- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Én arra vonatkozóan várom köszönettel a véleményeket, hogy ez a Yamaha HTR-2067 bemutató darab, megéri-e 50.000 forintért?
Egyrészt van-e kockázata egy bolti demo példányt megvásárolni? (Széthajthatták azt a boltban?)
Mivel rég óta egy felső kategóriás, nagy képernyős televízióra gyűjtök, és a "finisben" van a dolog, így egyelőre egy komoly, középkategóriás hangrendszert nem tudok megvásárolni. Most sem prioritás vennem bármit is, csak a márkára és a viszonylag alacsony árra figyeltem fel.
A jelenlegi, Cambridge Soundworks DTT-2500 rendszerem "csak" Dolby Digital hangot tud lejátszani, így sajnos az egyre több, DTS-HD szabványokat tartalmazó BD filmemet nem tudom megnézni. (A TV beépített hangszórójával pedig nem akarom.)
Szükségem volna egy 3D jelet is átengedő, DTS-HD szabványokat ismerő erősítőre.
Bevállalható a fenti Yamaha a DTT-2500 hangszóróival? (Azok 8, vagy 10 Ohm-osok, ha jól tudom... a neten eltérő források eltérő információkat írnak erről. Egy helyen egy hasonló, de másik Creative/Cambridge Soundworks szett tulajdonosa 4 Ohm-osként írja a sajátjait, de ő szétszedte, és megnézte őket...)
Ha azt mondjátok, hogy nem, és/vagy ezt a típust, illetve ezt a bemutató példányt nem szabad megvenni, akkor kihagyom. Mert erősítő + hangfalszett kombóra most nem lesz pénzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Autós topik
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EA Sports WRC '23
- LEGO klub
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest