- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
Ármester
válasz PROTRON #87826 üzenetére
niof havonta akar pár lyukat fúrni, meg csavarozni. Szóval a 2 Ah-t kb fél évente fogja tölteni... Van ilyen gépem, van 2 és 4 Ah akkum is. A kicsinek az az előnye, hogy kevésbé nehéz tőle a gép. Fúrtam vele téglát, fát, fém mosogatótálcát, mindegyiket a kis akkuval, nem volt gondja. Vakolatot kevertem a 4 Ah-val. Az enyémnek nem imbolyog a feje, de akinek igen, azt cserélik gariban. Az okos akkunak is csak annyi az előnye, hogy dupla Ah azonos súly mellett.
Én elhiszem, hogy annak, aki folyamatosan használja, jobb egy Makita, de ház körüli munkákra teljese jók ezek a gépek. Ja és ha nem válik be, akkor besétálsz a boltba, hogy köszönöm, nem ilyet szerettem volna (most vittem vissza a nemrég említett krimpelőfogót, mert tényleg használhatatlan). Ezt egy Makitával nem tudod megtenni, mondjuk ha mégsem elég az a gép, amit megvettél, mert csak egy 10-essel drágább, mint a PS, de nem elég erős.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest