetek én is hülye botfülű, természetesen. :R

    A filmről nem beszélek, off topic, de nekem sem lett a megkérdőjelezhetetlen kedvencem. ;]

Új hozzászólás Aktív témák