Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • B-L-A-C-K

    titán

    válasz MasterMark #101364 üzenetére

    Köszönöm a részletes infót...;)

    Igen több mint fél éve akartam szettet, volt egy bontatlan hangprojektorom amit a TV-hez adtak, azt elakartam adni, de végül csak kibontottam így a szett sztornó is lett. Most meg nemrég a sarokból kihalt a növény, és gondoltam mi jól nézne ki két álló hangfal ide (lehet nevetséges ez a felfogás, de tényleg tetszene a látvány). Így jött az az ötlet hogy a projektort eladom, és akkor veszek egy 5.1-es szettet. Amúgy a projektorral semmi bajom, mert szeretem, de az előbb említettem hogy miért is akarom a cserét.

    A keretet 200 ezerre toltam ki (ebbe az erősítő plusz a szett lenne és 5.1 nem 5.0 ) mert beláttam hogy ez alatt tényleg nem lehet kihozni egy normális belépő szintet. Erősítőbe ezt néztem (neten keresgéltem felhasználói véleményeket, csak dicsérik), mert ez férne el a boxba normálisan, úgy hogy felül vágatok ki neki szellőzést. Állványokra amúgy ilyesmire gondoltam.

    A frontok kifordítása megoldható, de hogy a szekrény elé rakjam őket beljebb az számomra felejtő, hiszen hogy nézne ki úgy...Amúgy a szekrény 3,2 méter, a kanapé meg 3 méteres. A szobára meg 18nm írtam, de most mértem le csak 15nm-es.

    Azt is olvastam, hogy hogy kezdődött. 50 ezerért szerettél volna valami jó házimozi szettet.

    Ezt igen a legelején írtam, de kérdés volt, hogy kivitelezhető e...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák