- Milyen RAM-ot vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Autóhifi
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
addikt
válasz
PROTRON #87826 üzenetére
niof havonta akar pár lyukat fúrni, meg csavarozni. Szóval a 2 Ah-t kb fél évente fogja tölteni... Van ilyen gépem, van 2 és 4 Ah akkum is. A kicsinek az az előnye, hogy kevésbé nehéz tőle a gép. Fúrtam vele téglát, fát, fém mosogatótálcát, mindegyiket a kis akkuval, nem volt gondja. Vakolatot kevertem a 4 Ah-val. Az enyémnek nem imbolyog a feje, de akinek igen, azt cserélik gariban. Az okos akkunak is csak annyi az előnye, hogy dupla Ah azonos súly mellett.
Én elhiszem, hogy annak, aki folyamatosan használja, jobb egy Makita, de ház körüli munkákra teljese jók ezek a gépek. Ja és ha nem válik be, akkor besétálsz a boltba, hogy köszönöm, nem ilyet szerettem volna (most vittem vissza a nemrég említett krimpelőfogót, mert tényleg használhatatlan). Ezt egy Makitával nem tudod megtenni, mondjuk ha mégsem elég az a gép, amit megvettél, mert csak egy 10-essel drágább, mint a PS, de nem elég erős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged