-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
VigyorEX
tag
válasz
daniel2121 #26919 üzenetére
daniel2121 Koszi szepen a tippet (neked is) Sajna szamomra nem a legjobb a te verziod.
-
PÉTERelvtárs
kezdő
válasz
Nemir Ombe #26930 üzenetére
Az nem derült ki, pedig engem érdekelne, hogy melyik volt az az "egyik egyszerűbb LCD tv", amit az EZ950 mellé állítottak? Se kép, se írás róla.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
junkpod #26928 üzenetére
A "teszt" még csak most íródik .... de elméletileg erről [link] lesz benne szó ....
.... de remélem nem ilyen/hasonló "állítások" lesznek benne ....
"Vagyis aki nem hagyja, hogy a tévéje végig futtassa a regenerációs ciklust, az búcsút inthet a képminőséggel kapcsolatos garanciának. Mi is ez a regenerációs ciklus? Erre sajnos nem kaptunk pontos választ, csak annyit tudunk, hogy akár már néhány órányi használat után is aktiválódhat, kikapcsolt, pontosabban készenléti állapotban, sötét képernyő mellett. Azt különösen érdekesnek tartjuk, hogy miközben a nagy konkurens LG 100 000 órás élettartamot emleget, a Panasonic inkább azt vallja, hogy a kikapcsolt tévé csendben "masszírozza" a fáradt pixeleket."
-
junkpod
veterán
Egyébként milyen Panasonic OLED tesztről írtatok? A prohardveren kívül nem talált nekem a Google ilyet a magyar lapokon.
-
I'am Dony
őstag
válasz
daniel2121 #26926 üzenetére
Ha fontos v. majd az lesz neked a HDMI 2.0 és HDCP 2.2 akkor kell az újabb.
-
virkir
veterán
válasz
daniel2121 #26924 üzenetére
Már egyszer leírtam, hogy a 2400 igencsak alsó közép kategória, nem egy liga a 33-as sorozattal az elbukott cambrdige-ről nem is beszélve.
-
I'am Dony
őstag
válasz
daniel2121 #26921 üzenetére
Picivel többért kapni 3300 is, ha Heos nem kell akkor jobb választás.
Amit olvastál nem teszt, de ezt te is tudod -
Beni2360
félisten
Melyiket ajánlott?
Denon AVR-X2400H 7.2 AV vevő fekete 4K DLNA BT WLAN HEOS
vs
Pioneer VSX-1131-B 7.2 AV vevő 4K Airplay Bluetooth WiFi Dolby Atmos -
Beni2360
félisten
válasz
Lacielvtárs #26750 üzenetére
No ez lett a tesztelgetesbol
- Na de miért vezettél elektromos kábelt egy gáztűzhelybe. Hőlégkeverésnek szántad?
----------------
Norbi 72 - köszi nem is lehet mert a vászon a TV elé jön le. -
törölt tag
Sziasztok!
Házimozi rendszer vásárlásán töröm a fejem, a kiszemeltek egy 25 nm területre:
Jamo s 807HCS 5.1.2 + Yamaha RX-V583 ez egy forgalmazó által összeállított dolby atmos szett 440000 ft-ért.
vagy
Denon AVR-X2400H + Polk audio T50 5.0 + Polk audio DSW PRO 440 wi, amit tesztek alapján gondoltam ki kb 500000ft.
Meghallgatás nélkül nem venném meg, viszont véleményeket szívesen olvasnék.
Hozzászólásokat előre is köszömöm!
-
fehér_ember
addikt
válasz
taknyí #26912 üzenetére
Nemtudok, még soha nem kerestem.
Amúgy teljesen érthető hogy csak megjelenítőként nem módosít semmi képfrissítést, hisz honnan is tudhatná, hogy épp milyen tartalom fut rajta (főleg hogy a pc által küldött képfrissítés fix értékű).(OFF)Hihetetlenül keveset tévézek, úgyhogy nálam akár kilowattokat is fogyaszthatna, az sem volna gond.(/OFF)
-
taknyí
senior tag
válasz
fehér_ember #26896 üzenetére
Köszi így világos... Azért kérdeztem rá. Apropó nem tudsz távirányítót hozzá? Nekem vacakol az "egér scroll"...
-
zsoika
addikt
válasz
junkpod #26910 üzenetére
"De hát az is kiáll" Valamennyire igen ...távtartó kell ,de írtad is hogy van.
"dugdosasra le kell akasztani a tv-t." Minek...ott az AVR.
"Még a táp csatlakozó is kiáll, pedig L alakú csatija van" nekem külső táposGondolom neked sem áll ki nagyon, ha L alakú csatija van....annyi hely kell a Tv mögött.
-
fehér_ember
addikt
válasz
fehér_ember #26904 üzenetére
"Ok tudom hogy ez egy belépős fórum, de egy új belépő áráért lehet régi középkategóriást venni."
Természetesen használtan, és természetesen jóval régebbit. -
fehér_ember
addikt
válasz
mettek #26901 üzenetére
Minden attól függ hogy az adott egyén eddig milyen hanghoz volt szokva. Van akinél már egy belépő erősítő is jobb hangot hozhat mint amit addig használt, és van akinek hiába lenne jobb erősítője, ha nem olyan a körítés, nem érné meg rá beruházni.
Szóval általánosságban igaz amit mondtál, de nagyon sok tényezős a dolog.
Ráadást a középkategóriától már simán hozhatnak olyan szintet a hm erősítők ami elég lehet sok mindenre, sztereózáshoz is.
Ok tudom hogy ez egy belépős fórum, de egy új belépő áráért lehet régi középkategóriást venni.
Ráadást előfordulnak (lehet hogy nem is szándékosan) olyan nagyvasak is, amik felveszik a versenyt még a hasonló árkategóriás sztereókkal is.Szóval, szerintem egyáltalán nem feltétlen szükséges sztereó erősítőben gondolkodni ha valaki jó minőségben akar zenét hallgatni.
-
T_Stark
őstag
válasz
Lacielvtárs #26900 üzenetére
Visszaolvasgatva én is erre jutottam.
Láttam is már nemrég egész jó áron 3100/4000-eket elkelni, majd figyelem.KnockOut87
Ez világos, régebben volt is egy C315-ös kis NAD-om, de kellet az AVR, két erősítőt meg nem szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest