-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatnot
őstag
Na tisztázzunk pár dolgot:
1. Az elmúlt napokban elolvastam a használati utasítást.
2. A távirányító jelenleg nem működik rendesen. Programozható, igen, ezt most fogom megnézni, hogy be tudom-e állítani, használatit már találtam hozzá.
3. Mivel elolvastam a használatit, így tudom, hogy a panelről hogyan kezelhető a készülék. Igen ám, de rögtön bekapcsolás után nem reagál egyáltalán az előlapi gombokra. Magyarázd már el nekem kérlek, mekkora műszaki tudás kell ahhoz, hogy megnyomjak egy forrásválasztó gombot?A többire meg csak annyit, hogy látszik belőle, neked sincs fogalmad, de beszólni azt megy. Írj konstruktívan vagy tartsd meg magadnak!
Amióta hazajöttem, csak ezzel foglalkoztam, de egy nem reagáló készülékkel bitang nehéz kezdeni bármit is, szóval ne szólogass be.Amúgy érdekes, egy számítógépet alkatrészekből össze tudok rakni úgy, hogy évekig az égadta világon semmi baja nincs, de jah, akkora műszaki analfabéta vagyok BME-s évfolyamelsőként, hogy egy erősítő kezelésén elbukok. A Pioneert érdekes módon működésre tudtam bírni, minden bizonnyal én tehetek arról is, hogy 2 óra alatt elszállt benne a DSP vagy a DAC.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egérpad topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen program, ami...?
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest