-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarthFater
tag
válasz
zsoika #37048 üzenetére
Na az szuper, jó hogy mondod.. bár így is úgy is gondoltam várok vele.. Harman egyébként szépen szól? Úgy értem a HKTS 16 mennyire megfelelő egy 12 m²-es szobába? 😅
Hangminőség is számítana igazából.. tudom mindig mondogatjátok, hogy az nem épp itt kezdődik, csak én egy viszonylagos szintre lennék kíváncsi. A hasonló árú modellekhez viszonyítva -
zsoika
addikt
válasz
DarthFater #37047 üzenetére
Annyit nem ér....szokott lenni BF en harman termékek sora nagy akcióban.
-
DarthFater
tag
válasz
MasterMark #37037 üzenetére
Köszi!
A Dali-kat én is nézegettem, de azt mondták egy helyen, hogy túlzottan nagy a szakadék a hangban velük, a mélyek és a magas tartományok között, és kevés közepet tud igazán jól visszaadni.. nem tudom mennyi az igazság ebben :/Egy másik szett:
HARMAN KARDON AVR-171S + HKTS 16 5.1 HÁZIMOZI SZETT (HD COM 1716S)Erről mit tudnátok mondani?
Sztem 240ért nem lehet rossz vétel...
Az ExtremeAudio kínálatából jelenleg ez a szett lenne még megfizethető, ettől több jelenleg plusz kiadást jelentene..
Szerintetek ennyi pénzért most érdemes megvenni, vagy várjak vele Black Friday-ig és talán lesz félárasítás? -
djg
aktív tag
Veletlenul belefutottam egy Pioneer megoldasba, aminek van passziv subja.
Eddig nem neztem a gyarto termekeit, csak itt fent a forumtars irta gondoltam ranezek.Szoval az aktiv es passziv subbal is biro modell: VSX-S520
Teszt es jobban lathato kep a hatsorol.
Nem horror draga es a formatumtamogatasa, featurei ujak, tudja azt, ami manapsag elvaras, mas kerdes, hogy valoszinuleg a tenyleges zenei tejlesitmenye messze lehet meg az altalam eddig nezett also kozepkategoriatol is, amik arai ezzel vannak pariban.
A pro erv mellette, hogy nem kellene a meglevo 5.1 hangszoroim csereleni es relative olcson megusznam, mikozben tudasa boven felulmulja a hazament panaet.
Kontra, hogy az eddig nezett rendszereknek gondolom kozelebe se erne hangzasban (persze mondom ezt mindenfele tapasztalat nelkul) -
djg
aktív tag
válasz
Flowtation #37041 üzenetére
Nem is vettem annak.
Igen, amiket írtál.
Házimozinál a kanapén ülök vagy fekszem kényelmesen, viszont ps-hez egy széket használok, ami a "szétfolyást" is akadályozza, mégiscsak aktív tevékenység, nem csak nézni kell.
Közelebb ülve "nagyobb a képernyő", immerzívebb az élmény ha a perifériába is ragadnak dolgok, és a ps4 pro sok esetben 4k. Ezen felül a kar elég gyorsan merül a ps3 karjához képest, a töltőkábel meg elég rövid, de gondolom, hogy ez orvosolható lenne. -
Flowtation
őstag
miért ülsz közelebb/távolabb? Nem jól látni a játékot, esetleg nem ér el a kontroller (ha vezetékes, fogalmam sincs erről)? Vagy a ps 4k a film meg fullhd és azért? Nem kötekedésből kérdem, kíváncsi vagyok. Én mindent egy helyről csinálok, persze az nem biztos h a megfelelő...
-
Dorian
félisten
válasz
Vicarious1 #37030 üzenetére
Az egy mérés - 3 beállítást a hajamra kenhetem, ha mondjuk két különböző nézési pozíció közt akarok váltogatni. Ezt hiányolom.
-
zsoika
addikt
válasz
DarthFater #37036 üzenetére
Nagyon alap.
-
MasterMark
titán
válasz
DarthFater #37036 üzenetére
Picit szerintem drágának tűnik ahhoz képest, hogy kicsivel drágábban van már Dali + Denon.
-
DarthFater
tag
-
zsoika
addikt
válasz
Az Én sony-m, a Denon-hoz hasonlóan 3 eq módot kínál (full flat, engineer, front reference).....full flat-ben használom.
-
fehér_ember
addikt
válasz
Bloksma #37032 üzenetére
Ha olcsóbb 5.0 kell, akkor esetleg ezt a Sony Pascal-t, bár tény hogy nem 12000 hanem 25000Ft.
-
-
Bloksma
aktív tag
Sziasztok
Ilyen hangszórókkal találkozott már valaki? Vélemény, esetleg tapasztalat? -
jaszy76
aktív tag
válasz
Az előző vsx-930 még 6-ot tudott, ráadásul az egyes helyek között a kiválasztott paraméterek másolhatóak is voltak. Ez az új MCACC-ben már nincs így. Az új (asszem 2016-tól) modellek ilyen téren, na meg a kijelzőn egyidőben megjelenő információk esetén is visszalépés a korábbiakhoz képest.
szerk.: Gondolom a pioneernél is ezért van három hely: symmetry, all ch adjust, front allign.
-
-
jaszy76
aktív tag
válasz
Dorian #37028 üzenetére
Ez most csak a Denonra igaz? Mert, habár én nem használom, de a régebbi Pioneer erősítők 6, a mostaniak csak 3 memóriahellyel rendelkeznek, de mindegyikre más beállítást lehet menteni. Ez vonatkozik a távolságokra, csatorna hangerőre, EQ-ra, fázisra, mindenre. Aztán azt hívom elő, amelyik éppen haszonra van. Erre gondolunk?
-
djg
aktív tag
válasz
zsoika #37011 üzenetére
Hát ja, nem egyszerű így, de belenyúlok valamibe, azért most már kaptam elég támpontot tőletek, hogy annyira rosszba nem tudok szerintem aztán meglátom élesben.
Szerencse, hogy kb. semmi összehasonlítási alapom nincs, így nagyobb az esélye, hogy tetszeni fog, mert nem szól referencia hang a fülemben, max csak a Panáé, amit meg bármelyik felülmúl, amit nézegettem mostanságAmúgy egy olyan kérdés, hogy a mikrofonos bemérés menthető több profillal?
Úgy értem, hogy házimozihoz és PS-hez máshol ülök és így pl. a PS hdmi portjára lépve ha tudnék csinálni egy bemérést és azt mentené, illetve ha a médiaplayer hdmi portján egy másikat az lenne a tuti... -
törölt tag
A Wilson hangfal említése kapcsán jutott eszembe, hogy milyennek tartjátok ezeket a Wilson szetteket:
-
zsoika
addikt
Igen úgy is jó....Én speciel úgy szoktam.
Nem vettem észre semmi negatív dolgot a másik verziónál sem. Persze a -12 nél nem tudhatod hogy ténylegesen mennyire tette volna de amúgy is ízlés kérdése.
Én simán állítok a ch -n ízlésem szerint ...bemérés ide vagy oda.37002) Sanci38: vagy egy ilyen!?[link]
-
törölt tag
válasz
napoleon2323 #36999 üzenetére
Nem teljesen esélytelen:USB hangkártya.
-
zsolyx13
csendes tag
Sziasztok. Házimozi rendszer váltáson gondolkodom, az lenne a kérdésem, hogy érdemes e lenne váltani. Jelenlegi rendszerem: Yamaha Rxv350 erősítő, yamaha ns-g40mkii front, ns-c55 center, ns-e55 háttér. Amit kinéztem: Wilson cinematic 5.0, Denon avr-x250bt erősítővel. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest