-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz BLUE TORNADO #85164 üzenetére
Nem értem, miért kellene? Attól mert gázzal fűtesz rá, még ugyanaz a hőközlő közeg (víz gondolom) van a rendszerben. Nálunk is gázkazán van, és rézcsöves, radiátoros a rendszer. Ennek semmi köze hozzá.
Inkább az a kérdés, hogy a kandallóba akarsz-e gázégőt, vagy külön kazánt akarsz-e? Ha a kandallóba akarod, akkor elvileg nem kell semmit változtatnod, ha külön gázkazánt, akkor nyilván meg kell bontani a fűtés rendszert, és mivel a gázkazánnak saját keringtető szivattyúja van, az fogja a vizet forgatni, így a kandallót nem árt ha ki tudod szakaszolni a rendszerből, hogy ne azon menjen át a víz.
Erre kell egy kikerülő ág váltó szelepekkel. Persze csak ha meg akarod hagyni a kandallót is, amit én nagyon is javaslok. Kár lenne veszni hagyni, főleg iylen gázárak, meg gázellátással kapcsolatos várható problémák esetén."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Crypto Trade
- Projektor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Eladó EKWB Quantum Vector RX6800/6900 DRGB Nickel-Acetal GPU vizhűtő blokk
- Enermax Revolution DFX 850W Gold Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR RGB Led
- Noisbeblocker NB-eLoop & Lian Li UNI FAN ventik
- Corsair RM850x Gold 850W White / Fehér Moduláris Tápegység
- Corsair RM850x SHIFT (új, bontatlan, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest